Dodaj do ulubionych

Most monitorowany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 21:54
większość złodziejaszków tylko czeka na otwarcie nowego mostu, żeby coś
zwinąć, ptasią kupę, kołpak od śmigającego samochodu.... bomba!! Czekam na
kamerę w moim kiblu, dowiemy się kto odkręca tyle papieru z rolki.
Obserwuj wątek
    • roman_j Re: Most monitorowany 18.10.05, 21:58
      "Nawet mysz nie przemknie...". Co tam mysz. Jak na razie, to nic po tym moście
      nie przemknie. I potrwa to jeszcze kilka(nascie?) długich miesięcy. :-))
      • Gość: Grom Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 05:21
        > Co tam mysz. Jak na razie, to nic po tym moście nie przemknie. I potrwa to
        > jeszcze kilka(nascie?) długich miesięcy. :-))
        ----------------------------------------------------
        Romek, miło się Ciebie czyta, jestem Twoim fanem ale nie pisz "Jak narazie"
        ani "Póki co". Wystarczy "Narazie". Bardziej po polsku, jagiellońsku nawet bym
        rzekł.
        Nie jestem Jagiellończykiem
    • Gość: biedny Re: Most monitorowany IP: *.plock.mm.pl 18.10.05, 22:11
      myślę że mamy ważniejsze potrzeby........
      Miasto skąpi kasą na porządne estakady zastępując je rondem na most.......
      a będzie na kamery wydawać....tymczasem przejazd kolejowy na Otolińskiej nie został wg. obietnic wyremontowany, a gdzie naprawa dziur w drogach, albo ...kiedy doczekamy się oświetlenia najbardziej ruchliwej ulicy w Płocku tj. Wyszogrodzkiej ? (od Zep do PKO jest tam ciemno jak na wsi )
    • Gość: Paweł Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:14
      To się nadaje do Monty Pythona, most kończy się skocznią narciarską ale będzie
      miał kamery. Urzędnicy powinni brać lżejsze narkotyki, bo na obecnych nie są w
      stanie rozpisać nawet przetargu na drogi dojazdowe.
      • Gość: janek Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:23
        chyba dobra kasa idzie przy kamerach....
      • Gość: Kasia Re: Most monitorowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:34
        No uśmiałam się jak norka, poprostu:)
    • Gość: sep Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:23
      A czy już są na nim znaki informacyjne jak dojechać do innych miast? To bardzo
      ważne i powinno być zrobione na pierwszym miejcu!!! :)
    • Gość: obserwator Re: Most monitorowany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:25
      Ciekawe jaka jeszcze nowinke zainstaluja?Nie dosyc,ze pomnik,to jeszcze sam sie
      bedzie mógł ochronic przed zbieraczami złomu,tylko ciekawe jak ci zbieracze na
      niego sie najpierw dostaną...?
    • Gość: ola komentarze sa SUPER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:48
      Łzy mi leca do samych jajec, a moja suka warczy przed kompem, gdy jej je czytam.
      Myslę że nasz PREZYDENCIK przeczyta jutro w pracy co wymyślił i co my -
      płocczanie na to. Pomysły władz SLD-owskich to nic przy tych orłach
    • Gość: edek Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:59
      brawo zuchy
      siedzicie we dwóch tyle czasu,nadajecie te swoje bzdury
      przychodzą wybory i okazuje sie co o was myslą płocczanie
      • Gość: re Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:23
        jakby most budowała czerona zaraza złodziejska

to pól by go stało,reszte by rabnęli tak jak zawsze i wszedzie
    • Gość: mesalka Re: Most monitorowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 23:06
      aa, juz teraz wiem skad mam te kleksy w majtach;-))) jest iluminacja-pozostaje
      jeszcze przetarg na kapele, ktora bedzie grala na moscie-moze jakies wesela
      zorganizowac?. a w swieta duuuuza choinka i lodowisko. Latem mozna piasku
      nasypac i plaza bedzie...Wystarczy pokombinowac troche. Chetnie ten most
      wynajme. Moze knajpe dla gejow otworze....Albo kler zatrudnie do poswiecania
      przejezdzajacych samochodow.. juz nie wiem...
    • Gość: Grom W tym szaleństwie jest metoda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 05:34
      Nie jestem miłośnikiem organizatorów tej budowy. Ale... most jednak jest,
      śmiech po kraju poszedł i teraz jak nawet miasto nie ma pieniędzy (pardon
      środków) na resztę to w budżecie centralnym coś się musi znaleźć.
      W tym szaleństwie jest metoda.
    • Gość: docent Re: Most monitorowany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 07:23
      Tak się zastanawiam czy jeszcze będzie co monitorować? :)) Znając szybkość
      działania naszych włodarzy, może sie okazać, że po roztrzygnięciu przetargu
      (piątego, bo wcześniejsze były odwoływane z powodu błędów proceduralnych:)) już
      nie będzie na moście np barierek :)))
      • Gość: Sisi Re: Most monitorowany??? IP: *.dip.t-dialin.net 19.10.05, 08:07
        Zanim rozstrzygna przetargi to juz mostu nie bedzie!Tak tam szybko dzialaja.To
        i martwic sie nie ma co.
        Jestem Jagielonczyczka
    • Gość: ktos Re: Most monitorowany IP: *.zep.com.pl 19.10.05, 08:07
      hehe ale sie usmialem. Moze najpierw by tak ustawic tablice informacyjne dla
      turystow jak dojechac do tego slynnego pomnika, a potem zainstalowac kamery
      zeby mozna bylo ogladac ile ludzi to cudo podziwia :-)))
    • Gość: josephnba Re: Most monitorowany IP: *.c151.petrotel.pl 19.10.05, 09:43
      Co nam z monitoringu jak niemamy dróg dojazdowych, a pieszo zwiedzać mostu i tak
      nie można :-]. Kolejjne genialne posuniecie osób odpowiedzialnych za finanse w
      naszym pieknym miescie. Nic tylko pogratulować pomysłu, aż mi sie nóż w kieszeni
      otwiera!!!
    • Gość: Ewa a drogi??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 10:29
      po co to wszystko skoro nadal nie ma dróg dojazdowych, to jakieś żarty,robicie
      pomnik z tego mostu, świetnie oświetlony z mnóstwem kamer a to wszystko chyba
      tylko po to żeby można było na niego popatrzeć ze starego niszczejącego
      mostu...paranoja!!!
    • Gość: zez Kamera musi widzieć. IP: 193.59.95.* 19.10.05, 10:57
      A więc przez najbliższy rok most musi być oświetlony bo inaczej nici z
      monitoringu :)
      ...a koszty rosną...
    • w_starym_kinie Re: Most monitorowany 19.10.05, 13:40
      Będę tu w opozycji do reszty forumowiczów, bo uważam, że taki monitoring jest
      potrzebny i należy go załóżyć wtedy, kiedy przez most nic jeszcze nie jeździ.
      Natomiast sam artykuł nadaje tej inwestycji wyjątkowo prześmiewczy ton i wcale
      się nie dziwię, że tylu ludzi rozśmieszył do łez lub doprowadził co bardziej
      krewkich do zdenerwowania ;]
    • kevra Re: Most monitorowany 19.10.05, 15:42
      no to jest Płock po prostu.dróg dojazdowych do mostu nie ma,ale kamery muszą
      być.pytanie tylko po co??Płock chce się unowocześniać??ok, ale chyba zaczynamy
      od złej strony.brak mi słów po prostu......
      a co do przetargu to,może by ogłosić przetarg na przetarg, który by się
      przyjął??bo i tak ostatnio żaden się nie przyjmuje....
      • Gość: xxx Re: Most monitorowany IP: *.c155.petrotel.pl 19.10.05, 16:43
        Most ma już nazwę DALEKO OD SZOSY .
      • roman_j Te kamery to podobno TVP sobie zażyczyła... ;-)) 19.10.05, 17:49
        Podobno w Płocku mają zacząć kręcić nowy program z udziałem redaktor Moniki
        Olejnik "Prosto z mostu". ;-))
        • Gość: Energetyczny tłuk Re: Te kamery to podobno TVP sobie zażyczyła... ; IP: *.zep.com.pl 19.10.05, 18:57
          Niezłe,a swoją drogą czy może pan SEB nie powinien rozejrzeć się za inną,nie
          mniej medialną pracą?To już nie pierwsza głupota,jaką ostatnio wypisuje.
    • Gość: dvd Daleko od szosy IP: *.c157.petrotel.pl 19.10.05, 17:27
      Pragnę zauważyć, iż kamery w najbliższej przyszłości (a znając szybkość
      działania władz Płocka - w długiej przyszłości) nie będą potrzebne, gdyż nie ma
      dróg dojazdowych. Most tzw. "daleko od szosy" jest na razie tylko największym
      pomnikiem - tylko zastanawiam się ku jakiej idei on stanął?
      • Gość: Michał MIROSŁAW. Re: Daleko od szosy IP: *.c153.petrotel.pl 19.10.05, 20:05
        Fajnie!!! Jest Montoring!!!!

O KU..!!!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JEST MOST??????????????????
        • dlugopisem kamery czyli fotoradary 19.10.05, 20:15
          pomyślcie sobie tak, za kamerami będą siedzieć Policjanci:
          -w co 20 może 30tym samochodzie jedzie ktoś bez pasów
          -co 50 nie ma świateł w zimę
          -co 2-gi przekracza prędkość, jeśli się odpowiednio umiejscowi te kamery to wtedy można bez problemu określić czy ktoś przekracza ograniczenie, zwłaszcza jak postawi się znak 30 to sporo osób to zdubluje

no i tyle
    • Gość: dubi Re: Most monitorowany IP: 80.51.246.* 19.10.05, 21:11
      dekle!!!! Milewski ty Geju!!! standardem jest montowanie czujnikow odnoszących
      sie do tego jakie panuja warunki na moscie!!! kto za te kamery wezmie kase do
      kieszeni SZMATY z UM!!!!!! Złodzieje!!!!! namewno nie bede głosował na tych
      palantów. Miles gdzies ty był jak był program UWAGA!!!!! chciał bym posłucHAĆ
      TWOJEJ WERSJI!!! POZDRAWIAM Z USA DUBI/ takiej siekiery jaka jest w Płocku to
      nie ma w zadnym innym kraju
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka