IP: *.c155.petrotel.pl 26.10.05, 21:54
Ojciec Tadeusz ma zostac ministrem sprawiedliwosci!!!!! wg mowej doktryny
liberalowie sa gorsi od czerwonych. ma byc utworzony specjalny trybunal do
zwalczania wypaczen swiatopogladowych.
TVN bedzie zlikwidowane tak naprawde pozostanie tylko jedna TV TRWAM
Obserwuj wątek
    • Gość: 2 Re: oj tadek IP: *.c152.petrotel.pl 27.10.05, 07:36
      Właściwy człowiek na właściwym miejscu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Jaqb Re: oj tadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 12:22
        to co najbardziej mnie martwi, a zarazem irytuję, to fakt, że Kościół
        katolicki (działający hierarchicznie) nie potrafi sobie poradzić z tym
        dziadostwem.

Rydzyk i jego schizofreniczne radio i TV to sekta, która nie ma nic wspólnego z
        Bogiem i wiarą katolicką. Należy sobie to jasno powiedzieć.

Starzy ludzie, starają się niejako "kupić" sobie zbawienie, poprzez
        comiesięczne wysyłanie znaczących kwot. Bywają takie sytuacje, że babcia woli
        nie kupić leków, a wysłać przekaz - no bo może Bóg się obrazi na nią.

jak to się ma do 11 przykazania, danego nam przez Boga - abyście się wzajemnie
        miłowali. No tutaj Rydzyk jest permamentnym grzesznikiem - on nawet nie żałuje
        za tego typu grzech. Wystarczy posłuchać jego radia czy trwam, żeby przekonać
        się osobiście, że ten czlowiek przepełniony jest nienawiścią. Do wszystkich,
        którzy mają inne zdanie co on.

Ja osobiście wspieram (finansowo i nie tylko) inicjatywy katolickie i zachęcam
        wszystkich, co wpłacają pieniądze na konto Rydzyka, do wsparcia DZIEŁA NOWEGO
        TYSIĄCLECIA.

Reasumując, ja jako praktykujący katolik, odcinam się od Rydzyka (nie mogę
        napisać ojca Rydzyka, bo nie zasługuje na to) i wierzę, że w końcu Kościół
        sobie poradzi z tym "problemem", tak samo, jak poradził sobie z ks. Jankowskim.
        • Gość: autorytet moralny oj tak Jaqbie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 06:57
          Ty dajesz wyraz miłości do inaczej myślących.
          Miłujesz ich strasznie z powołaniem na przykazanie. Ale czy Kali to zrozumie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka