Gość: Igal IP: *.class147.petrotel.pl 02.11.05, 21:53 Już to widzę, sukcsy ale chyba w drugiej lidze. Powodzenia Panie trenerze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.c154.petrotel.pl 02.11.05, 22:03 A oto powyżej prawdziwy płocki kibic. "Na zawsze z Wisłą, czy wygrywa czy nie". Dramat. A ja życze sukcesów tak trenerowi, jak i Wiśle !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igal? Fuck You - Igal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:33 Igal - Spieprzaj , dziadu. Jesteś pewnie typem dziada który przychodzi na mecz i cały czas pie.. - że spadną do drugiej ligi,takim jak ty stanowcze : Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.waw.cdp.pl 02.11.05, 23:07 Mam nadzieję że Orlen jeszcze da pieniądze na nowych odpowiednich do trenera graczy a wtedy kto wie.... Dla mnie Wisła zawsze grała bezbarwną piłkę a jej wysokie pozycje to wynik słabości polskiej ligii. Tak czy inaczej życzę władzom Wisełki konsekwencji w działaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:21 CV'ke i referencje ma niczego sobie, wiec chyba jest niezle... Oby tylko wykrzesal cos z naszych pilkarzatek...przede wszystkim chodzi mi o ambicje, bo jak wiecej bedzie takich Darkow Gesiorow ktorzy prosto z mostu stwierdzaja "Jestesmy slabi" to nigdzie nie dojdziemy... Trenerze Csaplar, powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ask Co dwa lata kupuje się do Wisły piłkarskie buble i IP: 217.97.177.* 03.11.05, 08:11 Co dwa lata kupuje się do Wisły piłkarskie buble i ten rok jest taki właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w161 Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:15 Witamy w Płocku i życzymy powodzenia. Panie trenerze proszę często czytać to forum, tu Pan dostanie najlepsze porady , bo widzi Pan prawdziwy kibic widzi wszystko, widzi więcej niż trener z ławki. Nam na płockiej piłce nożnej bardzo zależy od ...lekko licząc czterdziestu lat, działaczom i trenerom od czasu do czasu... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RzK Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:09 gorąco sie sie przyłączam do tych słow STARY JE..ANANY CZECHU :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Problem nie w trenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:38 Jest u nas mańja wymiwniańja trenerów. Nowemu zyczę szczęścia a naiwnym, w tym preziowi, rozumu. Bez sukcesu "za chwilę" będzie zwolniony. Dajcie mu czas do k... nędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lykos Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock 03.11.05, 14:05 hodně štěstí Pepo. často jezdím do Plocka, tak můžem zajít na pivo :-) teče tam dokonce v jedné hospě plzeň ( i když myslím, že je to ten polský, ale dá se) A piłkarzom Płocka życzę powodzenia pod nowym trenerem , kibicom zaś wiele zadowolenia z gry swojich "pipilów". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś