Dodaj do ulubionych

Josef Csaplar trenerem Wisły Płock

IP: *.class147.petrotel.pl 02.11.05, 21:53
Już to widzę, sukcsy ale chyba w drugiej lidze. Powodzenia Panie trenerze.
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.c154.petrotel.pl 02.11.05, 22:03
      A oto powyżej prawdziwy płocki kibic. "Na zawsze z Wisłą, czy wygrywa czy nie".
      Dramat.
      A ja życze sukcesów tak trenerowi, jak i Wiśle !!!
    • Gość: Igal? Fuck You - Igal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 22:33
      Igal - Spieprzaj , dziadu.
      Jesteś pewnie typem dziada który przychodzi na mecz i cały czas pie.. - że
      spadną do drugiej ligi,takim jak ty stanowcze : Spieprzaj dziadu.
    • Gość: kibic Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.waw.cdp.pl 02.11.05, 23:07
      Mam nadzieję że Orlen jeszcze da pieniądze na nowych odpowiednich do trenera
      graczy a wtedy kto wie.... Dla mnie Wisła zawsze grała bezbarwną piłkę a jej
      wysokie pozycje to wynik słabości polskiej ligii. Tak czy inaczej życzę władzom
      Wisełki konsekwencji w działaniu...
      • Gość: MikiFans Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 23:21
        CV'ke i referencje ma niczego sobie, wiec chyba jest niezle...
        Oby tylko wykrzesal cos z naszych pilkarzatek...przede wszystkim chodzi mi o
        ambicje, bo jak wiecej bedzie takich Darkow Gesiorow ktorzy prosto z mostu
        stwierdzaja "Jestesmy slabi" to nigdzie nie dojdziemy...
        Trenerze Csaplar, powodzenia! :)
    • Gość: ask Co dwa lata kupuje się do Wisły piłkarskie buble i IP: 217.97.177.* 03.11.05, 08:11
      Co dwa lata kupuje się do Wisły piłkarskie buble i ten rok jest taki właśnie
    • Gość: w161 Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:15
      Witamy w Płocku i życzymy powodzenia.
      Panie trenerze proszę często czytać to forum, tu Pan dostanie najlepsze
      porady , bo widzi Pan prawdziwy kibic widzi wszystko, widzi więcej niż trener z
      ławki.
      Nam na płockiej piłce nożnej bardzo zależy od ...lekko licząc czterdziestu lat,
      działaczom i trenerom od czasu do czasu...
      Powodzenia.
      • Gość: RzK Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 19:09
        gorąco sie sie przyłączam do tych słow STARY JE..ANANY CZECHU :D
    • Gość: Grom Problem nie w trenerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 11:38
      Jest u nas mańja wymiwniańja
      trenerów.
      Nowemu zyczę szczęścia a naiwnym, w tym preziowi, rozumu.
      Bez sukcesu "za chwilę" będzie zwolniony.
      Dajcie mu czas do k... nędzy.
    • lykos Re: Josef Csaplar trenerem Wisły Płock 03.11.05, 14:05
      hodně štěstí Pepo. často jezdím do Plocka, tak můžem zajít na pivo :-) teče tam
      dokonce v jedné hospě plzeň ( i když myslím, že je to ten polský, ale dá se) A
      piłkarzom Płocka życzę powodzenia pod nowym trenerem , kibicom zaś wiele
      zadowolenia z gry swojich "pipilów".
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka