Dodaj do ulubionych

Najdroższe paliwo jest w Płocku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 23:52
Jeżdże często po Polsce i stwierdzam,że najdroższe paliwo jest na stacjach
Płockich.Mamy blisko kombinat PKN ,lecz nie wpływa to na obniżenie ceny ,a
wręcz odwrotnie,ceny są wyższe ,dlaczego.Może lokalni dziennikarze zadadzą je
Prezesowi Orlenu,czemu nasi kierowcy muszą płacic więcej o ok. 30 gr.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Najdroższe paliwo jest w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 14:58
      tankowałem e95 w rejonie Bydgoskim po 3,83 w Płocku 4,27 na stacji Orlenu na
      chemików
      • Gość: Ob.serwator ZA TO ZACHOROWALNOŚĆ WIĘKSZA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:28
        Może my płacimy dodatkowo Orlenowi za "witaminy" , które jesteśmy zmuszeni
        wdychać przez całe życie za jego przyczyną. W dobie kapitalizmu nic za darmo.
        Mógłby ktoś się tym zainteresować , bo to chyba nie jest normalne , że
        sąsiedztwo Orlenu nie wychodzi nam na dobre ani dla zdrowia , ani dla naszych
        pieniędzy ! W każdym razie jest to dobry materiał na dochodzenie
        dziennikarskie. Tylko czy ktoś się odważy ?
      • Gość: nikt Re: Najdroższe paliwo jest w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 22.11.05, 21:54
        nie uwierzycie w to, co teraz napiszę...
        spędziłem weekend w Toruniu. a oto ceny paliw na JET-cie:
        ON - 3.55 zł
        PB 95 - 3.55 zł
        PB 98 - 3.60 zł
        nie wiem jak Wam ale mi po prosu opadła szczęka... no i ręce na to, co jest u
        nas. nie ma tańszego miasta jeśli chodzi o paliwo niż Toruń
        chcemy w Płocku KONKURENCJI!!!
    • Gość: gażnik kużba!!! IP: *.c157.petrotel.pl 22.11.05, 16:32
      Ludzie co narzekacie? Macie "świeżynkę". Paliwko prosto z beczki, nówka jak "ta
      lala". Pasuje do każdego baku. Można ja udeptać. Zmieści sie cała. Ludzie,
      ludzie kupujcie za frajer bo od Nowego Roku będzie jeszcze lepsza. O 25 groszy.
      Kupujcie ile wlezie, na "full". Dajcie zarobić biedakom, chytrusy. Tamte paliwo
      w budgoskiem przeszło i czuć jestarością. Kupujcie podróby. Tego chce wasz
      silnik. Dacie zarobić majstrowi. Paliwko jak marzenie!
    • 149k w Zabrzu na Neste 3,59!!!!!!!!!! 22.11.05, 16:37
    • Gość: !!!! Prezydent Rzeszowa sobie poradził z tym ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.05, 17:11
      Kazał obniżyć na stacji należącej do MPK paliwo do 3,90 za litr !
      • Gość: gość Re: Prezydent Rzeszowa sobie poradził z tym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:33
        Prezes i reszta musi odebrać wysokie z Orlenu pensje-miesięcznie 160 000zł ,więc
        my na ich zarobki pracujemy,na ich premie świąteczne a kupują tańsze paliwo z
        Rosji.To jest monopol, powinien być bojkot,zmniejszono akcycę ,staniała cena za
        baryłke na zachodzie ,ale u nas nie staniała, marża wysoka na pensje prezesów i
        członków zarządów.
        • Gość: kiedyś kibic Re: Prezydent Rzeszowa sobie poradził z tym ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:36
          A skąd pieniążki na utrzymanie klubu i zmiany trenerów.
          Nie wiem czy warto ich utrzymywać, przecież nie przynoszą nam chwały.
          Dziś w Zabrzu On-3-.69 , E95-3.76.
    • Gość: Gosc Re: Najdroższe paliwo jest w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 20:48
      U nas najdroższe bo zawsze świeże ;)
    • Gość: Sceptyczny Przy płockim Tesco paliwo po 3,59 !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:17
      W Zielonej Górze od kilkunastu dni na stacjach Auchan i Tesco paliwo - 1 litr
      benzyny "95" kosztuje 3,59 zł...
      To czego sie tak grzebią - ja chce Tesco!!!
      A może tak otworzyć społecznie stacje benzynową non profit??
      • Gość: gość Re: Przy płockim Tesco paliwo po 3,59 !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 21:41
        odwołać zarząd Orlenu lud chce niech w końcu zapanuje porządek i logika ,żeby w
        Płocku było paliwo tanie
        • Gość: gość Re: Przy płockim Tesco paliwo po 3,59 !!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:05
          • Re: Apel Prezydenta Miasta Płocka do Zarządu PKN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: do cwaniaka 30.11.05, 20:13 + odpowiedz

o tym że paliwo w Płocku jest nadroższe od kilku lat wszyscy wiedzieli ,nawet
          Milewski ,dlaczego więc cwaniak teraz dopiero wystąpił z apelem w chwili gdy
          wiadomo że PKN będzie starał się o obniżenie marży na stacjach.Jutro to bezdomny
          nawet może list taki napisać do PKN i opublikować list licząc póżniej że to on
          przysłużył się do obniżki ha ha....
    • Gość: Kaktus Re: Najdroższe paliwo jest w Płocku IP: *.c158.petrotel.pl 01.12.05, 09:09
      obejrzyj archiwa na forum - zobacz ilu już na taki stan rzeczy narzekało - i co
      z tego wyszło
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka