Dodaj do ulubionych

Tango - impreza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 12:46
Witam

Zastanawiam sie nad zrobieniem przyjęcia weselnego w Tango? Czy ktos
organizowal juz jakies tego typu imprezy i moze sie pochwalic wrazeniami,
cenami, wystrojem, obsługą itp.

Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz.
Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: olka Re: Tango - impreza IP: 193.59.95.* 29.12.05, 13:54
      Ja byłam tam na kilku imprezach i było całkiem fajnie. Jednego możesz być pewna-
      -nikt na miescie nie daje tak jeść jak Tango, najlepsze kucharki to Pani Mirka
      i Pani Hania. Jesli to one bedą przygotowywać jedzenie to możesz spać
      spokojnie. Sala tez jest bardzo przyjemna . Co do ceny to myslę że nie są
      zbytnio drodzy. Musisz sie przejść i porozmawiać z szefostwem. Ogólnie ok!
      • Gość: adas Re: Tango - impreza IP: 80.50.35.* 29.12.05, 14:34
        no to juz wiemy ze pracujesz tam:)
        a jak płaca??:)ci szefowie:)
        • Gość: miszczu Re: Tango - impreza IP: *.class147.petrotel.pl 29.12.05, 23:06
          a w sumie adas to huj ci do tego :)
          pis

• Gość: olka Re: Tango - impreza IP: 193.59.95.* 30.12.05, 07:58
          I tu sie mylisz mój złociutki. Nie pracuję w Tango a tobie malutki rozumku
          wydaje się że jak o czymś ktoś dobrze naoisze to od razu ma w tym jakiś interes?
          Jaki ty małomiasteczkowy jesteś...
          Polecam tango bo obchodzą tam się z klientem po ludzku a nie dlatego że robię
          im darmowa reklamę.
          Jasne, najlepiej napisać że kradną jak wszyscy i trują gości to wtedy ucieszysz
          się żmijo jedna.
          Nic z tych rzeczy - interesu w tym nie mam a mimo wszystko polecam na złość
          wszystkim jadowitym forumowiczom.
          • swingers77 Re: Tango - impreza 30.12.05, 08:26
            Byłem tam kiedys na weselu kolegi.
            All spox. Jedzonko, sala, wystrój.
            Mankamentam jest dojazd (dojście) bo na takim magazynowym osiedlu, ale poniekąd
            może to byc zaleta - nikt przypadkowy tam nie wejdzie.
            Cen nie znam. Wesele kolegi było udane.
          • Gość: polecam Re: Tango - impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 11:23
            bardzo bobre miejsce na sylwestra..
        • Gość: do adasia Re: Tango - impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 19:28
          Patrząc również na Twoje inne wątki to, widzę że osądzasz innych patrząc przez
          swój pryzmat? ;P
          Wiesz, nie każdy jest, aż tak interesowny! :PPP
    • Gość: ris Re: Tango - impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:02
      Ale bo tango.Też dobrze
    • Gość: Mario Re: Tango - impreza IP: *.68.66.169.kutno66.tnp.pl 30.12.05, 22:28
      Hej!
      Ja akurat robiłem tam małe wesele i było super. Jedzenie wspaniałe (i co ważne
      dużo), wystrój i obsługa dobra. Faktycznie wjazd nie jest efektowny, ale cóż
      tego zmienić nie można. Cena była taka, jak i w innych lokalach. Jeśli
      chcielibyście DJ'a to z Tango współpracuje świetny człowiek. U mnie prowadził i
      wszyscy się wybawili. Także filmuje, a montaż tego to prawdziwy majstersztyk -
      POLECAM!
      I dopowiem tylko tyle, że nie pracuję tam i nie mam żadnego interesu, aby ich
      wszystkich chwalić. Dla mnie i moich znajomych było super i nie zmieniłbym
      niczego.
      Pozdrawiam!
      • Gość: ewa Re: Tango - impreza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 15:13
        Dziękuje za informacje.
        Jezeli ktos moze sie jeszcze podzielic uwagami dot. imprez w Tango to bardzo
        poprosze.
        • Gość: Paweł Re: Tango - impreza IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.06, 22:11
          Filmuję tam czasami wesela i studniówki. Ogólnie OK. Jedzonko dobre, obsługa spox.
          Doświetlam salę filmując, bo troszeczę za ciemno.
      • enaka Re: Tango - impreza 05.01.06, 17:50
        A ile miales osob?
    • Gość: Ania Re: Tango - impreza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 19:21
      Co ty wiesz? Ja tam bylam i nic mnie nie zachwycilo typowa speluna. Mala sala
      wystroj kicha i nic na czym by bylo oko zawiesic. Zachwycaja sie ci, co tam
      pracuja bo musza bo by nie mieli pracy.
      • Gość: olo Re: Tango - impreza IP: 193.59.95.* 06.01.06, 06:59
        Jak chcesz na czymś oko zawieszać to organizuj wesele w Wersalu. Koneser się
        znalazł. Lokal jest spoko, na wszelkie okolicznościowe imprezy sie nadaje a
        solonów to raczej w naszym mieście nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka