dlugopisem 30.12.05, 20:31 stało się, lat nie ubywa a becikowe w drodze więc chyba czas.... choć miałem chęć jeszcze kilka lat pożyć w spokoju - trudno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milton Re: będę ojcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:49 ...materialista ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: będę ojcem 30.12.05, 20:57 GRATULACJE !!! z persektywy dziewiętnastu lat (tyle ma moje dziecię) powiem Ci zaobserwowaną ciekawostkę : 1- jak tylko nauczysz je mówić zaraz zaczynają pyskować ; 2- małe dzieci mały kłopot , duże dzieci duży kłopot ; 3- rok przed sławetną "osiemnastką" zaczynają Cię szantażować że jak skończą lat 18 to się wyprowadzą - pod żadnym pozorem nie wierz w te obiecanki ! po "osiemnastce" nadal mieszkają z Tobą i twierdzą że takie obiecanki nie miały miejsca ! tyle obserwacji z przymknięciem oka oczywiście :) pomijając że wszystko to miało miejsce w rzeczywistości , pozdrawiam i wszystkiego naj , naj w Nowym Roku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: będę ojcem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 21:03 chciłbym być na twoim miejscu ale nie mam odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jot Jesteś pewien, że twoje? IP: *.c158.petrotel.pl 30.12.05, 22:12 A czym go zmajstrowałeś? Długopisem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Jesteś pewien, że twoje? IP: *.c154.petrotel.pl 30.12.05, 22:18 Gość portalu: Jot napisał(a): > A czym go zmajstrowałeś? Długopisem? pewnie krótkopisem hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulice Re: Jesteś pewien, że twoje? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.12.05, 22:32 treaz widzę jakie w płocku czereśniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juźwa K Re: będę ojcem IP: 80.48.4.* 31.12.05, 13:05 A to pewnie włożyłeś wkład od długopisu ,aby był sztywny w czasie robienia dzieciaka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: będę ojcem IP: *.orange.pl 31.12.05, 16:27 A ja Ci gratuluję. Jak mądrze wychowasz bedziesz mial Przyjaciela na cale życie. Nie słuchaj głupoli... Szczęśliwego Nowego Roku.... Odpowiedz Link Zgłoś