kasia.p31 01.10.12, 16:42 Nasze pierwsze dziecko chcemy z mężem wysłać za rok do przedszkola. Teraz jest to temat na czasie, stąd pytanie. Które przedszkole w Płocku jest warte polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostra Re: przedszkole w plocku IP: *.142.c90.petrotel.pl 01.10.12, 20:15 Moja siostra swoje dziecko prowadza do entliczka pentliczka. Czasem odbieram szkraba i odnoszę pozytywne wrażenie o przedszkolu. Siostra też nie narzeka. Opiekunki są uczynne, miłe, standard wydaje mi się wysoki, to nowe przedszkole. Mojej siostrze podobają się też pomysły na naukę dzieci. Ogólnie oferta godna uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do siostra Re: przedszkole w plocku IP: *.234.c87.petrotel.pl 01.10.12, 21:17 Wiesz kim jest osoba która pracuje z dziećmi w przedszkolu? Taka osoba to nauczyciel. Opiekunke do dziecka twoja siostra moze miec w domu. Jeżeli masz chęć wypowiadać się na forum, myśl co piszesz. Jeśli kiedykolwiek pojdziesz do przedszkola po dziecko swojej siostry staraj się nie nazywać nauczycielki- opiekunką. Bo robisz z siebie nieszczęsliwą i niedouczoną, i tak bedziesz postrzegana w kazdej placówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole w plocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 12:05 oj oj oj a co z ciebie taka niedowartościowana nauczycielka? nauczycielka sprawująca opiekę nad moim dzieckiem może być nawet opiekunką - bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: przedszkole w plocku IP: *.029.c82.petrotel.pl 02.10.12, 15:39 Zgadzam sie, bez przesady. Co do przedszkola, to chyba te nowe przedszkole na saperskiej jest calkiem fajne, bylem tam raz i bardzo mi sie podobalo, gdyby nie to, ze moje dziecko jest juz przyzwyczajone do swojego przedszkola to przenioslbym je. kasia.p31 mozesz tam sprobowac. Moze tobie tez sie spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entliczkowa Re: przedszkole w plocku IP: *.069.c80.petrotel.pl 10.10.12, 23:22 dziekujemy za mile opinie na temat przedszkola !! :) zapraszamy serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole w plocku IP: *.169.c72.petrotel.pl 02.10.12, 16:16 Ja zdecydowanie polecam przedszkole na Modrzewiowej. Istnieje już dość długo i z tego co wiem chętnych nie brakuje. Wiem napewno że są tam bardzo porządne posiłki bo przedszkole ma własną kuchnię, opieka i edukacja tez na wysokim poziomie. Nie wiem tylko czy znajdą się tam jeszcze teraz wolne miejsca. O przedszkolu na saperskiej tez słyszalam dobre opinie, ale tylko słyszałam, nic nie wiem napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: przedszkole w plocku IP: *.112.c77.petrotel.pl 04.10.12, 09:21 a ja polecam przedszkole Państwowe, gdzie kadra jest sprawdzona, obowiązuje ją karta nauczyciela, a z miejscami jest coraz lepiej-trzeba trochę pochodzić i popytać , najlepiej zrobić to już teraz. Moje dziecko chodzi na miodową i chociaż dojeżdzam tam juz 3 lata(obok swego bloku tez mam przedszkole) to 2 dziecko tez tam zapisze , bo naprawde "porządna firma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocka mama Re: przedszkole w plocku IP: *.class97.petrotel.pl 04.10.12, 17:06 nie wiem jak jest w panstwowych przedszkolach, bo nie udalo mi sie zapisac corki, ale dzieki temu moge polecic wczesniej wspomnianego entliczka pentliczka. nauczyciele sa rzeczywiscie oddani, dzieci chetnie tam chodza, zabawy nie tylko bawia, ale i ucza, sa tez rozne zajecia, wiec kazdy znajdzie cos dla swojego dziecka. My jestesmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: przedszkole w plocku IP: *.235.c86.petrotel.pl 05.10.12, 15:58 Moje dziecko rowniez chodzi do publicznego przedszkola przy misjonarskiej. Mojemu dziecku sie tam podoba, my rowniez jestesmy zadowoleni, wiec polecam. Natomiast co do entliczka, to slyszalam nie jedna dobra opinie o tym przedszkolu. Jesli interesuje cie prywatne przedszkole to moze zaciekawi cie oferta przy saperskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: przedszkole w plocku IP: *.033.c89.petrotel.pl 07.10.12, 15:54 A moim zdaniem publiczne przedszkola to wcale nie najlepsze rozwiazanie. Lepsze sa prywatne. Moje dziecko chodzi przy zbożowej. Raczej jest wszystko dobrze. Zawsze mozna sie przeciez do czegos przyczepic, ale nie jest zle :) przy saperskiej tez bylam i ogladalam przedszkole, ciekawa opcja, tez dobre warunki, tylko, ze dla tych co blizej centrum mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Re: przedszkole w plocku IP: *.154.c76.petrotel.pl 08.10.12, 16:42 oczywiscie, ze lepiej w prywatnych, tyle, ze duzym minusem jest cena, ale jak mozna sobie pozwolic to warto. Jeszcze do niedawna moje dziecko chodzilo do niepublicznego przedszkola na modrzewiowa. Bylismy zadowoleni tylko, ze nie za wygodnie nam bylo, bo daleko od naszego mieszkania. Dlatego zastanowimy sie przy drugim dziecku nad entliczkiem, bo tak, jak wspomniano na forum podobno maja bardzo dobra oferte i sa blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: przedszkole w plocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 22:09 Moje dziecko chodzi do bajkowej kryjówki na zbożowej.jesteśmy bardzo zadowoleni,to nowe przedszkole.malutka grupa,nauczycielki bardzo sympatyczne.również mają ciekawą ofertę, bardzo bogaty program edukacyjny i dużo się tam dzieje,dzieciaki się nie nudzą.naprawdę polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: przedszkole w plocku IP: *.class103.petrotel.pl 09.10.12, 16:36 Wiele dobrego mówią o przedszkolu przy Saperskiej. Ja jeszcze nie muszę dawać dziecka do przedszkola, więc swojego doświadczenia nie mam. Wiem jedynie, że wiele mam jest zadowolonych z Entliczka. Chwalą sobie nauczycieli, zajęcia, posiłki, podejście do dzieci i opiekę. Jak już przyjdzie pora to wybierzemy pewnie właśnie to przedszkole i wtedy jeszcze napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann19 Re: przedszkole w plocku IP: *.128.c66.petrotel.pl 10.10.12, 08:20 Ja również takie opinie słyszałam, więc pewnie nie będziesz żałowała. Poza tym kiedy tam byłam to wydawało mi się fajne. Czekamy na twoją relację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: przedszkole w plocku IP: *.246.c75.petrotel.pl 13.10.12, 16:59 Ja też się interesuje teraz przedszkolami w Płocku i potwierdzam zdania moich poprzedników. Długo tam nie zaglądałam, ale kiedy się zdecydowałam to naprawdę mi się podobało. Dzieci zadowolone, zajęcia ciekawe i rozwijające, otoczenie przytulne. Najlepiej samemu się wybrać i zobaczyć jak tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reny11 Re: przedszkole w plocku IP: *.047.c67.petrotel.pl 15.10.12, 16:48 To akurat dobra rada, zeby samemu zobaczyc. Widzialam kilka przedszkoli i przyznaje, ze entliczek zyskuje gdy sie tam juz wybierze. Bardzo fajne przedszkole, jesli szukasz przedszkola to zajrzyj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: przedszkole w plocku IP: *.109.c68.petrotel.pl 18.10.12, 18:01 Sam wygląd przedszkola, wystrój itd. zachęca, ale ważniejsze jest to, że faktycznie tam dba się o dziecko. Nauczyciele zapewniają dobrą opiekę, zabawę i naukę a monitoring i ochrona bezpieczny pobyt w przedszkolu. Owszem zajęcia są bardzo fajne, ale przede wszystkim nie trzeba się tam martwic o to, czy niczego nie brakuje dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: przedszkole w plocku IP: *.040.c87.petrotel.pl 20.10.12, 09:18 Tata ma rację, my z mężem czasem musimy długo pracować, więc nasze dziecko zostaje dłużej w przedszkolu. To bardzo ważne, żeby dziecko było bezpieczne, pod dobrą opieką. Wiem to z własnego doświadczenia. Nie wiem jak jest w entliczku, być może, że się zainteresujemy, bo z dotychczasowego przedszkola nie jesteśmy zadowoleni, ale jeśli jest tak, jak pisze tata to bardzo duży plus dla entliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan-at Re: przedszkole w plocku 22.10.12, 17:25 Jak sie tam pojdzie to widac, ze nie jest to "przechowalnia" tylko przedszkole. Po rozmowie z pracownikami i po poznaniu oferty mialam przekonanie, ze wiedza tam o co chodzi, wszystko dokladnie mi wyjasniono a w razie indywidualnych potrzeb mozna dojsc do porozumienia. Moge pochwalic entliczka za ich podejscie i atmosfere Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldera Re: przedszkole w plocku IP: *.110.c66.petrotel.pl 25.10.12, 17:55 to prawda, duzym atutem entliczka jest ich indywidualne podejscie, poza tym podoba mi sie tez to, ze wspolpracuja ze szkola muzyczna, ale nie tylko. z reszta to nowe przedszkole, wiec warunki czy wystroj sal rowniez dodatkowo zachecaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebele Re: przedszkole w plocku IP: *.194.c74.petrotel.pl 08.11.12, 18:44 najbardziej mnie ciekawi ta wspolpraca ze szkola muzyczna, sama skonczylam co prawda tylko pierwszy stopien i wiem, ze to bardzo fajne doswiadczenie, zwlaszcza dla najmlodszych Pozdrawiam mlode Mamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasg08 Re: przedszkole w plocku IP: *.180.c82.petrotel.pl 09.11.12, 18:12 Na Saperskiej współpracują też z biblioteką Chotomek. Ze swoją córką chodziliśmy do tej biblioteki na zajęcia w ubiegłym roku, z których byliśmy bardzo zadowoleni. Wydaje mi się, że to też dobrze świadczy o przedszkolu jeśli współpracuje z takimi instytucjami. Im więcej dziecko pozna tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obeznana żałosna, kiepska kryptoreklama IP: *.hekko.net.pl 09.11.12, 18:29 Wszystko pisane na jedno kopyto i jednym stylem. Tym gorzej to źle świadczy o przedszkolu, które panicznie szuka naboru. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: żałosna, kiepska kryptoreklama IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.12, 18:50 Z tym przedszkolem to chyba coś nie tak ???????? aż daje do myślenia ,bo już troszkę funkcjonuje a dzieci jest jak na lekarstwo ?? a taki miód?? ktoś chyba nie złą reklamę sobie robi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freud Re: przedszkole w plocku IP: *.plock.mm.pl 08.10.12, 22:54 polecam przedszkole Gucio!!! bardzo polecam wszelkie zajęcia dodatkowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamka Re: przedszkole w plocku IP: *.069.c80.petrotel.pl 10.10.12, 23:24 zdecydowanie entliczek na saperskiej kadra mloda ale i zdolna jedzenie przepyszne piekne przestronne sale ciekawe zajecia dodatkowe angielski prawie codziennie szachy taniec gimnastyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: przedszkole w plocku IP: *.253.c90.petrotel.pl 11.10.12, 17:14 co do budynku zgadzam sie, bylam i bardzo ladnie wszystko wyglada, o zajeciach rowniez slyszalam pozytywne opinie, przedszkole cieszy sie dobrym zdaniem wsrod rodzicow, wiec faktycznie jest jednym z ciekawszych w plocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: przedszkole w plocku IP: *.class98.petrotel.pl 12.10.12, 15:58 Nie wiem jak to wyglada w innych prywatnych przedszkolach, bo moje poprzednie dziecko chodzilo do publicznej placowki, ale ja jestem mile zaskoczony entliczkiem. Moj syn rzeczywiscie chetnie spedza czas w przedszkolu, wiele sie tam uczy, wiec my, rodzice jestesmy bardzo zadowoleni z opieki i nauczania, zwlaszcza gdy w domu zobaczymy czego to on juz nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marry Re: przedszkole w plocku IP: *.141.c74.petrotel.pl 14.10.12, 15:05 Mi sie spodobalo, ze maja tam takie zajecia, gdzie dzieciaki moga bawic sie glina. To pewnie ciekawe dla maluchow. W ogole maja tam rozne zajecia, ale to zapamietalam. Poza tym jest tez chyba kolko szachowe, nie jestem pewna, ale chyba jest. Jesli chodzi o zajecia to wydaje mi sie, ze w entliczku jest szeroki wybor, co z reszta bardzo dobre dla dziecka, zeby moglo poznawac jak najwiecej, dlatego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: przedszkole w plocku IP: *.class101.petrotel.pl 16.10.12, 16:03 Są jeszcze tam zajęcia "mały kucharz", szachy faktycznie też są. Poza tym rytmika, angielski itd. Nie wiem jak to bywa gdzie indziej, ale tutaj mogę pochwalić, że dbają o każde dziecko. Chociażby to, że dla alergików przygotowują oddzielnie posiłki czy podejście samych nauczycieli i pracowników przedszkola potwierdzają, że starają się i wychodzi im to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deslala Re: przedszkole w plocku IP: *.plock.mm.pl 28.10.12, 16:58 Moim zdaniem entliczek to dobra propozycja. To nowe przedszkole, ktore zapowiada sie wedlug mnie swietnie, oferuja wiele wspomnianych juz zajec dodatkowych i dobra opieke. Poki co mozna ich tylko pochwalic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: przedszkole w plocku IP: *.class96.petrotel.pl 14.11.12, 17:51 Ogólnie lepsze są prywatne przedszkola, na przykładzie saperskiej widać choćby to, że dysponują ładniejszymi, przyjaźniejszymi salami, mają dobrą kadrę, monitoring zwiększa bezpieczeństwo itd. Rzadko, które przedszkole w Płocku ma podobny standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiony Re: przedszkole w plocku IP: *.biznes-host.pl 19.11.12, 20:22 Gość portalu: monia napisał(a): > Ogólnie lepsze są prywatne przedszkola, bo sie płaci więcej i zaspokaja swoją próżność > na przykładzie saperskiej widać choćby > to, że dysponują ładniejszymi, bzdura > przyjaźniejszymi salami, przyjaźniejsza sala, to dopiero "chwyt" > Rzadko, które przedszkole w Płocku ma podobny standard rzadko kto pisze takie prymitywne "reklamy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole w plocku IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 16:10 Ogólnie, to powiedz na jakiej podstawie tak uogólniasz. Powiedz ile dzieci jest na Saperskiej i ile ta przyjemnosc kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: przedszkole w plocku IP: *.001.c70.petrotel.pl 17.10.12, 16:36 Ja na razie jeszcze się tylko przyglądam przedszkolom, jako młoda mama, jeszcze w ciąży. Z tego co widzę, to raczej jest dobrze w przedszkolach, owszem są problemy, ale raczej są to pojedyncze przypadki. Tak, jak czytam, słucham i rozmawiam z innymi to mi też się wydaje, że korzystnie wypada entliczek. Jeszcze nie słyszałam negatywnego zdania o tym przedszkolu, a pozytywne już nie jedno. Sama gdybym miała wybierać, to na obecną chwilę pewnie bym wybrała entliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: przedszkole w plocku IP: *.035.c83.petrotel.pl 21.10.12, 21:00 Jestem w podobnej sytuacji, poki co siedze w domu i sama sie opiekuje corka, ale wkrotce bede musiala sie rozstac na pol dnia z pociecha. Sama nie mam jeszcze zdania, ale w moim bloku mieszka mama, ktora wybrala entliczka i chwali sobie to przedszkole, najbardziej jest zadowolona z nauczycieli. Inne przedszkola znam jedynie z ich reklam, wiec nie pisze o nich. Natomiast przy saperskiej jest podobno bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowi Re: przedszkole w plocku IP: *.class97.petrotel.pl 27.10.12, 15:25 moja corka chodzila najpierw na piaska a pozniej do zerowki do pinokia i wszystko bylo ok, raczej nie narzekalismy na nic, a teraz nasz synek od tego roku chodzi do przedszkola i sprobowalismy na saperskiej, na razie jestesmy zadowoleni, jak na pierwsze tygodnie to chetnie chodzi do przedszkola, juz sie wiele nauczyl, nie mamy zadnych problemow i poza tym w porownaniu z poprzednimi przedszkolami moge powiedziec, ze jest lepiej w entliczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodowita Re: przedszkole w plocku IP: *.c156.petrotel.pl 30.10.12, 20:33 Nie dziwię się, bo entliczek ma dobre zaplecze, więc pod tym względem wypada na pewno lepiej od innych. Z resztą skoro dziecko jest zadowolone i chętnie tam chodzi, to czego chcieć więcej. Najważniejsze spełnione i wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maren Re: przedszkole w plocku IP: *.c154.petrotel.pl 07.11.12, 17:21 To fakt, ze ciagle piszemy o zajeciach, posilkach, nauczycielach etc. a zapominamy o tym, czy dzieci sa zadowolone, natomiast jesli sa to dopiero wtedy mozna powiedziec, ze przedszkole jest dobre a skoro kilka osob ma zadowolone dzieci no to duzy atut entliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viadgio Re: przedszkole w plocku IP: *.c157.petrotel.pl 13.11.12, 20:22 ale wazne jest to, co robia z dziecmi przez ten wcale niekrotki czas, nic mozna robic rownie dobrze z babcia choc i ona czegos zawsze nauczy, po to sa zajecia, zeby dzieci sie uczyly bawic w grupie i rozwijaly w czyms. zadowolenie zalezy nie tylko od przedszkola, ale i od rodzicow, wiec zajecia sa waznym kryterium, majac do wyboru ubogi zakres dodatkowych zajec i duzy ich wybor wole wybrac to przedszkole, gdzie jest ich wiecej, bo to rowniez mowi cos o przedszkolu, czy sa przechowalnia, czy rzeczywiscie przedszkolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: przedszkole w plocku IP: *.class99.petrotel.pl 19.11.12, 20:02 dla mnie też to jest bardzo ważne, nie po to troszczymy się o dzieci i nierzadko odmawiamy sobie czegoś dla dziecka, żeby potem w przedszkolu się męczyło. Różne rzeczy słyszałam o wielu płockich przedszkolach i mam nadzieję, że te nowe wprowadzą coś dobrego, bo jak na razie dotychczasowe przedszkola pozostawiają trochę do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: przedszkole w plocku IP: *.164.c90.petrotel.pl 19.11.12, 20:16 Gość portalu: ania napisał(a): > bo jak na razie dotychczasowe przedszkola pozostawiają tr > ochę do życzenia Przedszkole "dotychczasowe" mojego dziecka jest bardzo dobre. Więc nie pisz bredni w liczbie mnogiej o przedszkolach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tosia Re: przedszkole w plocku IP: *.class103.petrotel.pl 20.11.12, 15:37 Podzielam zdanie, są dobre przedszkola w płocku. Dobre to też subiektywne, mojemu dziecku jest dobrze w państwowym, chcemy, by nasze dziecko się oswoiło z większą grupą i jest ok. Jak masz większe oczekiwania to pewnie musisz szukać, nie wiem. Być może nie ma wszędzie takich zajęć jak byś chciała, ale to już twój indywidualny wybór, więc nie ma co uogólniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: przedszkole w plocku IP: *.085.c77.petrotel.pl 20.11.12, 17:56 Gość portalu: tosia napisał(a): > Jak masz większe oczekiwania to pewnie musisz szukać, nie > wiem. Tak mam większe oczekiwania i nic nie muszę szukać. Więc przestań nachalnie prowadzić reklamę, skoro "nie wiesz". Do żadnych "entliczków" itp. nie mam zamiaru ciągnąć dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barrie Re: przedszkole w plocku IP: 79.162.115.* 25.10.12, 18:08 Polecam bajkową kryjówkę! Mają bogatą ofertę edukacyjną, codzienny język angielski, rytmika i jeszcze wiele innych zajęć. Ja jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loyta Re: przedszkole w plocku IP: *.121.c65.petrotel.pl 06.11.12, 17:22 Prawda, mają tam ciekawą ofertę. Podobnie jest też w Entliczku, wiele rozwijających zajęć, dobra opieka i też ważne, że jest w wygodnym miejscu w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole w plocku IP: *.013.c81.petrotel.pl 10.11.12, 19:50 moim zdaniem najciekawsze w plocku sa trzy przedszkola: promyczek, bajkowa kryjowka i entliczek. one maja wiele zajec, lepsze wyposazenie, ciekawe programy nauczania i choc niektorzy roznie mowia to mysle, ze nie ma tez co przesadzac, nie oczekujmy, ze ktokolwiek zastapi rodzicow. uwazam, ze te przedszkola dobrze spelniaja swoja role. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: przedszkole w plocku IP: *.class103.petrotel.pl 11.11.12, 11:01 W Płocku z przedszkolami zrobiło się lepiej dopiero w ostatnim czasie, pojawiły się nowe prywatne przedszkola. Skoro jest ich więcej to będą mieli powód by konkurować, czyli lepiej dbać o dzieci. Te nowo otwarte przedszkola i tak nie są przecież złe, kolorowe kredki czy pinokio i teraz jeszcze entliczek różnią się tym, że prócz opieki jeszcze uczą czegoś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entliczkowa Re: przedszkole w plocku IP: *.class97.petrotel.pl 11.11.12, 19:53 Wszyscy Panstwo piszecie pozytywne opinie na temat Entliczka. Dlaczego zatem jest tam tak mało dzieci ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamerl Re: przedszkole w plocku IP: *.class100.petrotel.pl 12.11.12, 18:30 Takie są pewnie początki. Z czasem będzie lepiej. Myślę, że ja też bym się obawiała dać w ślepo swoje dziecko do przedszkola. Stąd niewiele dzieci. Trochę znam p. dyrektor i życzę jej powodzenia, bo nadaje się do takiej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entliczkowa Re: przedszkole w plocku IP: *.105.c66.petrotel.pl 12.11.12, 20:51 Rozumiem obawy rodziców, jednak w wielu przedszkolach istnieje mozliwosc bycia razem z dzieckiem podczas zajec.Mozna wtedy zobaczyc jak przebiega dzien w przedszkolu, jezeli cos sie nie spodoba mozna zrezygnowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzulka Re: przedszkole w plocku IP: *.240.c72.petrotel.pl 15.11.12, 18:17 niby tak, ale kto sie nastawia na to, ze w razie czego przeniesie dziecko? raczej kazdy wolalby wybrac raz i juz. bylam w entliczku i po pierwszej wizycie nie da sie wydac opinii aczkolwiek moglam zobaczyc, ze sale sa wysprzatane, zadbane, czasem slyszalam jak niektorzy narzekaja na brak porzadku itd. a tutaj tego problemu nie ma, jeszcze sami nauczyciele sa mili, robia dobre wrazenie. wydaje sie calkiem ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: entliczkowa Re: przedszkole w plocku IP: *.c158.petrotel.pl 15.11.12, 22:25 tak mysle ze czystosc jest jednym z waznijeszycg aspektow dobrego przedszkola, do tego dochodzi swietna kadra, mila atmosfera, otoczenie i ciekawe zajecia: szaachy, warsztaty lepienie z gliny, angielski, tance, rytmika, gimnastyka .... To wszystko sklada sie na dobra placowke,jaka jest entliczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przedszkole w plocku IP: *.plock.mm.pl 17.11.12, 17:26 Spodziewałem się po tym co czytałem, że mogą mieć w Entliczku drogo, ale jednak nie, cena jest jak w innych przedszkolach. Mają też mniej dzieci, więc bardziej indywidualnie do nich podchodzą, bo jak w każdej mniejszej placówce jest to łatwiejsze i mnie to bardziej przekonuje. Jednak miejsce trochę przeszkadza, daleko z Podolszyc i nie bardzo po drodze do pracy, więc się zastanawiam, ale może mimo wszystko przeniosę tam córkę od nowego roku Odpowiedz Link Zgłoś
gatepa13 Re: przedszkole w plocku 18.11.12, 21:48 moje dziecko tam chodzi i jestesmy zadowoleni, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: przedszkole w plocku IP: *.200.c85.petrotel.pl 20.11.12, 16:27 jak tam bylam w polowie wrzesnia to wyrobilam sobie o nich dobra opinie, dla ciekawskich jak ja jest otwarte i mozna isc obejrzec, raczej fajne przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: przedszkole w plocku IP: *.biznes-host.pl 20.11.12, 18:00 Gość portalu: aleksandra napisał(a): > raczej fajne przedszkole Raczej nie. Pełno tu opinii takich co to byli niby i widzieli, a z drugiej strony dzieci tam mało. "Zachwyty" bez żadnych konkretów tylko zniechęcają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Re: przedszkole w plocku IP: *.xdsl.centertel.pl 24.11.12, 19:04 Dobre pytanie ???to daje do myślenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole w plocku IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 16:21 Rozumiem ze ma 3 dzieci i kazde z nich posylasz do innego przedszkola i dlatego masz informacje prawdziwe,ze to wlasnie te, wymienione przez Ciebie są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: przedszkole w plocku IP: *.175.c70.petrotel.pl 22.11.12, 18:45 wiecie może czy dodatkowe zajęcia w entliczku są dodatkowo płatne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona&on Re: przedszkole w plocku IP: *.168.c72.petrotel.pl 22.11.12, 20:57 Wcene wliczone sa : szachy, jezyk angielski, gimnastyka, zajecia teatralne, lepienie w glinie, rytmika :D tyle wiem i polecam to przedszkole :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamcia Re: przedszkole w plocku IP: *.play-internet.pl 17.12.12, 21:05 Powiem Ci tak. Każde przedszkole będzie lepsze od znerwicowanej mamy, znudzonej niani czy nadopiekunczej babci.Przedszkole ma za zadanie usamodzielnić i uspołecznić dziecko. Takie wnioski wyciągnęlam decydując się na oddanie dziecka do przedszkola. Początki były trudne dla wszystkich. Dla dziecka, dla nas i Pań w przedszkolu. Wiem jednak ze to byla madra decyzja. Dziecko jest szczesliwe. Martwi sie zeby za wczesnie Jej nie odebrac.Posłałam najblizej miejsca zamieszkania. Ma duzo kolegów i kolezanek z ktorymi niedługo pojdzie do szkoły. Niestety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przedszkole w plocku IP: *.200.c79.petrotel.pl 10.01.13, 17:14 Mój synek chodzi do Kolorowych kredek,cena ok godziny opieki nad dzieckiem też.Do tego domowa atmosfera, fajne panie może nie maja dużej przestrzeni ale mi i mojemu dziecku to odpowiada.Do tego uczą się języków maja różne zajęcia aby za bardzo się nie nudzili:) Póki co jestem zadowolona i synek także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumi Re: przedszkole w plocku IP: *.009.c67.petrotel.pl 06.03.13, 13:32 Drodzy Rodzice .......może dla odmiany ktoś z Was mógłby się wypowiedzieć na temat państwowego przedszkola im Marii Macieszyny na kościuszki? będę zobowiązana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: przedszkole w plocku IP: *.artnet.pl 06.03.13, 16:53 Gość portalu: kumi napisał(a): > będę zobowiązana to na lodzika mozna liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole w plocku IP: *.class147.petrotel.pl 12.03.13, 09:02 Mój syn chodzi do przedszkola nr 1 i jesteśmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś