Dodaj do ulubionych

generał w areszcie

IP: *.plock.mm.pl 18.01.06, 11:25
22 stycznia mija 143 rocznica wybuchu Powstania Styczniowego. Władze miasta
Płocka skazały na zagładę Miejsce Straceń 6 powstańców styczniowych.
Żeby schizofenia była wieksza na nie istniejącym ? Miejscu Straceń w
niedzielę o 11,00 odbędzie sie uroczystość pod madzoerem nowych właścicieli
miejsca stracen. Natomiast o godz. 16,00 - opiekunowie tego MiejscaPamięci
Narodowej złożą kwiaty przy metalowym płocie, który odciął od miasta krzyż
BOHATERÓW POWSTANIA STYCZNIOWEGO, który został postawiony w 1998r., na mogile
NN powstańca. Jak co roku odbzie się uroczystość w ciemnościach, poniewaz
obiecane przez prez. Milewskiego, 4 lata temu oświetlenie krzyża nie istnieje.
Zapraszamy płocczan do złożenia hołdu generałowi Zygmuntowi Padlewskiemu,
płockiemu wojewodzie, którego wyrzucono z grobu.
Obserwuj wątek
    • Gość: obl. Re: generał w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 18:27
      witał cara
      • Gość: zenon dylewski. Re: generał w areszcie IP: *.plock.mm.pl 18.01.06, 19:44
        żenujące, niegodne. Wszystko można pohańbić ale to nie czyni
        człowieczeństwa. Na takie wypowiedzi rozum jest bezradny. Albo ma się to COŚ w
        sobie albo niema. Tzw. Elton celowo wystapił w okresie Świąt Bożego Narodzenia.
        Zło ciągnie za sobą. Jeżeli zamiast merytorycznej dyskusji na losem narodu
        polskiego, zamierzacie opluwać Polaków, to proszę o opamietanie. Płocka władza
        zrobiła juz wyjątkowo dużo zła. Upadł system ochrony pamieci narodu polskiego.
        Podawanie o polskiej rocznicy , to nie okazja do plucia i wzajemnego wyzywania.
        Polska jest wazniejsza. Zapraszamy rodaków do wzięcia udziału w uczczeniu
        rocznicy Powstania Styczniowego.
        • Gość: a. Re: generał w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:58
          a jak pojawi sie car ?
        • Gość: do Z.D. Re: generał w areszcie IP: *.68.68.65.kutno68.tnp.pl 18.01.06, 20:05
          Z.D. Jeżeli ktoś dbał o tradycje .. to powiedz kto ?! Odpowiedź Twoja wszystko
          mi powie. O Tobie.
          • Gość: Zenon Dylewski - Re: generał w areszcie IP: *.plock.mm.pl 18.01.06, 20:22
            Ojciec i Matka.Jeżeli ma to być kąsanie, wyłączam się. Nie ze wszystkiego
            powinno się nabijać. Bardzo prosze o przyjście 22 stycznia na 11,00 lub na
            16,00. Pomodlimy się za zabitych za Polskę.
    • Gość: kolo Re: generał w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:43
      tak na marginesie
      jest wPłocku nadal wiele ulic zwykłych bandziorów
      a nie ma ulicy ks.Popiełuszki,Dmowskiego i paru innych pewnie tez nie ma
      czemu tak sie uparli na gen.Padlewskiego!@!!!!!
      • Gość: 39 Re: generał w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:29
        W rtm eoku znów zapomniano o generale
    • Gość: elton Re: generał w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:55
      Zenku, czemuś nie dbał o ten grób. Powiedz ile z własnych pieniędzy
      przeznaczyłeś na tę dbałość? Zenku! Będziesz się z tego tłumaczył! Kiedyś,
      wiele lat temu twoje kłamstwa służyły by niszczyć gościa co 300 metrów dalej o
      tego grobu chciał cos robić. Pamiętasz jak żeś walczył, aby przekonać nas, aby
      go wykiwać. Jak żeś się cieszył jak dziecko że nie dostał terenu pod
      inwestycję, a wiedziałeś dobrze, że to tylko pretekst aby gościowi narobić
      szkód. Żeś się Boga nie bał wtedy? A taki wierzący jesteś!

• Gość: piotr Re: generał w areszcie IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 18.03.06, 18:58
        elton- wal się na ryj!!!! głąbie!!!!
      • Gość: asd Re: generał w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:59
        martw sie o siebie, taborecie
      • Gość: zenon Dylewski Re: generał w areszcie IP: *.plock.mm.pl 18.03.06, 20:05
        drogi Mietku. Oddałem Padlewskiemu 25 lat mojego życia i wszystkie pieniądze.
        Więcej już nie mam. Ten gość nie chodził koło miejsc pamieci narodowej. On
        chciał kasy. Boga sie nie boję bo tylko ON mi został. Ten który sprzedał LPW
        groby niech nie myśli, że nie doczeka odpłaty. Ile nienawiści w Tobie. CZy
        wiesz co wogóle robię?. Nie mogę nawet płakać.Tzw MINISTERSTO jAKIEGOŚ TAM
        DZIEDZICTWA, olało gen. Z.Padlewskiego, był przeciez Polakiem.
        • Gość: era Re: generał w areszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 20:11
          są ulice Kwiatka, Piaska, Wolskiego etc. co tam Padlewski
        • Gość: Elton Re: generał w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:03
          Od ciebie chciał kasy?
          Czy to ty od niego chciałeś i nie dostałeś?
          • Gość: zd Re: generał w areszcie IP: *.plock.mm.pl 20.03.06, 09:20
            żenująca odpowiedź. i krzywdzaca.Żeby zachować poprawność... nie wiesz co
            uczyniłes ale po tylumiesięcznych obrażaniach imienia Boga, musisz taki byc.
            Nie wiesz co mi zrobiłeś. ZZal, ogromny żal. Nie wiesz też co zrobiono ze mną.
            Nigdy od nikogo nie chciałem łapówek. Jak mogłeś tak powiedzieć?
            • Gość: Elton Re: generał w areszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.06, 09:36
              Ty napisałeś że chciał kasy, a ja tylko pytam czy on od Ciebie czy Ty od niego.
              Przeprosiłeś go chociaż za szkody jakie wyrządziłeś? Padlewskiego tylko do tego
              wykorzystałeś by szkody wyrządzić, tj. Twoje nieprawdziwe argumenty. Ty dobrze
              o tym wiesz. I nie jest ci wstyd? A może ty nie wiesz żeś szkodnik.
              • Gość: zd. Re: generał w areszcie IP: *.plock.mm.pl 20.03.06, 10:01
                Mieczysławie,jest to skrót myslowy- chciał zarobić pieniądze praca jw. Nie
                jest tak jak piszesz. Ja napisałem interpelację w jego sprawie. mam je
                wszystkie w domu. Rozmawiałem też z tym człowiekiem wielokrotnie. Niestety
                walisz we mnie w najsłabszego. Kazda moja wypowiedź powiekszy to. Wię milczę
                już.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka