Dodaj do ulubionych

Dom weselny !!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 11:04
Szukam domu weselnego juz z ubrana sala, gdzie mozna znalez taki dom ,
poniewaz nie warto mi jest kupowac balonow i ich dmuchac- teraz sa one juz
nie modne.Ratujcie jak mozecie powiedzcie gdzie !!!!????
Obserwuj wątek
    • Gość: swatka Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.c153.petrotel.pl 21.01.06, 14:43
      Jak bardzo balony i dmuchanie są w małżeństwie ważne o tym się niebawiem
      przekonasz. Szerokiej małżeńskiej drogi i gumowych baloników ;)
      A, tak na poważnie. To w balonikach jest problem?
      • Gość: swatka Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.c153.petrotel.pl 21.01.06, 15:18
        a tak swoją drogą zazdroszczę ci że będziesz miała swojego faceta, ja nie mogę
        znaleść :(((((((
    • Gość: a Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:02
      a
    • Gość: saty Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.Red-213-98-68.staticIP.rima-tde.net 17.06.06, 22:25
      Ubrana sala jest w Jordanowie Nad Wisla - trasa na Dobrzykow (tylko, ze wesele
      najlepiej od 120 wzwyz, bo duza sala. Jedzenie tez dobre. Godna polecenia).
      Gdyby nie mieli wolnych termiow to radze wziac sale i wynajac dekoratorow. Za
      dekoracje placi sie od 500 do 1500 zl (ale juz za 500 nie wyglada zle).
      Wchodza, dekoruja a Ty sie o nic nie martwisz. Jedna z nich znajduje sie na
      Jasminowej. Mam pare numerow, jak chcesz, zebym Ci podala to wpisz swoj adres
      mailowy i postaram sie, jak najszybciej to wyslac.
      Swoja droga gratuluje i zycze duzo szczescia!
      • Gość: on Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 22:35
        najgorsi naciągacze są a złotej podkowie kasuja za przystrojenie a sala
        przystrojona jest cały czas tak samo a zyczą sobie 500zł a co najgorsze mowia ci
        to dopiero przy płaceniu a nie na rozmowach i przy rezerwacji tylko juz po
        wpłaconej wcześniej kałcji jak juz i tak nie ma wyjscia a jak ja miałem wesele
        ta dekoracja miała juz ponad rok
        • Gość: Asia Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 12:59
          Ja zamowiłam wesele w Rybakach.Słyszalam rozne opinie ale jak sie ich dopilnuje
          to powinno byc ok,a wy co sadzicie o Rybakach??
          • Gość: ślubny Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.plock.mm.pl 23.09.06, 13:14
            Rybaki lepsze niż Cierszewo
    • Gość: mb Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:25
      www.dworek.tk - nowy dom weselny
      • Gość: Only Łąck Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.static.kutno68.tnp.pl 26.09.06, 19:11
        Tylko " Gościniec Łącki". Poza wszelką konkurencją. Kto był- ten wie.
        W Łącku wiele rzeczy jest najlepszych.
        • Gość: ;) Re: Dom weselny !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:56
          a ja polecam Zajazd Mazowsze w Słupnie - miła obsługa, zawsze czyste talerzyki, czysto na stołąch, dobre jedzenie. Wystrój sali 350 zl. Od talerzyka 110 ale zawsze można się dogadać. Sala na maksymalnie 120 osób Naprawdę warto
    • enaka Re: Dom weselny !!!!!!!!! 29.09.06, 13:05
      Figaro na Dworcowej, dawna Crazy na Traktowej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka