dipisi 07.10.01, 13:40 Witam, Gdzie w Plocku najlepiej i najtaniej kupic i zalozyc zimowki? Lepiej nowe czy znacznie tansze uzywane? Jakie firmy polecacie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pinch Re: Opony zimowe IP: 193.59.39.* 09.10.01, 08:12 Ja kupilem w firmie "Gumo Jack" czy cos w tym stylu na Przemyslowej za dawnym budynkiem Wydz. Komunikacji. Nie tylko ceny byly przystepne, ale i wybor firm oraz (co chyba najwazniejsze) sprawne "podejscie" pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Opony zimowe 09.10.01, 08:53 Polecam sklep na Mickiewicza (czy Tysiaclecia - zawsze je mylę) obok Old Drinka. Wybor duzy, wymienia na miejscu i jeszcze przechowaja ci gratis te letnie, pojedziesz na wiosne i ci je zaloza (pewnie juz nie gratis - nie wiem). No ale nie kazdy ma gdzie trzymac komplet opon - w piwnicy bywa niebezpiecznie. PS. Wiem, ze tak bylo dwa lata temu, teraz mieszkam w domku i trzymam kola (mam 2 komplety felg) w garazu i zmieniam juz sam. Odpowiedz Link Zgłoś