olare 20.02.06, 12:51 Witajcie. Mam do Was prosbe, czy ktoras z Was ma moze nr na komorke do Muchametczyna, mam tylko nr do gabinetu, a tam oczywiscie bedzie gorzej z umowieniem sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moli Re: Muchametczyn IP: *.zep.com.pl 20.02.06, 12:56 601950135 Niestety doktor nie zawsze odbiera telefon i czasami trudno jest się dodzwonić. Ostatnio przez tydzień mi się nie udało i musiałam poszukac innego lekarza, ale jeśli się jest cierpliwym albo ma sie więcej szczęścia i się uda to warto. :) Odpowiedz Link Zgłoś
olare Re: Muchametczyn 20.02.06, 13:01 Moli bardzo Ci dziekuje, zalezy mi, zeby to wlasnie M zajal sie moja ciaza od poczatku. Pozdrawiam. Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: Muchametczyn IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 13:39 Reklama dzwignia handlu, ale chyba sa do tego stosowniejsze miejsca. A jesli nie reklama to podpada pod ustawe o ochronie danych osobowych Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Muchametczyn 20.02.06, 14:12 No stary! Zajrzyj na Biuałą Księgę w tym samym portalu (GAzeta.pl) i zobaczysz, że tam też jest on polecany. Tu chodzi o zdrowie a nie reklamę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: Muchametczyn IP: *.zasp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 15:19 ok, sorry ale troche nie mam zaufania do wymiany prywatnymi nr. tel. na forum i do takich pytan. A doktor ten skoro chcialby zeby tel. do niego byl dostepny dla szerszego grona umiescilby w stosownym, latwym do znalezienia miejscu, nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Muchametczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 19:06 wy jestescie chyba jacys chorzy, co was obchodzi, ze dziewczyny pisza o lekarzu, nie obgaduja go, tylko wymieniaja infrmacje, a ten nr jest sluzbowym, wiec nic wam do tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turb Re: Muchametczyn IP: *.aster.pl 20.02.06, 20:05 dobrze juz, przeprosilem, ale jak sie wymienia informacje na forum publicznym to juz nie do konca jest tak ze nic komus do tego, jesli by sobie mailowo podawaly to wtedy rzeczywiscie nic mi do tego. A ze watkow podobnych, reklamowych np. o stomatologach czy innych kursach na prawo jazdy bylo mnogo wiec moglem miec jakies watpliwosci, ktorych ty mi nie rozwialas:). Wiec juz sie nie goraczkuj, bo jeszcze ty zachorujesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś