Gość: Wojtek IP: *.cpqcorp.net / *.zma.compaq.com 27.11.02, 17:55 Mam jeszcze jedna propozycje: "Nowy". Wielu ludzi bedzie prawdopodobnie uzywalo tej nazwy na co dzien, dlatego tez mozna ja sformalizowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: catani Milewski nie dostanie kasy na most IP: hpcache:* / 192.168.143.* 28.11.02, 08:10 Nie podniecajcie się nazwą. Nowa kasa na most będzie najwcześniej za kilka lat. Kiedy zmieni się ekipa rządząca Polską lub po zmianie prezydenta Płocka. Tak jak Kaczyński nie dostał kasy na metro tak Milewski nie dostanie na most. Możemy mu więc podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catani Milewski nie dostanie kasy na most IP: hpcache:* / 192.168.143.* 28.11.02, 08:11 Nie podniecajcie się nazwą. Nowa kasa na most będzie najwcześniej za kilka lat. Kiedy zmieni się ekipa rządząca Polską lub po zmianie prezydenta Płocka. Tak jak Kaczyński nie dostał kasy na metro tak Milewski nie dostanie na most. Możemy mu więc podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hevelius Re: Milewski nie dostanie kasy na most IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 09:13 catani przestan juz ta poltyka - badzmy dobrej nadziei , a zabawa w wymyslanie nazwy dla nowego mostu jest dosc fajna i relaksujaca, a myslenie o politycznych machlojkach natychmiat psuje ta zabawe :( moja propozycja to "most Sw. Krzysztofa" bo bedzie jak zbawienie dla kierowcow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Milewski nie dostanie kasy na most 28.11.02, 13:00 A ja w dalszym ciagu obstawiam most Juliusza Verne'a :)) A moze gdzies znalazłoby sie tez miejsce na pomnik, ktory witał by przyjezdzajacych do Płocka turystów !!!! I nikt by nie zapomniał nazwy tego mostu , tak jak nie mozna zapomniec ksiazek Juliusza Verne'a!! Naka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytek Re: Szukamy nazwy dla nowego mostu IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 15:11 Jesli akademik nazwano "wczesniak" poniewaz powstal "tak szybko" to moze podobnie powinno byc z naszym nowym pieknym, zbudowanym bardzo szybko mostem. Odpowiedz Link Zgłoś