Gość: ola IP: *.c155.petrotel.pl 15.03.06, 23:08 Czy moglibyście polecić dobrego fotografa do sesji ślubnej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: - Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c242.petrotel.pl 16.03.06, 09:03 bardzo polecam 0692 316 518 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:52 a ja polecam tego pana: www.seamoon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: fotograf do sesji ślubnej 17.03.06, 09:55 PIOTREK !!!!!!!!!!!!! Robi super fotki ślubne. Ma ekstra sprzęt ! Pracowała też trochę jako fotograf ślubny w USA ! Na pewno nie bedziesz żałowała !!!!! telefon 0 502 910 668 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annamarialk Re: fotograf do sesji ślubnej 17.03.06, 09:56 PIOTREK !!!!!!!!!!!!! Robi super fotki ślubne. Ma ekstra sprzęt ! Pracowała też trochę jako fotograf ślubny w USA ! Pracował również dla kilku gazet jako fotograf !!! Na pewno nie bedziesz żałowała !!!!! telefon 0 502 910 668 !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c240.petrotel.pl 23.03.06, 20:54 Czy ktoś robił zdjęcia u fotografa Marka Pikały? Jeśli tak, to jakie ma zdanie o robionych przez niego fotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffff Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:37 Mnie robil zdjecia Pikala i bylam zachwycona. Dlatego nawet się nie zastanawiaj ..... Jesli fotografia slubna to tylko Marek Pikala. chyba robi lepsze zdjęcia( z tego co widzialam wielokrotnie) niż M.Malinowski, a ktory jest jednak droższy. Choć i Pikala umie wyciagnąć od clowieka spore pieniądze,ale jego zdjecia są z calą pewnością tego warte. pozdrawaiam Osoba która interesuje się fotografią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadylady Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c153.petrotel.pl 20.01.07, 21:54 nie wiem od kiedy malinowski jest drozszy niz pikala..... MM robi ponad tysiac zdjec a P w tej cenie chyba 50 MM jest the best - ALE nie robi zdjec pozowanych. Jesli liczycie na grupowe zdjecia z rodzinka to zapomnijcie. Typowe reportaze i zajebiste plenery. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:16 witam ja z tym panem ma tylko złe wspomnienia. w dniu ślubu nie przybył na sesje zdjeciwa- masakra. dzwoniła do niego a pan ze spokojem powiedział ze pomylił mnie z inna para i jest własnie w Toruniu. W dniu ślubu zostałam na lodzie prosze mi uwierzyc wiekszego koszmaru nie ma dla pani młodej. koles totalnie mnie olał i nawet nie przeprosił .wiec na pytanie jakie fotki robi nawet nie potrafie odpowiedziec. Za sama arogancje i lekceważenie nie poleca tego patałacha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:42 Tyle przeczytałam na Forum o płockich fotografach. Nie wiem który jest naprawdę dobry. Chodzi mi o zwykłe badania kontrolne np. cytologia. Musi być miły i delikatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:39 hej, ja gorąco polecam: www.wojtachnik.com bardzo profesjonalne podejście, b. uprzejmy, bez stresu, warto się spotkać i obejrzeć albumy. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Seamoon. Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:52 Dla mnie najlepszy..umie nie tylko ślub zrobić ale każdy inny reportaż, nam robił chrzciny wyszły naprawde super..bałam sie że cos bedzie nie tak bo mielismy umówionego znanego fotografa z "gazety" nie jest znany ale ma naprawde oko choć jest bardzo skromny ..POLECAM www.seamoon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eSTe Re: fotograf do sesji ślubnej IP: 193.59.95.* 12.06.06, 15:36 mi podobaja się zdjecia Adriana Mossakowskiego, reklamuje się w salonie sukien ślubnych na bielskiej młody, fajny niestety nie wiem czy posiada stronę internetową... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Majewski Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c157.petrotel.pl 12.06.06, 21:55 www.slubnefoto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shapeshifter Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c246.petrotel.pl 12.04.07, 21:09 marna podróba Łysaka. Może trochę oryginalności Panie Adrianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:52 Z tym oszustem raczej nie polecam robic interesów, nie dotrzymuje słowa, zmienia ceny, może zdjęcia robi ładne, ale profesjonalizmu i podejścia do klienta to on nie ma ... wystawił już nie jedną osobę ... troszkę oryginalności Panie Adrianie ... autoreklama nie spełni się a ludzie wiedzą i tak dużo więcej ... Odpowiedz Link Zgłoś
bizz5 Re: fotograf do sesji ślubnej 19.06.06, 10:45 zfecydowanie nie te z marnej polecanej powyzej stronki. POLECAM www.foto-wisniewski.pl/ www.foto-wisniewski.pl TO SĄ ZDJĘCIA ŚLUBNE !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.dyn.optonline.net 23.06.06, 05:27 Zdecydowanie nie te z marnej polecanej powyzej stronki. POLECAM www.slubnefoto.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.mi.gov.pl 23.06.06, 10:49 NO przepraszm jeśli te sztywne, ciemne zdjecia maja być pamiatką na całe życie to lepiej gości weselnych poprosić zrobia TAKIE SAME albo LEPSZE ! No ale jak ktoś siE nie zna na fotografi to moga mu sie podobać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:01 www.fotograf24.pl ! :)mlodzi, sympatyczni, kochający fotografię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:01 www.fotograf24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 01:33 www.seamoon.pl dla mnie fajne Odpowiedz Link Zgłoś
alexxxx6 Re: fotograf do sesji ślubnej 12.02.07, 01:19 Gość portalu: ola napisał(a): > Czy moglibyście polecić dobrego fotografa do sesji ślubnej? polecam: wesele.plock.pl/?id=bf&dz=11 Odpowiedz Link Zgłoś
absoolvent Re: fotograf do sesji ślubnej 23.02.07, 12:41 Jeśli nadal ktoś potrzebuje fotografa do sesji ślubnej to proszę kontakt na prv to podam numer telefonu. We wrześniu brałem ślub i miałem super fotografkę. Nie dość że zrobiła super sesję w bardzo przystępnej cenie to na weselu potrafiła zagarnąć ludzi do zdjęć grupowych. Kobieta żywioł!!! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.plock.mm.pl 27.02.07, 13:09 Chyba wiem o kogo chodzi.Czyżby pani Ania:)? Robiła mi zdjęcia na ślubie w styczniu.Super! Odpowiedz Link Zgłoś
absoolvent Re: fotograf do sesji ślubnej 21.03.07, 14:54 Wszytsko się zgadza to jest Pani Ania - kobieta mocarz:) potrafi ogarnoć wszystko i wsztyskich:) A taka drobniutka:)Po prostu profesjonalistka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:05 Mogę Cię prosić o numer telefonu do Pani fotograf?? Jeśli coś to jestem na gg: 1278119 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:27 tutaj ... wesele.plock.pl/?id=bf&dz=11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 12:55 Ja tez jestem zianteresowana nr. tel. Pani Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:38 dobre zdjecia ma augustyniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:40 Augustyniak ...... ???? ale on dopiero uczy się robić dobre zdjęcia ślubne bo chyba o ślubnych zdjęcia mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:50 a ja polecam tego pana: www.seamoon.pl Odpowiedz Link Zgłoś