Dodaj do ulubionych

fotograf do sesji ślubnej

IP: *.c155.petrotel.pl 15.03.06, 23:08
Czy moglibyście polecić dobrego fotografa do sesji ślubnej?
Obserwuj wątek
    • Gość: - Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c242.petrotel.pl 16.03.06, 09:03
      bardzo polecam 0692 316 518
      pozdrawiam
      • Gość: asiak Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:52
        a ja polecam tego pana: www.seamoon.pl
    • annamarialk Re: fotograf do sesji ślubnej 17.03.06, 09:55
      PIOTREK !!!!!!!!!!!!!

Robi super fotki ślubne. Ma ekstra sprzęt !
      Pracowała też trochę jako fotograf ślubny w USA !
      Na pewno nie bedziesz żałowała !!!!!

telefon 0 502 910 668 !!!!
    • annamarialk Re: fotograf do sesji ślubnej 17.03.06, 09:56
      PIOTREK !!!!!!!!!!!!!

Robi super fotki ślubne. Ma ekstra sprzęt !
      Pracowała też trochę jako fotograf ślubny w USA !
      Pracował również dla kilku gazet jako fotograf !!!
      Na pewno nie bedziesz żałowała !!!!!

telefon 0 502 910 668 !!!!
    • Gość: ola Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c240.petrotel.pl 23.03.06, 20:54
      Czy ktoś robił zdjęcia u fotografa Marka Pikały? Jeśli tak, to jakie ma zdanie
      o robionych przez niego fotkach.
      • Gość: ffff Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 00:37
        Mnie robil zdjecia Pikala i bylam zachwycona. Dlatego nawet się nie
        zastanawiaj ..... Jesli fotografia slubna to tylko Marek Pikala. chyba robi
        lepsze zdjęcia( z tego co widzialam wielokrotnie) niż M.Malinowski, a ktory
        jest jednak droższy. Choć i Pikala umie wyciagnąć od clowieka spore
        pieniądze,ale jego zdjecia są z calą pewnością tego warte. pozdrawaiam

Osoba która interesuje się fotografią
        • Gość: shadylady Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c153.petrotel.pl 20.01.07, 21:54
          nie wiem od kiedy malinowski jest drozszy niz pikala..... MM robi ponad tysiac
          zdjec a P w tej cenie chyba 50

MM jest the best - ALE nie robi zdjec pozowanych. Jesli liczycie na grupowe
          zdjecia z rodzinka to zapomnijcie. Typowe reportaze i zajebiste plenery. Polecam
      • Gość: pat Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 16:16
        witam ja z tym panem ma tylko złe wspomnienia. w dniu ślubu nie przybył na
        sesje zdjeciwa- masakra. dzwoniła do niego a pan ze spokojem powiedział ze
        pomylił mnie z inna para i jest własnie w Toruniu. W dniu ślubu zostałam na
        lodzie prosze mi uwierzyc wiekszego koszmaru nie ma dla pani młodej. koles
        totalnie mnie olał i nawet nie przeprosił .wiec na pytanie jakie fotki robi
        nawet nie potrafie odpowiedziec. Za sama arogancje i lekceważenie nie poleca
        tego patałacha.
    • Gość: fotograf Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 13:42
      Tyle przeczytałam na Forum o płockich fotografach. Nie wiem który jest
      naprawdę dobry. Chodzi mi o zwykłe badania kontrolne np. cytologia. Musi być
      miły i delikatny.
    • Gość: agat Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 22:39
      hej,
      ja gorąco polecam:
      www.wojtachnik.com

bardzo profesjonalne podejście, b. uprzejmy, bez stresu,
      warto się spotkać i obejrzeć albumy.
      polecam
    • Gość: Piotrek Seamoon. Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 12:52
      Dla mnie najlepszy..umie nie tylko ślub zrobić ale każdy inny reportaż, nam
      robił chrzciny wyszły naprawde super..bałam sie że cos bedzie nie tak bo
      mielismy umówionego znanego fotografa z "gazety" nie jest znany ale ma
      naprawde oko choć jest bardzo skromny ..POLECAM www.seamoon.pl
    • Gość: eSTe Re: fotograf do sesji ślubnej IP: 193.59.95.* 12.06.06, 15:36
      mi podobaja się zdjecia Adriana Mossakowskiego, reklamuje się w salonie sukien
      ślubnych na bielskiej

młody, fajny
      niestety nie wiem czy posiada stronę internetową...

pzdr
      • Gość: Szymon Majewski Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c157.petrotel.pl 12.06.06, 21:55
        www.slubnefoto.pl
      • Gość: shapeshifter Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.c246.petrotel.pl 12.04.07, 21:09
        marna podróba Łysaka. Może trochę oryginalności Panie Adrianie?
      • Gość: ktos Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:52
        Z tym oszustem raczej nie polecam robic interesów, nie dotrzymuje słowa, zmienia
        ceny, może zdjęcia robi ładne, ale profesjonalizmu i podejścia do klienta to on
        nie ma ... wystawił już nie jedną osobę ... troszkę oryginalności Panie Adrianie
        ... autoreklama nie spełni się a ludzie wiedzą i tak dużo więcej ...
    • bizz5 Re: fotograf do sesji ślubnej 19.06.06, 10:45
      zfecydowanie nie te z marnej polecanej powyzej stronki.

POLECAM

www.foto-wisniewski.pl/
      www.foto-wisniewski.pl
      TO SĄ ZDJĘCIA ŚLUBNE !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Ewa Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.dyn.optonline.net 23.06.06, 05:27
        Zdecydowanie nie te z marnej polecanej powyzej stronki.

POLECAM www.slubnefoto.pl

pozdrawiam
        • Gość: Gość Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.mi.gov.pl 23.06.06, 10:49
          NO przepraszm jeśli te sztywne, ciemne zdjecia maja być pamiatką na całe życie
          to lepiej gości weselnych poprosić zrobia TAKIE SAME albo LEPSZE !

No ale jak ktoś siE nie zna na fotografi to moga mu sie podobać !
          • Gość: ann Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:01
            www.fotograf24.pl ! :)mlodzi, sympatyczni, kochający fotografię
            • Gość: ann Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:01
              www.fotograf24.pl
          • Gość: kinia Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 01:33
            www.seamoon.pl dla mnie fajne
    • alexxxx6 Re: fotograf do sesji ślubnej 12.02.07, 01:19
      Gość portalu: ola napisał(a):

> Czy moglibyście polecić dobrego fotografa do sesji ślubnej?

polecam: wesele.plock.pl/?id=bf&dz=11
    • absoolvent Re: fotograf do sesji ślubnej 23.02.07, 12:41
      Jeśli nadal ktoś potrzebuje fotografa do sesji ślubnej to proszę kontakt na prv
      to podam numer telefonu. We wrześniu brałem ślub i miałem super fotografkę. Nie
      dość że zrobiła super sesję w bardzo przystępnej cenie to na weselu potrafiła
      zagarnąć ludzi do zdjęć grupowych. Kobieta żywioł!!!
      Polecam.
      • Gość: Ola Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.plock.mm.pl 27.02.07, 13:09
        Chyba wiem o kogo chodzi.Czyżby pani Ania:)? Robiła mi zdjęcia na ślubie w
        styczniu.Super!
        • absoolvent Re: fotograf do sesji ślubnej 21.03.07, 14:54
          Wszytsko się zgadza to jest Pani Ania - kobieta mocarz:) potrafi ogarnoć
          wszystko i wsztyskich:) A taka drobniutka:)Po prostu profesjonalistka!!!
      • Gość: Przemek Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:05
        Mogę Cię prosić o numer telefonu do Pani fotograf?? Jeśli coś to jestem na gg:
        1278119
    • Gość: Monika Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 10:27
      tutaj ... wesele.plock.pl/?id=bf&dz=11
      • Gość: Kaska Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 12:55
        Ja tez jestem zianteresowana nr. tel. Pani Ani.
        • Gość: Eryk Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 00:38
          dobre zdjecia ma augustyniak
          • Gość: zocha Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 11:40
            Augustyniak ...... ???? ale on dopiero uczy się robić dobre zdjęcia
            ślubne bo chyba o ślubnych zdjęcia mowa
    • Gość: asiak Re: fotograf do sesji ślubnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:50
      a ja polecam tego pana: www.seamoon.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka