Dodaj do ulubionych

obietnice Metki - Milewskiego

28.11.02, 10:24
Zafascynowany "oryginalnym" programem wyborczym naszego nowego włodarza
proponuję dla dobra Płocka przyglądać się bacznie jego wszystkim decyzjom.

1. "Jeden zastępca prezydenta" - już można śmiało powiedzieć, że nie będzie
to jedna osoba (w końcu trzeba się odpłacić kolesiom, którzy wsparli kampanię)

2. "Odpartyjnienie władz miasta" - jestem ciekawy jak bardzo apolityczni będą
nowi wiceprezydenci (kolejny kit wstawiony pod publikę)

3. "Rządy fachowców" - tylko, że nowy pan prezydent nie wyjaśnił o jakich
fachowcach myślał (może od produkcji czekolady)

4. "Nie potrzebny mi samochód służbowy" - z tym się zgadzam - przez trzy dni
pan prezydent wcale go nie używał (wiem, bo mieszkam zaraz obok niego)

5. "Kompleks rekreacyjny na Sobótce" - z pewnością wszyscy płocczanie będą
masowo - jak jeden mąż przebywać zażywając kąpieli słonecznych oraz wodnych,
a turyści z innych miast oraz zagranicy będą przyjeżdżać tu na wczasy (chyba
tu kogoś palnęło w dekiel)

6. "Nowy most" - którym płocczanie będą jeździć za 12 lat, bo wcześniej
niestety nie da rady (chyba nikt się nie łudzi, że most powstanie wcześniej.
Skoro w samej Warszawie zostały zablokowane środki na metro, to u nas tym
bardziej)

7. "2000 miejsc pracy" - już widać pierwsze efekty - Wektra niebawem zacznie
zwalniać ludzi, bo kończą się inwestycje na Orlenie, inne spółki także
(niebawem faktycznie ubędzie 2000 miejsc), poza tym z miejskiego urzędu już
zaraz zaczną spadać głowy - z samego PISu jest do obsadzenia 200 osób; że nie
wspomnę o Samoobronie i Naszym Mieście, które nota bene już nie jest tak
zwartą grupą jak przed wyborami. Naiwni ci płocczanie... oj naiwni!

8. "Park Technologiczny" oraz "współfinasowanie miejskich inwestycji przez
duże płockie firmy" - pozwolicie, że przytoczę w tym miejscu cytat z
wypowiedzi Metka "...z pewnością tak duża firma jaką jest Orlen znajdzie
jakiś sposób, żeby się porozumieć z prezydentem miasta..." (Też tak myślę! Z
pewnością władze największego w Polsce Koncernu będą zabiegały o względy
naszego wielkiego i mądrego pana prezydenta a zarazem kreatora mody. Przecież
PKN-owi niezmiernie zależy aby dbać o dobre stosunki z miastem i dawać forsę
na wszystkie zachcianki)

9. 10. 11 itd. na bieżąco będziemy w tym miejscu opisywać (mam nadzieję, że
dla dobra nas wszystkich - płocczan - będziemy wnikliwie patrzeć na ręce
Metce i jego przydupasom i będziemy wytykać im wszystkie błędy, które mogą
kosztować NAS WSZYSTKICH!!!!

A więc? Niech nam żyje nowy pan prezydent Metka - Milewski Marian Mirosław!
Niech żyje i tyje!! A jeśli nie będzie mostu, parku technologicznego i
obwodnicy to nie chciałbym być w pana skórze i garniturze... z metką!

Z PISuarowym pozdrowieniem
JAROMIR IZDEBSKI - mieszkaniec Płocka (bezpartyjny)
Obserwuj wątek
    • Gość: Moro Re: obietnice Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 10:47
      Popieram pomysl - ale wrócimy do tego za rok może dwa - o.k ?
      Bo chyba nie chcesz rozliczać kogoś zanim cos zrobi ;)
      i EOT.
      Najkrotszy wątek o polityce ostatnio ;)

btw: Idealną sytuacją by bylo gdyby rozliczaniem kazdego polityka z dokonań
      zajmowal sie sad i uniewinnial albo karal wiezieniem. Ale bylby spokoj ;)

Ciebie pozdrawiam bez pisuarowych odniesień bo to nieco niesmaczne "Panie
      bezpartyjny".
    • zenobius1 Re: obietnice Metki - Milewskiego 28.11.02, 11:21
      jaromir_i napisał(a):

>
      > 9. 10. 11 itd. na bieżąco będziemy w tym miejscu opisywać (mam nadzieję, że
      > dla dobra nas wszystkich - płocczan - będziemy wnikliwie patrzeć na ręce
      > Metce i jego przydupasom i będziemy wytykać im wszystkie błędy, które mogą
      > kosztować NAS WSZYSTKICH!!!!

Kolego, a gdzie Ty byłeś przez ostatnich parę lat, albo chociaż półtora roku
      istnienia Forum. O ilu złych rzeczach się tu mówiło.
      Nagle teraz chciałbyś się brać za rozliczanie przyszłości? Już wiesz co będzie?
      A może jesteś kolejnym, obrażonym na "przypadkowe społeczeństwo", które
      zagłosowało niezgodnie z życzeniem jedynych przedstawicieli Ludu Pracującego
      Miast i Wsi. I w tym obrażaniu deklarowana bezpartyjność wcale nie przeszkadza.

Zenobius też bezpartyjny ale z określonymi poglądami.
    • takalbonie Po czwarte 28.11.02, 12:01
      jaromir_i napisał(a):

> 4. "Nie potrzebny mi samochód służbowy" - z tym się zgadzam - przez trzy dni
      > pan prezydent wcale go nie używał (wiem, bo mieszkam zaraz obok niego)
      >

Na ten przykład:

archeo.se.com.pl/7dni/archiwum.asp?element=19
      Toć nowy president(R) ;-) nie będzie siedział na wypierdziałym przez
      hetkowskiego samochodowym fotelu. Potrzebny mu nowy - sterylny. Ciekaw jestem
      kiedy to nastąpi.
      Wzorem już tradycji metki/naszywki proponuję by w nowym aucie (za pieniądze
      podatników( za przednią szybą był widoczny cennik auta z wyszczególnionymi
      dodatkami (długa lista).

Moim zdaniem niech z kamasza popierdziela - nie utyje za szybko.

A wszystko w trosce o mieszkańców.
      • roman_j Re: Po czwarte 28.11.02, 19:14
        takalbonie napisał:

> Moim zdaniem niech z kamasza popierdziela - nie utyje za szybko.

Rozumiem, że to żart, ale jeżeli ktoś postawiłby taki postulat na poważnie, to
        napiszę, że to kwestia prestiżu. Jeżeli prezydent miasta wielkości Płocka ma
        chodzić na piechotę jak, za przeproszeniem, jakiś "gołodupiec", to jest to po
        prostu odniżenie prestiżu władz. Pamiętajcie, że ten samochód nie jest
        własnością prezydenta tylko miasta, a prezydent jedynie z niego korzysta. A to
        jak nasze władze są widziane na zewnątrz przekłada się na to, jak będą
        traktowane przez inne władze, biznes, itp. Może trudno Wam na to tak spojrzeć,
        ale taka jest prawda.
    • Gość: asd Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 20:33
      Jak mozesz byc bezpartyjny mosq koro z Twojej wypowiedzi jasno wynika ze jestes
      zazartym wrogiem prezydenta Milewskiego i nadal nie mozesz przezyc ze Twoj
      faworyt przegral. Taki jest lajf wiec powstrzymaj sie od tych komentarzy i nie
      osadzaj nikogo przedwczesnie.
    • Gość: Renek Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 11:22
      > 5. "Kompleks rekreacyjny na Sobótce" - z pewnością wszyscy płocczanie będą
      > masowo - jak jeden mąż przebywać zażywając kąpieli słonecznych oraz wodnych,
      > a turyści z innych miast oraz zagranicy będą przyjeżdżać tu na wczasy (chyba
      > tu kogoś palnęło w dekiel)

Widzę ten kompleks i widzę firmy które się rwą się do wyłożenia kilkunastu
      milionów złotych na inwestycję w przyszłość. Bo przecież tak atrakcyjne tereny
      jak teren przy naszej śmierdzącej Wiśle to idealny teren na Hotele, sklepiki,
      jadłodajnie itp.
      Już widzę jak "bogate" płockie firmy budowlane wywalają pieniądze w Sobótkę z
      nadzieją na wielki interes!
      Ale co tam palnąć bzdurę zawsze można. Przecież ludzie i tak w większości
      łykną, po prostu chcą wierzyć w takie historyjki (ja także bym chciał aby w
      Płocku był Disnejlend napiszę fon. bo nie znam na tyle ang.)

Panie M.M. Milewski nie opowiadaj pan chociaż głupot bo przecież czas to
      zweryfikuje (naprawdę niedługo)

Pozdrowienia
    • Gość: Krzysiek Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.pt-2.petrotel.pl 30.11.02, 19:24
      Chamstwo ma swoje granice! A Pan je przekracza. PiSuar to ma Pan we łbie. A i
      ręce upaprane po końce palców.
      Kazdy inteligentny człowiek rozumie, że nie wszystkie wyborcze obietnice będą
      spełnione natychmiast. Jeśli Pan sądził, że stanie się inaczej, to nie zalicza
      się Pan do tych ludzi, o których pisałem w poprzednim zdaniu. 3 zastępców
      Prezydenta to polityczna konieczność. Ale brak możliwości powołania Sekretarza
      to granda! Na spełnienie pozostałych obietnic jest jeszcze sporo czasu. A gdy
      kadencja Prezydenta dobiegnie końca - mozesz Pan pluć na PiSuar o ile wcześniej
      krew Pana nie zaleje z bezsilności lub nie dostanie Pan udaru mózgu ze swojego
      egzaltowanego zacietrzewienia. Leczyć sie trzeba... i to szybko!
      • Gość: luzak Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.02, 03:10
        A gdy
        > kadencja Prezydenta dobiegnie końca - mozesz Pan pluć na PiSuar o ile
        wcześniej
        > krew Pana nie zaleje z bezsilności lub nie dostanie Pan udaru mózgu ze
        swojego
        > egzaltowanego zacietrzewienia. Leczyć sie trzeba... i to szybko!

AMEN.
    • Gość: ja Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.petrotel.com.pl 05.12.02, 08:06
      Zgadzam się w 100 % i tez to widzę. Zastanawiam się , ile jako mieszkańcy
      stracimy, zanim pójdziemy po rozum do głowy?
      Do kiedy rządził Pan Hetkowski (wielkie słowa uznania dla Pana ) byłam spokojna
      o miasto.
      Pan Hetkowski jest człowiekiem na poziomie, z doświadczeniem i wysoką kulturą
      osobistą.
      To, co dziś widzę i czytam, przeraża mnie.
      Mam 30 lat, sporo przepracowałam, jestem po studiach i podyplomowych, itd, ale
      doświadczenia i wiedzy na temat zarządzania maistem nie mam i nie wiem jak
      mogłabym być skuteczna ? A obecni panowie zupełni nie są przygotowania
      do "przekazanej " im roli. Więcej samokrytyki panowie.
      Pzrecież koncepcja i sam pomysł nie wystarczy do rządzenia.
      Ciemność widzę ogromną....
      • Gość: TomI(c)e Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.12.02, 01:18
        Z prawdziwym zalem musze sie zgodzic. Podkreslam: Z ZALEM. A to dlatego ze brak
        kompetencji ze strony v-ce Prezydentow na pewno nie wplynie na poprawe
        funkcjonowania urzedu, a terminy zalatwienia spraw wielu zniecheca do bywania w
        tym gmachu - odbije sie to NIESTETY na jakosci zycia mieszkancow i to raczej
        negatywnie. Nie chcialbym sie wdawac w detale zeby nie wyjsc na jakiego
        nawiedzonego. Wezmy np Pana Tomasz K. vce d/s inwestycji - znam osobiscie,
        czlowiek na poziomie, wyksztalcony i umiejacy sie zachowac - jednym slowem
        przemily czlowiek i prawy obywatel (prawy nie dlatego ze z prawicy). Ale na
        stanowisku ktore dostal trzeba mocno ujac cugle, zeby zagonic ludzi do pracy i
        dopilnowac by nie bylo naduzyc bo podlegle mu piony stwarzaja wielkie
        mozliwosci do korupcji i przekretow - tam wydaje sie 75% decyzji. Jakos pomimo
        sympati dla tego v-ce (a moze wlasnie dlatego, ze uwazam go za osobe
        sympatyczna) nie potrafie sobie wyobrazic go w takiej roli.
    • Gość: ja Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.petrotel.com.pl 05.12.02, 08:07
      Zgadzam się w 100 % i tez to widzę. Zastanawiam się , ile jako mieszkańcy
      stracimy, zanim pójdziemy po rozum do głowy?
      Do kiedy rządził Pan Hetkowski (wielkie słowa uznania dla Pana ) byłam spokojna
      o miasto.
      Pan Hetkowski jest człowiekiem na poziomie, z doświadczeniem i wysoką kulturą
      osobistą.
      To, co dziś widzę i czytam, przeraża mnie.
      Mam 30 lat, sporo przepracowałam, jestem po studiach i podyplomowych, itd, ale
      doświadczenia i wiedzy na temat zarządzania maistem nie mam i nie wiem jak
      mogłabym być skuteczna ? A obecni panowie zupełni nie są przygotowania
      do "przekazanej " im roli. Więcej samokrytyki panowie.
      Pzrecież koncepcja i sam pomysł nie wystarczy do rządzenia.
      Ciemność widzę ogromną....
      • Gość: luzak Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 13:49
        Gość portalu: ja napisał(a):
        > Mam 30 lat, sporo przepracowałam, jestem po studiach i podyplomowych, itd,
        ale doświadczenia i wiedzy na temat zarządzania maistem nie mam i nie wiem jak
        > mogłabym być skuteczna ? A obecni panowie zupełni nie są przygotowania
        > do "przekazanej " im roli. Więcej samokrytyki panowie.
        > Pzrecież koncepcja i sam pomysł nie wystarczy do rządzenia.
        > Ciemność widzę ogromną....

z pewnością piszesz ,,od serca", Pana Hetkowskiego lubisz i cenisz i dobrze,
        twoje prawo.ja tez zapewniam - mam stosowne wyksztalcenie , a doswiadczenie
        kazdy kiedys musi zdobyc, inna sprawa czy powinien to robic na takim
        stanowisku. jednak znam ludzi, którzy obejmowiali bardzo odpowiedzialne
        stanowiska w róznych dziedzinach i jakos wszystko tam dziala prawidlowo i nikt
        z tego powodu nie robil i nie robi tragedi . widac bardziej przebija w tobie
        zal za ,,bylym", niz obiektywizm w obecnej sytuacji. wiecej optymizmu i
        wiary , to co bylo juz nie wroci i przed nami 4 kolejne lata ktorych nie
        warto marnowac na placz i spogladanie sie za siebie.
      • hkreuz Re: obietnice Metki - Milewskiego 06.12.02, 00:49
        Gość portalu: ja napisał(a):

> Zgadzam się w 100 % i tez to widzę. Zastanawiam się , ile jako mieszkańcy
        > stracimy, zanim pójdziemy po rozum do głowy?

Trzeba było nie fałszować wyborów, a uczciwie wygrać. A może mieszkańcy
        odrzucając Hetkowskiego poszli po rozum do głowy?

> Do kiedy rządził Pan Hetkowski (wielkie słowa uznania dla Pana ) byłam
        spokojna o miasto.

A co takiego się wydarzyło za panowania Hetkowskiego? Myślałem, że tu sama
        prywata, a tu proszę, jaka wielka troska o miasto. Ktoby to pomyślał.

> Pan Hetkowski jest człowiekiem na poziomie, z doświadczeniem i wysoką kulturą
        > osobistą.

Nie zauważyłem. A może na bezrybiu ....

> Mam 30 lat, sporo przepracowałam, jestem po studiach i podyplomowych, itd,
        ale doświadczenia i wiedzy na temat zarządzania maistem nie mam i nie wiem jak
        > mogłabym być skuteczna ?

I właśnie dlatego nie jesteś i nie powinnaś być Prezydentem Płocka lub zajmować
        innego stanowiska publicznego. Jasne.
        Nie rozumiem tylko, dlaczego za to obwiniasz innych, a nie siebie. To Ty
        przecież nie wiesz.

Ciemno widzę dalsze życie Twoje i do Ciebie podobnych, jak się nie zmienisz.

Z p.
        Henryk Kreuz
        • Gość: Strucho Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 12:09
          Wiesz co - głupi jestes Kreuz! Typowy prawicowy maniak!
          Kobieta napisala prawde, bo jak Hetkowski zostal prezydentem to i jakos
          modernizacja drog ruszyla i most rozpoczeto budowac i sciezki rowerowe
          powstaly, centra handlowe wybudowano, byly dobre pomysly odnosnie amfiteatru,
          hali sportowej - dlugo by jeszcze wymieniac. Tymczasem Metek nic konkretnego
          nie zaproponowal, nastaly czasy marazmu gdy nic na przyszlos nie swita.
          Zadnych planow ani koncepcji tylko pare ogolnikowych stwierdzen, ale w koncu
          to Prawo i Sprawiedliwosc! Wlasnie widac jaka sprawiedliwosc - typowy TKM.
          To by bylo tyle, domyslam sie ze odpalisz jakis fajny tekst czlowieka zyciem
          umeczonego, biedactwo ty moje, jacy wszyscy sa dla ciebie be i niedobrzy,
          tylko prawica jest cacy, bez wzgledu na to co robi - na zasadzie wszyscy tylko
          nie lewica! Ale nie tylko ciebie Heniu mamy tutaj od jedynie slusznej
          ideologii, znalazloby sie jeszcze kilku takich oszolomow wypranych z
          obiektywizmu. Niech zyjee!
          • Gość: Strucho Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 12:23
            Przepraszam wszystkich, ale nerwy mnie poniosły.
          • hkreuz Re: obietnice Metki - Milewskiego 06.12.02, 13:09
            Gość portalu: Strucho napisał(a):

> Wiesz co - głupi jestes Kreuz! Typowy prawicowy maniak!

Głupi być może, ale dobrze, że są tacy mądrzy jak ty strucho.
            Natomiast skąd przyszło Ci do tej mądrej głowy, że ja jestem prawicowy i to na
            dodatek maniak?

> Kobieta napisala prawde,

Ja też, tyle, że ja tej kobiecie nie ubliżam.

> Tymczasem Metek nic konkretnego
            > nie zaproponowal, nastaly czasy marazmu gdy nic na przyszlos nie swita.

Nazywając Prezydenta Miasta w ten sposób, nie możesz pogodzić się z
            demokartycznym wyborem. Normalny człowiek w normalnym kraju szanuje z pokorą
            taki wybór. Ale widać są tacy którym jedynie słuszny wybór jeszcze nie
            przeszedł i trudno im się pogodzić z rzeczywistością.

> Ale nie tylko ciebie Heniu mamy tutaj od jedynie slusznej
            > ideologii, znalazloby sie jeszcze kilku takich oszolomow wypranych z
            > obiektywizmu.

Ty strucho i obiektywizm! Dobre sobie, skoro uważasz, że tylko Ty i Twoja klika
            jest uprawniona do sprawowania władzy (zapewne i czerpania korzyści, bo tak
            rozumiecie jej sprawowanie)

>Niech zyjee!

Zaczynasz umierć, czy to tylko wyraz Twojego stanu ducha?
            Mnie nie przeszkadza ani jedno ani drugie.

sp.
            Henryk Kreuz
          • Gość: luzak Re: obietnice Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 06.12.02, 14:11
            Gość portalu: Strucho napisał(a):
            >Tymczasem Metek nic konkretnego nie zaproponowal, nastaly czasy marazmu gdy
            nic na przyszlos nie swita. Zadnych planow ani koncepcji tylko pare
            ogolnikowych stwierdzen.

daj sobie spokój z pisaniem głupot. ostatnich wiele lat to w calosci rzady
            p.Hetkowskiego i jago kolegów( na róznych funkcjach ). czy nie czas na zmiany ?
            ciagle te same twarze i mowy w mediach, przeciez tego nie mozna bylo juz
            sluchac ani ogladac! myslisz ze jak sie prezydent zmienil to sie Płock zawali ?
            w miescie zaloba bedzie ? a ty bedziesz przez Wisle na tratwie przepływał ? ci
            ktorzy poszli na wybory wykazali sie normalna reakcja na otaczajace nas z
            kazdej strony cwaniactwo i układy. po prostu - teraz beda inni ludzie i z
            pewnością także nowe układy - jak wszędzie . natomiast za 4 lata wystawi sie im
            rachunek - i tyle. a to ze bedzie inaczej, to nie znaczy od razu ze zle. raptem
            dwa tygodnie minelo a Ty juz psy na wszystkim wieszasz - najpierw popatrz, oceń
            a potem wyciagaj wnioski.to ze tesknisz za byla wladza nie upowaznia do tego by
            od razu krytykowac nowa.
            • Gość: bole Re: obietnice Milewskiego IP: 81.15.161.* 30.12.02, 00:52
            • Gość: bolek Re: obietnice Milewskiego IP: 81.15.161.* 30.12.02, 01:04
              Panowie!czy wasza dyskusja tu nie jest czysto"akademicka"?Przecież nikt
              normalny nie uwierzy w hotele na Sobótce,turystyczne lotnisko,czy pola golfowe!
              Czy widzicie te hordy turystów lecące do płocka turystycznymi samolotami,aby
              pograć w golfa i odpocząć w hotelach nad zalewem?A ten bliżej
              nieokreślony "park technologiczny"?Ludzie!Kto w to uwierzył,tego z czystym
              sumieniem nazywam tu-młotkiem-i czekam na forum na jego równie ostrą ripostę!
              ps.jest coś takiego jak nagroda Darwina.Otrzymuje ją autor najbardziej
              kretyńskiego pomysłu,który musi doprowadzić pomysłodawcę w efekcie do śmierci-
              gdyby nie ten warunek-bo smierci nie zyczę nawet największemu wrogowi-nasz
              prezydent za swe pomysły powinien być do niej nominowany!
              • Gość: Janusz Re: obietnice Milewskiego IP: 209.234.157.* 01.01.03, 16:15
                Gość portalu: bolek napisał(a):

> Panowie!czy wasza dyskusja tu nie jest
                czysto"akademicka"?Przecież nikt
                > normalny nie uwierzy w hotele na Sobótce,turystyczne
                lotnisko,czy pola golfowe!
                > Czy widzicie te hordy turystów lecące do płocka
                turystycznymi samolotami,aby
                > pograć w golfa i odpocząć w hotelach nad zalewem?A ten
                bliżej
                > nieokreślony "park technologiczny"?Ludzie!Kto w to
                uwierzył,tego z czystym
                > sumieniem nazywam tu-młotkiem-i czekam na forum na
                jego równie ostrą ripostę!
                > ps.jest coś takiego jak nagroda Darwina.Otrzymuje ją
                autor najbardziej
                > kretyńskiego pomysłu,który musi doprowadzić
                pomysłodawcę w efekcie do śmierci-
                > gdyby nie ten warunek-bo smierci nie zyczę nawet
                największemu wrogowi-nasz
                > prezydent za swe pomysły powinien być do niej
                nominowany!

pomnik ZMS nie ma sobie rownych i nagrode Darwina
                otrzymuja towarzysze z sld z hetkowskim na czele
                • Gość: bolek Re: obietnice Milewskiego IP: 81.15.161.* 02.01.03, 12:51
                  ja o programie metki na nowych 2000 miejsc pracy a ty o pomniku-chyba coś nie
                  tak z Tobą! A może to Twój jedyny argument w dyskusji praggramie maszego
                  prezydenta!Może jednak ocenisz go bardziej wnikliwie.........
                  • Gość: Janusz Re: obietnice Milewskiego IP: 168.143.123.* 02.01.03, 13:04
                    Gość portalu: bolek napisał(a):

> ja o programie metki na nowych 2000 miejsc pracy a ty
                    o pomniku-chyba coś nie
                    > tak z Tobą! A może to Twój jedyny argument w dyskusji
                    praggramie maszego
                    > prezydenta!Może jednak ocenisz go bardziej
                    wnikliwie.........

nie denerwuj sie tak bo ci zylka peknie :) o jakiej
                    metce ty mowisz chory czlowieku ?
                    • Gość: BOLEK Re: obietnice Milewskiego IP: 81.15.161.* 04.01.03, 01:34
                      CZEŚĆ JANUSZKU!BĄDZ SPOKOJNY,NIE DENERWUJĘ SIE CZYTAJĄC TWOJE WYPOCINY,A ŻYŁKA
                      MOŻE MI PĘKNĄĆ NAJWYŻEJ ZE ŚNIECHU!PORZUC TEŻ SWOJE OBAWY O MOJE ZDROWIE!jESTEM
                      ZDROWY W PRZECIWIEŃSTWIE DO KILKU WIZJONERÓW I ICH POPLECZNIKÓW BEŁKOCZĄCYCH
                      COŚ NA FORUM!A WRACAJAC DO PÓL GOLFOWYCH,HOTELI NA SOBOTCE,LOTNISKA
                      TURYSTYCZNEGO I PARKU TECHNOLOGICZNEGO-TAKI ROZMACH-MUSIAŁO TO ZROBIC NA TOBIE
                      WIELKIE WRAŻENIE....A MOZE RAZEM TO WYKOMBINOWALIŚCIE?CZY TO BYŁA WIZJA,CZY
                      EFEKT WASZYCH WYSIŁKÓW INTELEKTUALNYCH?BO JESLI TO WYNIK WASZEJ PRACY
                      UMYSŁOWEJ,TO....AŻ STRACH POMYSLEĆ NA JAKI POMYSŁ MOŻECIE WPAŚĆ W NIEDALEKIEJ
                      PRZYSZŁOŚCI.MOŻE JEDNAK BĘDZIE DLA WSZYSTKICH BEZPIECZNIEJ JAK WODZE SWOJEJ
                      FANTAZJI PRZEKAŻECIE W RECE SPECJALISTÓW Z GOSTYNINA.......
                      • umbrella2 Re: obietnice Milewskiego 30.01.03, 14:38
                        Mam nadzieję że niebawem Metka obudzi sie a jego reka moczyc sie bedzie w
                        nocniku do którego narobił wczesniej jego pies
    • Gość: gosc Re: obietnice Metki - Milewskiego IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 20:17
      > 7. "2000 miejsc pracy" - już widać pierwsze efekty - Wektra niebawem zacznie
      > zwalniać ludzi, bo kończą się inwestycje na Orlenie, inne spółki także

nie mart sie o tych przekretow z wektry, ci zlodzieje i tak swoich pracownikow
      maja w dupie, wystarczy popatrzec ile im placa

pieniadz jest gora, wektra wygrywala za sld i wiem juz ze teraz dalej bedzie
      wygrywac, bo sia tak wszyscy o wektre troszcza, ciekawe ile przetargow
      uczciwie wygrali ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka