Dodaj do ulubionych

Który ginekolog w Płocku jest najlepszy??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:39
Co sądzicie o dr Szczygielskiej??
Obserwuj wątek
    • Gość: Karol Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.c240.petrotel.pl 04.03.06, 11:58
      Nie zadawaj głupich pytań, a pogadaj sobie ze znajomymi. Mowę ci odebrało czy co?
    • sucha13 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? 04.03.06, 12:30
      To Ty sie nie wypowiadaj buraku. Siusiaka Ci urwalo i do ginekologa z tym
      chodziles? Od kiedy to facet jest takim znawca tematu ginekolog. Jak nie wiesz
      to "Twoimi" sprawami urolog sie zajmuje, wiec w takim temacie sie wypowiadaj.

Poprosze mimo wszystko reszte o wypowiedzi zwiazane z tematem.

Burakom stanowczo mowimy NIE !!!!
      • Gość: Misieek Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:06
        Wyluzuj sucha13. Karol ma racje. Czy nie lepiej popytac wśród znajomych
        koleżanek i koleżanek koleżanek?:) Temat ginekologów był nie raz poruszany na
        tym nędznym forum i jest już nieciekawy.
    • Gość: f. Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.class144.petrotel.pl 04.03.06, 12:56
      fajna kobitka :-)
    • Gość: Ewa Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:32
      Jeżeli chodzi o Szczygielską to osobiście u niej nie byłam, ale kiedyś poszłam
      do jej gabinetu z koleżanką, myślałam, że się naczekam w poczekalny, ale jakie
      było moje zaskoczenie jak koleżanka wyszła z gabinetu po 4 minutkach, a nie
      poszła tam z błahym problemem. Nie sądze żeby badanie, które trwało około 20
      sekund mogło dać pełen obraz choroby.
      • Gość: Ewa2 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:16
        Nie słyszłam o niej jakiś pozytywnych opinii. Za to szczerze polecam dr
        Sabatowską. Kompetentna lekarka, dokładna, cierpliwa, odpowie na pytania,
        potrzyma na duchu. Serdecznie polecam.
        Bywałam też u Artymiaka, też nie moge mu nic zarzucić, ale do kobiety jakoś tak
        odważnej iść.
        • Gość: pomocnik Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:17
          A ja polecam mojego kolezke Co prawda nie ma papierow ale wszystkie znajome
          kolezanki nie moga sie nachwalic Kazda znich wychodzi superzadowolona bo jest i
          bardzo sprawny oraz pomyskowy a takze w dodatku ma fajna gadke czyli tzw scieme
      • Gość: GośC.... w zyciu nie pójde do Szczygielskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:42
        Byłam u niej raz, niedośc, że badała mnie jak jakąś krowe była tak niedelikatna
        to jeszcze nie miła, bardzo. Mojej koleżance cały czas mowiła, że nie jest w
        ciąży, ale coś jej nie pasowała poszła do innego gin okazało sie, że jest w 4
        miesiącu, innej znów koleżance mającej 22 lata która zaszła w ciążę po
        sylwestrze jakoś, dziewczyna nie miała męża ale swojego narzeczonego powiedziała
        co bombelki ci zaszumiały i r.... ci się zachciało. Jest bezczelna i nie
        delikatna. Polecam A. Biniewicza, prowadził mi całą ciąże, teraz jestem u niego
        i nie zmienie nigdy, chodzi do niego także moja siostra w ciąży, jest bardzo
        odpowiedzialny spokojny. Jak rodziłam jedna z położnych powiedziała mi dobrze,
        że go wybrałaś, to jest jeden z niewielu lekarzy, którzy z każdej sytuacji
        potrafią znaleść wyjście.
        • qtasek to ku.. nie chodź 07.03.06, 13:43
          jak ci sie nie podoba -
          ja tam polecam p.Szczygielską i jeszcze jakoś nikt mi tego doradzania nie
          wypominał; wszyscy są zadowoleni;
          a ciebie pewnie żółć wpie... bo do ciebie nikt nie chce przychodzić a u
          p.Szczygielskiej zawsze kolejka;

wkur... mnie takie wątki, że jeden fryzjer smaruje salon drugiego i vice versa;
          ktoś napisał, czy języka nie ma w gębie jeden z drugim, że na forum pyta, kto
          najlepiej go przeleci i za ile; zamiast po prostu wśród znajomych popytać - i
          to jest dobre pytanie;
          ale takie nieroby siedzą całymi dniami przed komputerem i kogo ma się zapytać
          jak z ludźmi nie ma kontaktu? Na forum oczywiście wchodzi, a łeb z mieszkania
          wychyla tylko na początku miesiąca, jak musi zapier... do PUPu i rączki po
          zasiłek wyciągać;
          cała prawda
    • Gość: viola Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:37
      i bardzo przyjemne i zwinne paluszki naprawde polecam Wszystko robi bez narzedzi
      • Gość: sylvia Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:43
        ale jak sie upije to wymaga zbyt duzo pomocy i wysilku Ale wogole to super a
        jesli chodzi o gadke to rzeczywiscie jezorek nie od parady
        • Gość: ewa3 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:01
          Gdzie przyjmuje i jak sie mozna zapisac ?honorarium?w jakich godzinach /i czy
          jest dyskretny?
          • Gość: pomocnik Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:08
            Na parowie Za darmo Cala dobe W drodze wyjatku po zwrocie kosztow paliwa moze
            zlozyc wizyte domowa Trzeba kukac siedem razy 100m od schroniska dla psow w
            kierunku Wisly przy przewroconej wierzbie Niedziela i swieta free
    • Gość: co to znaczy? Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:11
      Który ginekolog najlepszy. W innym wątku to samo pytanie o fryzjera. zapytajcie,
      który grabarz najlepszy?
      • Gość: ona 13 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:20
        nie wiem jak mozna ten temat tak lekcewazyc, jak to co niektórzy robia.Ja
        akurat mam powazne problemy od 3 mies. i chyba musze znalezc lepszego lekarza:(
        • Gość: klaudia Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:31
          Po wczorajszej nocy tylko Pawelek Jezor Nie ma bata...
          • Gość: Karol do Suchej IP: *.c158.petrotel.pl 06.03.06, 14:52
            No i co, subtelna? Widzisz sama co się dzieje.
            Miałem rację kierując dziewczynę w potrzebie do swoich doświadczonych babek.
            Już nie pytam kto tu został burakiem. Bo po co... Mółbym zapytać kto tu jest nacią kartoflaną, ale aluzji nie złapiesz...
            • zwiedniety_flet Tylko dr Wycior 06.03.06, 20:43
              MA DING DONGA JAK MACZUGA A I RAMIĘ DŁUGIE JAK TRZA. A TAKŻE GIĘKI JĘZYK.
              TYLKO UMYĆ SIĘ NAJPIERW DO K... NĘDZY.
    • Gość: Wyjechali!!! Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:22
      • Gość: Ewa Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:26
        Ona a jaki masz problem? Może mi powiesz? Może to wcale nie jest taki duży
        problem.
        • Gość: ona13 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:37
          odkąd odstawilam tabletki hormonalne to mam caly czas zaburzenia hormonalne,
          najpierw zapalenie jajnikow, potem torbiel, teraz jakies jajniki policystyczne
          i bole .Nie wiem juz do kogo z tym isc bo Szczygielska jest nie kompetentna
    • Gość: Marta Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.c153.petrotel.pl 07.03.06, 11:18
      krzysztof k.... jest najlepszy a wy jak sądzicie
      • Gość: Ewa Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:41
        Nie wiemy kto to jest Krzystof K. oNA MOŻE WYBIERZ SIĘ do Sabatowskiej.
        • Gość: ja Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:24
          mozesz spróbowac do doktora Białeckiego, podobno dobry jeszcze sie nie
          przekonałam ale nie\bawem sprawdze;]Pozdrawiam ;] chyba ze zna ktos kogos
          lepszego to niech sie wypowie ;]
          • Gość: Małgorzata Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:22
            Oczywiście ze Krzysztof K jest najlepszy ale on podchodzi do tych spraw po
            amatorsku z racji swojego wykształcenia
    • Gość: Wojtek Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.c242.petrotel.pl 16.03.06, 19:39
      Podobno dr Milewski.
    • Gość: ghg Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:48
      ghg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka