Gość: ona13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:39 Co sądzicie o dr Szczygielskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Karol Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.c240.petrotel.pl 04.03.06, 11:58 Nie zadawaj głupich pytań, a pogadaj sobie ze znajomymi. Mowę ci odebrało czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
sucha13 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? 04.03.06, 12:30 To Ty sie nie wypowiadaj buraku. Siusiaka Ci urwalo i do ginekologa z tym chodziles? Od kiedy to facet jest takim znawca tematu ginekolog. Jak nie wiesz to "Twoimi" sprawami urolog sie zajmuje, wiec w takim temacie sie wypowiadaj. Poprosze mimo wszystko reszte o wypowiedzi zwiazane z tematem. Burakom stanowczo mowimy NIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:06 Wyluzuj sucha13. Karol ma racje. Czy nie lepiej popytac wśród znajomych koleżanek i koleżanek koleżanek?:) Temat ginekologów był nie raz poruszany na tym nędznym forum i jest już nieciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.class144.petrotel.pl 04.03.06, 12:56 fajna kobitka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:32 Jeżeli chodzi o Szczygielską to osobiście u niej nie byłam, ale kiedyś poszłam do jej gabinetu z koleżanką, myślałam, że się naczekam w poczekalny, ale jakie było moje zaskoczenie jak koleżanka wyszła z gabinetu po 4 minutkach, a nie poszła tam z błahym problemem. Nie sądze żeby badanie, które trwało około 20 sekund mogło dać pełen obraz choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa2 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:16 Nie słyszłam o niej jakiś pozytywnych opinii. Za to szczerze polecam dr Sabatowską. Kompetentna lekarka, dokładna, cierpliwa, odpowie na pytania, potrzyma na duchu. Serdecznie polecam. Bywałam też u Artymiaka, też nie moge mu nic zarzucić, ale do kobiety jakoś tak odważnej iść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocnik Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:17 A ja polecam mojego kolezke Co prawda nie ma papierow ale wszystkie znajome kolezanki nie moga sie nachwalic Kazda znich wychodzi superzadowolona bo jest i bardzo sprawny oraz pomyskowy a takze w dodatku ma fajna gadke czyli tzw scieme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GośC.... w zyciu nie pójde do Szczygielskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:42 Byłam u niej raz, niedośc, że badała mnie jak jakąś krowe była tak niedelikatna to jeszcze nie miła, bardzo. Mojej koleżance cały czas mowiła, że nie jest w ciąży, ale coś jej nie pasowała poszła do innego gin okazało sie, że jest w 4 miesiącu, innej znów koleżance mającej 22 lata która zaszła w ciążę po sylwestrze jakoś, dziewczyna nie miała męża ale swojego narzeczonego powiedziała co bombelki ci zaszumiały i r.... ci się zachciało. Jest bezczelna i nie delikatna. Polecam A. Biniewicza, prowadził mi całą ciąże, teraz jestem u niego i nie zmienie nigdy, chodzi do niego także moja siostra w ciąży, jest bardzo odpowiedzialny spokojny. Jak rodziłam jedna z położnych powiedziała mi dobrze, że go wybrałaś, to jest jeden z niewielu lekarzy, którzy z każdej sytuacji potrafią znaleść wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek to ku.. nie chodź 07.03.06, 13:43 jak ci sie nie podoba - ja tam polecam p.Szczygielską i jeszcze jakoś nikt mi tego doradzania nie wypominał; wszyscy są zadowoleni; a ciebie pewnie żółć wpie... bo do ciebie nikt nie chce przychodzić a u p.Szczygielskiej zawsze kolejka; wkur... mnie takie wątki, że jeden fryzjer smaruje salon drugiego i vice versa; ktoś napisał, czy języka nie ma w gębie jeden z drugim, że na forum pyta, kto najlepiej go przeleci i za ile; zamiast po prostu wśród znajomych popytać - i to jest dobre pytanie; ale takie nieroby siedzą całymi dniami przed komputerem i kogo ma się zapytać jak z ludźmi nie ma kontaktu? Na forum oczywiście wchodzi, a łeb z mieszkania wychyla tylko na początku miesiąca, jak musi zapier... do PUPu i rączki po zasiłek wyciągać; cała prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 12:37 i bardzo przyjemne i zwinne paluszki naprawde polecam Wszystko robi bez narzedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvia Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:43 ale jak sie upije to wymaga zbyt duzo pomocy i wysilku Ale wogole to super a jesli chodzi o gadke to rzeczywiscie jezorek nie od parady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa3 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:01 Gdzie przyjmuje i jak sie mozna zapisac ?honorarium?w jakich godzinach /i czy jest dyskretny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocnik Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:08 Na parowie Za darmo Cala dobe W drodze wyjatku po zwrocie kosztow paliwa moze zlozyc wizyte domowa Trzeba kukac siedem razy 100m od schroniska dla psow w kierunku Wisly przy przewroconej wierzbie Niedziela i swieta free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to znaczy? Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 15:11 Który ginekolog najlepszy. W innym wątku to samo pytanie o fryzjera. zapytajcie, który grabarz najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 13 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:20 nie wiem jak mozna ten temat tak lekcewazyc, jak to co niektórzy robia.Ja akurat mam powazne problemy od 3 mies. i chyba musze znalezc lepszego lekarza:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 11:31 Po wczorajszej nocy tylko Pawelek Jezor Nie ma bata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol do Suchej IP: *.c158.petrotel.pl 06.03.06, 14:52 No i co, subtelna? Widzisz sama co się dzieje. Miałem rację kierując dziewczynę w potrzebie do swoich doświadczonych babek. Już nie pytam kto tu został burakiem. Bo po co... Mółbym zapytać kto tu jest nacią kartoflaną, ale aluzji nie złapiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
zwiedniety_flet Tylko dr Wycior 06.03.06, 20:43 MA DING DONGA JAK MACZUGA A I RAMIĘ DŁUGIE JAK TRZA. A TAKŻE GIĘKI JĘZYK. TYLKO UMYĆ SIĘ NAJPIERW DO K... NĘDZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyjechali!!! Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:26 Ona a jaki masz problem? Może mi powiesz? Może to wcale nie jest taki duży problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona13 Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:37 odkąd odstawilam tabletki hormonalne to mam caly czas zaburzenia hormonalne, najpierw zapalenie jajnikow, potem torbiel, teraz jakies jajniki policystyczne i bole .Nie wiem juz do kogo z tym isc bo Szczygielska jest nie kompetentna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.c153.petrotel.pl 07.03.06, 11:18 krzysztof k.... jest najlepszy a wy jak sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:41 Nie wiemy kto to jest Krzystof K. oNA MOŻE WYBIERZ SIĘ do Sabatowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:24 mozesz spróbowac do doktora Białeckiego, podobno dobry jeszcze sie nie przekonałam ale nie\bawem sprawdze;]Pozdrawiam ;] chyba ze zna ktos kogos lepszego to niech sie wypowie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 20:22 Oczywiście ze Krzysztof K jest najlepszy ale on podchodzi do tych spraw po amatorsku z racji swojego wykształcenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.c242.petrotel.pl 16.03.06, 19:39 Podobno dr Milewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Re: Który ginekolog w Płocku jest najlepszy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 13:48 ghg Odpowiedz Link Zgłoś