Dodaj do ulubionych

wiosenny brud

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:07
Mam pytanie do osób odpowiedzialnych w ratuszu za gospodarkę komunalną. Kiedy
wreszcie zaczną się porządki w mieście? To co jest obecnie na ulicach i
chodnikach to niewyobrażalny brud i smród. Ile jeszcze będziecie czekać z tym
co jest waszym obowiazkiem i za co bierzecie niemałe pieniądze?.
Obserwuj wątek
    • Gość: br. Re: wiosenny brud LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 20:16
      mp3.wp.pl/i/sciagnij?id=140777
      • Gość: aha Re: wiosenny brud LINK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:00
        KIEDY BEDZIE PORZADEK W TYM ZAFAJDANYM MIESCIE ?
    • Gość: Gregor Re: wiosenny brud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 21:36
      Byłm dzisiaj w Warszawie. Nie chodziłem dużo po ulicach ale tam nawet ciężko było wypatrzeć peta po papierosie. Wjechałem do Płocka to jakbym wjechał na wielkie wysypisko śmieci, przecież miejscami to nie ma gdzie nogi postawić, bo wszystko jest zawalone śmieciami i psimi odchodami.
      • Gość: komunalnik Re: wiosenny brud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:15
        Poprawi sie po pierwszym deszczu ulewnym Sporo brudow splynie do studzienek a
        potem do Wisly Dobry pomysl i jakie oszczednosci dla budzetu Brawo Panie
        Prezydencie Milewski Jak Pan na to wpadl ?
        • Gość: troll Re: wiosenny brud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:29
          oby tylko był ulewny, to i jego zmyje
    • Gość: abc Re: wiosenny brud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 15:14
      Po co sprzątać, może jeszcze spadnie snieg i wszystko zakryje
    • Gość: Dermo Re: wiosenny brud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:52
      > Mam pytanie do osób odpowiedzialnych w ratuszu za gospodarkę komunalną.

Nie wiem czemu zadajesz to pytanie na forum GW. Jezeli masz pytanie to grzecznie zadzwon tam lub poslij pismo. Czy pracownicy UM maja w swoich obowiazkach zaglaanie na to Forum? Nie sadze.
      • Gość: bic Re: wiosenny brud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 17:06
        zagladaja zagladaja a nawet pod roznymi nickami pisza sami o swoich dokonaniach
        To pochlebcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka