Gość: psl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 21:21 Panie Struzik - bez deklaracji, że za dwa lata. Na jesieni przecież wykopki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 22:58 za późno o kilka lat, inne miasta tej wielkości mają rezonans od dawna tak działał niejaki Struzik ze dopiero teraz jest rezonans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantar Wszystko na obsraj! IP: *.c158.petrotel.pl 22.04.06, 09:24 Wszystko na obsraj! Co by w tym Płocku nie zrobiono pozytywnego, dobrego i oczekiwanego przez obiektywne potrzeby ludzi zawsze znajdzie sie jakiś "pogięty psychicznie", który swoim komantarzem usiłuje sprowadzić to zjawisko w rynsztok. Cóż, trzeba być zdrowo poje..ym aby tak oceniać zachodzące zmiany i postęp w Płocku, mieście w którym się mieszka, żyje i pracuje, a być może kiedyś skorzysta np. z tego właśnie urządzenia diagnostycznego. Osobiście jestem bardzo zadowolony i dziekuję panu wojewodzie i dyrekcji szpitala za to co dla nas zrobili i robią nadal. A, że póżno? To lepiej niż wcale. Kończą się czasy kiedy po aspirynę musującą jeżdziło się do Warszawy. Doceńcie to i nie dawajcie świadectwa swego kołtuństwa warchołowie z nawyku. Tekst ten oczywiście dotyczy wybrańców forumowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zDZIWIONY Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 10:40 Forumowicze w duzej czesci przujmuja linie GW.Wszystko co czlowiek robi dal regionu zle.Niewazne ze w warszawie psiacza na Struzika ze pieiadze ida do naszego subregionu,wezcie to pod rozwage. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 10:45 jantar, odkryłeś sie co tylko zrobi miasto Płock jest natychmiast dezawuowane,obszczekiwane bo to Prezydent Milewski zrobił widać intencje w twoim chamskim wpisie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 10:57 Struzik dla Płocka załatwia tylko ochłapy ujęte w mazowieckim budżecie dla Płocka, poza tym on sam budżetu nie uchwala, a o ile wiem z jego inicjatywy dla naszego miasta nic nie zostało sfinansowane. Ponadto Prezydentowi Milewskiemu tylko utrudnia życie, chociażby z halą sportową czy zabudową Nowego Rynku. Won z tym dziadem raz na zawsze, niech spiepsza do prowincjonalnego Gąbina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:04 on nie bedzie wogóle kandydował bo wie ze ma szanse zerowe, wygra z pewnościa Milewski dużą różnicą głosów tak dobrego Prezydenta Płock jeszcze nie miał, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.c157.petrotel.pl 22.04.06, 11:42 docenisz go jak zachorujesz ty lub ktoś z twojej rodziny.Szlechetne zdrowie nikt się nie dowie ile kosztujesz aż się zepsujesz ( skrót z Janka K). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.c157.petrotel.pl 22.04.06, 11:36 to co Pan Stuzik zabierze po swojej kadencji ten rezonans do domu, czy sam będzie pod nim leżał. Gdyby wszystkie te persony, którym tak nie w smak działania Struzika dla Płocka ( to jest typowa polska zawiść z sukcesów miasta bo nie oni byli jego autorami) zostawiły po sobie tylko 10 % z tych wartościowych i pozytecznych rzeczy to Płock byłby super miejscem do mieszkania. On działa a inni tylko gadają dyrdymały o kolejkach linowych, tramwajach i innych świecidełkach. Nie jestem sympatykiem PSL ale Struzikowi należy wielki szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt. Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:43 mówisz o tym gościu co to jak był w Senacie to zwiedził cały świat za nasza kaskę i nic dla Płocka czy to dla kraju nie załtwił ? a kto to go wybrał do Senatu? nie wstyd wam ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.c157.petrotel.pl 22.04.06, 12:09 widać podróże nie poszły na marne. Dzięki temu wie jak działac skutecznie i co inne społeczenstwa (w przeciwieństwie do naszego) cenią najbardziej tj. zdrowie i życie ludzkie.Ludzi którzy o to dbają szanują , promotorów kiełbasy( wyborczej) olewają. I to my emigrujemy do nich a nie oni do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz z winiar Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.c151.petrotel.pl 22.04.06, 14:34 pracuję w tym szpitalu 15 lat,straciłem zdrowie,ale nie odejdę,ok.10lat temu proponowano temu szpitalowi pracownie med.nuklearnej,hemodynamiczną i rozruszniki serca, struzika to nie interesowało bo na wybory lepiej się sprzedał oiom dzięcięcy i plac zabaw co się okazało wielkim niewypałem,teraz zbliżają się nowe wybory i robimy show,należy się wyborcom trochę prawdy,jesteśmy ostatnim szpitalem wojewódzkim wyposażonym w rezonans!!! kupił go orlen a nie struzik!szpital miał wyszkolić lekarzy a nie zrobił tego,maszyna zrobi zdjęcia a opiszą specjaliści z W-wy lub Łodzi,podobnie jak z pracownią hemodynamiczną!!!pieniądze na to podobno były.Niedamno zwiedzilem nowy blok operacyjny,który będzie oddany i nową otwartą ortopedię w Św. Trójcy,to jest EUROPA,ale tam pieniądze trafiają tam gdzie trzeba,a u nas nowy blok rozpada się,można spawdzić,klima nigdy nie działała,a Szp.Oddz.Ratunkowy to tragedia,a pieniądze gdzie? Najważniejsze są jednak wybory,a chory lecz się w innym szpitalu. Ps.jestem bezpartyjny. Zdrowia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:03 rezonans magnetyczny zakupił orlen w części niekompletny marszałek był tylko obecny dla mediów przez niego opłaconych ( uwaga wybory samorządowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantar Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.c157.petrotel.pl 22.04.06, 15:11 Dostało mi się niesprawiedliwe. To nie ja jestem winien, że GW pisze co chce i daleko od prawdy. Jeżeli są takie informacje jak wyżej kto właściwie załatwił hemodynamikę i rezonans, i w perspektywie nukleara to niech ta GW pisze rzetelnie. Ja tylko widzę fakt. Te oddziały są. A jak funkcjonuja, kiedy powstały to przecież nie przez waszego "hamulcowego", którego odsądzacie od czci i wiary. Nie jestem żaden polityczny buc. Nie obchodzą mnie żadne partie tak jak "oko" sugeruje ale widzę i fizycznie dotknę - maszyny są. I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:23 czytaj uważnie rezonans zakupił prawie w całości orlen w Płocku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam jesteśmy ostatnim szpitalem wojewódzkim wyposażony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:11 jesteśmy ostatnim szpitalem wojewódzkim wyposażonym w rezonans!!! kupił go "Orlen" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hsuipfhaup Re: jesteśmy ostatnim szpitalem wojewódzkim wypos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 19:17 orlen do boju struzik do gnoju ku.. kuwa ku.. ja pierodle je.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: jesteśmy ostatnim szpitalem wojewódzkim wypos IP: 80.51.246.* 24.04.06, 08:46 Pamietajcie, że aby coś kupić trzeba nmieć całość pieniędzy bez tego 1 mln nie było by rezonansu. Z niektórych państwa wypowiedzi wynika iz przed wyborami nic nie powinni robić politycu gdyż to robia tylko dla kampani. Całe szczęscie że te przedsiewzięcia będą słuzyły nam ludziom a nie kampani wyborczej. Ale otym już nie pamiętacie. Również to że takie rzeczy planuje na długo przed kampanią wyborcza to małe piwo. Można przecież wprowadzić małą manipulację i rezonas dać jakiemuś osrodkowi aby głosowali. Potrwficie tylko nażekać. Mam nadzieje, że zaden z was nigdy nie będzie politykim, dyz juz teraz zyjecie samymi przekrętami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 06:09 a niech przyjedzie ktoś z sanepidu i niech sprawdzi porządki wszędzie jest brud gdy była dyr. p. Czajkowska A. kontrolowała i sprawdzała a teraz z układu zgorzel on z sobą niemoże dać rady jak on wygląda jak palacz co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanka Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:32 Super takie urządzenie na miejscu tylko ciekawe jak długo się będzie czekać na takie badanie lub prywatnie ile by kosztowało. A poza tym dlaczego promuje się cięgle tylko Winiary - bo "Ktoś" załatwi na ten szpital pieniądze. Co z innymi gdzie brakuje podstawowych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 2 Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:00 Co do prezydent Płocka, a co on takiego zrdobił dla Szpitala "Na Winiarach"? A co do Struzika, to od........ się od niego. Każdy potrafi tylko krytykować. Kiedy był Marszałkiem Senatu, 3/4 kosztów wybudowania szybu z trzema winadmi pochodziło z oszczędności Senatu. Wszędzie, debile, doszukujecie się: jak nie wyborów to straty pieniędzy. Dziwię się bałwochwalstwa dla Milewskiego. Policzcie chociaż, ile miasto (czyli MY) zapłaci wszystkie przegrane sprawy wytoczone przeciw nieudacznikom z Rausza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Rezonans magnetyczny na Winiarach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 13:09 Kto będzie mógł z niego korzystać, czy zwykli pacjęci schorowani czy zdrowi znajomi .Czy skierowanie z przychodni będzie wystarczało.Jestem zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś