Gość: as IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:03 brawo, brawo super promocja Płocka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:08 dziekuję za Oratorium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosia Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:24 bawiłam się super,ale wg.mnie Sandra troche dała plame,natomiast KIM WILDE była super dzięki dla organizatorów i oby częściej takie koncerty Odpowiedz Link Zgłoś
agaxx Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta 04.06.06, 20:42 mam pytanie? Kim był prowadzący imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisik Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.c157.petrotel.pl 04.06.06, 22:20 Według mnie fana Sandry uważam,że dała plamę, gdyż nie był to półpleybeck a pełny pleybeck. Myślałem, że stać Ją na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:40 Małe sprostowanie. Nie był to pełny playback, ale półplayback. Było to słychać w utworze Hiroshima oraz Loreen, gdzie pod koniec utworu Sandra skończyła nieco wcześniej niż oryginalny ledwie słyszalny w tym momencie wokal oryginalnego utworu. Warto zwrócić też uwagę na to, że tonacja głosu Sandry w trakcie występu jak i w czasie przerw była identyczna. Jak wiadomo utwory pochodziły z oryginalnego repertuaru Sandry z lat 80-tych, a jej głos przez prawie 20 lat siłą rzeczy uległ zmianie. Inna sprawa, że też chciałbym zobaczyć Sandrę na scenie z jej zespołem najlepiej w starym składzie, ale każdy z tych Panów poszedł już własną ścieżką kariery. po Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisła Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:07 Ale wy jesteście naiwni! Piszecie - brawo , a zapytajcie ile to wszystko nas-podatników kosztowało. Milewski sobie robi kampanię za nasze pieniądze. A gdzie te obiecane miejsca pracy i inwestycje np.amfiteatr, most i drogi dojazdowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 05.06.06, 14:21 Tak źle i tak nie dobrze. Są imprezy, koncerty itp to są i pretensje, że marnuje się pieniądze, bo można by zrobić coś innego w to miejsce. Nie ma imprez, to też źle bo przecież po co ładować np w sygnalizację świetlną na Pl Narutowicza jak można zorganizować za te pieniądze koncert. Prawda jest taka, że inwestycje miejskie mają swoje tzw "fundusze". Każdy fundusz przeznaczony jest na inny cel. Więc nie piszcie więcej takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:12 Muszę przyznać ze było naprawdę czadowo i odlotowo. Gratuluję miastu dobrej inwestycji i promocji. Dla Orlenu szczególne podziekowania za zaproszenie gwiazd!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Dzień Chemika i wielki smród w całym Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:40 Przez cały weekend w Płocku śmierdziało. Momentami strasznie. Pogoda chyba spłatała Orlenowi małego figla - wiatr akurat w "Dni chemika" dmuchał z nad kominów prosto na miasto. Chmury wisiały nisko i wraz z chłodnym, wiosenno- letnim deszczykiem zrzucały nam na głowę "nieszkodliwe" i "nietoksyczne" przecież substancje chemiczne. To bardzo ciekawe że Orlen został skreślony z listy trucicieli a wciąż zatruwa swoich mieszkańców, którym notabene proponuje jedne z najwyższych cen paliw w Polsce. Nie wiem co dzieje się z mieszkańcami Płocka, nie wiem co dzieje się z prasą, dziennikarzami - jakoś nikt nie zwraca uwagi na smród i jego konsekwencje dla nas, płocczan. Jesteście zahipnotyzowani? A może Kim Wilde i Sandra są dla Was wystarczającą rekompensatą? Bo dla mnie nie. Chyba był tu jakiś szemrany interes z wykreśleniem miasta z niewygodnej dla niego listy i chyba powinien ktoś się tym zainteresować. Skoro trują - niech za to płacą! Albo jeśli nie płacą - niech nie trują i niech nie smrodzą! Zróbmy coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Tu Es Petrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:06 Władze miasta zapomniały powiedzieć, że Oratorium P. Rubika było z okazji 15 rocznicy pobytu JPII w Płocku. Ale tak się z prezesem Orlenu wzięli w parę, że nawet taki autorytet im nie przeszkodzi. Wstyd p. Milewski. A koncert był wart tego cośmy widzieli w piątek na Starym Rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek (plocman) Dni chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:07 Zamknij tą głupią mordę pchełka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
toldiak Tu Es Petrus 05.06.06, 15:08 Musze niestety powiedzieć, że koncert nie podobał mi się tak do końca... Miałam okazję widzieć ten koncert juz w Łodzi... i tam dopiero był klimat. Co mi się nie podobalo: nagłośnienie, nie strojący instrument w jednym z utworów, wyrwane "Niech mówią..." spiewane na końcu, a przecież Oratorium jest całością...Niechcę żeby mnie tu źle zrozumiano- cenię twórczość p. Piotra, nawet mogę się przyznac do tego że jestem jego fanka:), ale koncert mógł być lepszy. Myslę że jednak pomimo paru wpadek Płock pokochał Rubika... tylko czy Rubik pokochał Płock? Mam nadzieję że z najnowszym oratorium również wpadną do Płocka, bo pewnie na Świetokrzyską Golgotę to nie ma co liczyć:( Acha no i jeszce byłam użeczona otwartościa i szczerością p. Piotra. Pozdrawiam go serdecznie i gratuluje Superjedynki i nagrody laureata laureatów:) Cieszę się, że o tej nagrodzie dowiedział się własnie w moim rodzinnym mieście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Dzien Chemika IP: 80.51.246.* 05.06.06, 08:20 ...Skoro trują - niech za to płacą! Albo jeśli nie płacą - niech nie trują i niech nie smrodzą! Zróbmy coś... Proponuję akcję protestacyjną polegającą na wstrzymaniu przez wszystkich Płocczan (o godzinie 12.00)oddechu na około 15 min. Będzie to nasz mały wkład w ochronę środowiska naturalnego. PS Te opłaty i karnety za atrakcje dla dzieci - to było po prostu żenujące, ale to juz inna historia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek A gdzie zdjęcia Sandry i Kim???????? IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 05.06.06, 08:07 Kocham Sandrę i Kim Wilde, a GW nawet kilku fotek nie zamiesciła.......pełna depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: A gdzie zdjęcia Sandry i Kim???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:57 www.plock24.pl/cpg/cpg/thumbnails.php?album=search&search=dhp06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukoszczak Re: Kielce wygrały w Płocku festiwal opolski ! IP: *.c155.petrotel.pl 05.06.06, 18:48 Była reklama Płocka podczas festiwalu opolskiego w TVP1 i TV POLONIA,czyli w kraju i na świecie tam ,gdzie Polonusy.Może więc i kasa się zwróciła w ten sposób . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: A gdzie zdjęcia Sandry i Kim???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:27 Zdjęcia z koncertu są na stronie: www.sandra.cretu.prv.pl Dział: O Nas- Wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:29 Brawo za tak różnorodny program Dni Płocka i Dnia Chemika ,cudowny niezapomiany piątkowy koncert "TU ES PETRUS" - ukłon władzom miasta promocja miasta jakiej Płock nigdy nie miał ,pozostałe imprezy też piękne i ciekawe, brawo Muzeum takich imprez więcej.Nie wytykajmy chociaż raz niedociągnięć,afrontów do poszczególnych przedstawicieli Władz Miasta i Orlenu chociaż raz podziękujmy za piękne dni naprawdę pokazujące ,że w naszym mieście dzieje się coś dobrego.Zostawmy chociaż raz animozje do Prezydenta Miasta i nieważne na litośc boską czy On się promuje ile pieniędzy naszych jako podatników wydali na koncert, czyż nie widać że,coś się tu dzieje dobergo ,że Płock jako takie historyczne miasto zaczyna być dostrzegane,każdy ilu nas jest ludzi będzie miał swoje zdanie co do każdego człowieka,z jakiej opcji politycznej by nie był,ale nie patrzmy tylko tak,cieszmy się że, promują to nasze miasto,inwestując my też będziemy zbierać plon ,Dziękuje jeszcze raz za piękne dni i chcę jeszcze taki pięknych a może jeszcze piękniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:50 Przesadzacie z tym Rubikiem. Facet- z wyglądu reklama pasty do zębów. Muzyka - najwyżej średnia. Teksty- czasami prawdziwe rymy częstochowskie. Za bardzo pachniało kiczem.i jeszcze ten Milewski biegnący z bukietem kwiatów do Rubika - żenada. gdyby nie prośby mojej kobiety , po 20 minutach już by mnie nie było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:29 nie to ładne co ładne, tylko to, co się komu podoba. Nie mozna bez przerwy zyć kaszanką Odpowiedz Link Zgłoś