Dodaj do ulubionych

Dzień Chemika i Dni Historii Miasta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:03
brawo, brawo
super promocja Płocka
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 19:08
      dziekuję za Oratorium
    • Gość: Mosia Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:24
      bawiłam się super,ale wg.mnie Sandra troche dała plame,natomiast KIM WILDE była
      super
      dzięki dla organizatorów i oby częściej takie koncerty
    • agaxx Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta 04.06.06, 20:42
      mam pytanie? Kim był prowadzący imprezę?
    • Gość: pisik Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.c157.petrotel.pl 04.06.06, 22:20
      Według mnie fana Sandry uważam,że dała plamę, gdyż nie był to półpleybeck a
      pełny pleybeck. Myślałem, że stać Ją na więcej.
      • Gość: Sam Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.06, 00:40
        Małe sprostowanie. Nie był to pełny playback, ale półplayback. Było to słychać
        w utworze Hiroshima oraz Loreen, gdzie pod koniec utworu Sandra skończyła nieco
        wcześniej niż oryginalny ledwie słyszalny w tym momencie wokal oryginalnego
        utworu. Warto zwrócić też uwagę na to, że tonacja głosu Sandry w trakcie
        występu jak i w czasie przerw była identyczna. Jak wiadomo utwory pochodziły z
        oryginalnego repertuaru Sandry z lat 80-tych, a jej głos przez prawie 20 lat
        siłą rzeczy uległ zmianie. Inna sprawa, że też chciałbym zobaczyć Sandrę na
        scenie z jej zespołem najlepiej w starym składzie, ale każdy z tych Panów
        poszedł już własną ścieżką kariery.

po
        • Gość: wisła Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:07
          Ale wy jesteście naiwni! Piszecie - brawo , a zapytajcie ile to wszystko
          nas-podatników kosztowało. Milewski sobie robi kampanię za nasze pieniądze. A
          gdzie te obiecane miejsca pracy i inwestycje np.amfiteatr, most i drogi dojazdowe
          • Gość: pchełka Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.localdomain / *.msmplock.pl 05.06.06, 14:21
            Tak źle i tak nie dobrze.

Są imprezy, koncerty itp to są i pretensje, że marnuje się pieniądze, bo można
            by zrobić coś innego w to miejsce.
            Nie ma imprez, to też źle bo przecież po co ładować np w sygnalizację świetlną
            na Pl Narutowicza jak można zorganizować za te pieniądze koncert.
            Prawda jest taka, że inwestycje miejskie mają swoje tzw "fundusze". Każdy
            fundusz przeznaczony jest na inny cel. Więc nie piszcie więcej takich głupot.
    • Gość: Mario Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:12
      Muszę przyznać ze było naprawdę czadowo i odlotowo. Gratuluję miastu dobrej
      inwestycji i promocji. Dla Orlenu szczególne podziekowania za zaproszenie
      gwiazd!!!!
    • Gość: kuba Dzień Chemika i wielki smród w całym Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 07:40
      Przez cały weekend w Płocku śmierdziało. Momentami strasznie. Pogoda chyba
      spłatała Orlenowi małego figla - wiatr akurat w "Dni chemika" dmuchał z nad
      kominów prosto na miasto. Chmury wisiały nisko i wraz z chłodnym, wiosenno-
      letnim deszczykiem zrzucały nam na głowę "nieszkodliwe" i "nietoksyczne"
      przecież substancje chemiczne. To bardzo ciekawe że Orlen został skreślony z
      listy trucicieli a wciąż zatruwa swoich mieszkańców, którym notabene proponuje
      jedne z najwyższych cen paliw w Polsce. Nie wiem co dzieje się z mieszkańcami
      Płocka, nie wiem co dzieje się z prasą, dziennikarzami - jakoś nikt nie zwraca
      uwagi na smród i jego konsekwencje dla nas, płocczan. Jesteście
      zahipnotyzowani? A może Kim Wilde i Sandra są dla Was wystarczającą
      rekompensatą? Bo dla mnie nie. Chyba był tu jakiś szemrany interes z
      wykreśleniem miasta z niewygodnej dla niego listy i chyba powinien ktoś się tym
      zainteresować. Skoro trują - niech za to płacą! Albo jeśli nie płacą - niech
      nie trują i niech nie smrodzą! Zróbmy coś!
      • Gość: PPP Tu Es Petrus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:06
        Władze miasta zapomniały powiedzieć, że Oratorium P. Rubika było z okazji 15
        rocznicy pobytu JPII w Płocku. Ale tak się z prezesem Orlenu wzięli w parę, że
        nawet taki autorytet im nie przeszkodzi. Wstyd p. Milewski. A koncert był wart
        tego cośmy widzieli w piątek na Starym Rynku.
        • Gość: Bartek (plocman) Dni chemika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:07
          Zamknij tą głupią mordę pchełka!!!
        • toldiak Tu Es Petrus 05.06.06, 15:08
          Musze niestety powiedzieć, że koncert nie podobał mi się tak do końca... Miałam
          okazję widzieć ten koncert juz w Łodzi... i tam dopiero był klimat. Co mi się
          nie podobalo: nagłośnienie, nie strojący instrument w jednym z utworów,
          wyrwane "Niech mówią..." spiewane na końcu, a przecież Oratorium jest
          całością...Niechcę żeby mnie tu źle zrozumiano- cenię twórczość p. Piotra,
          nawet mogę się przyznac do tego że jestem jego fanka:), ale koncert mógł być
          lepszy. Myslę że jednak pomimo paru wpadek Płock pokochał Rubika... tylko czy
          Rubik pokochał Płock? Mam nadzieję że z najnowszym oratorium również wpadną do
          Płocka, bo pewnie na Świetokrzyską Golgotę to nie ma co liczyć:( Acha no i
          jeszce byłam użeczona otwartościa i szczerością p. Piotra. Pozdrawiam go
          serdecznie i gratuluje Superjedynki i nagrody laureata laureatów:) Cieszę się,
          że o tej nagrodzie dowiedział się własnie w moim rodzinnym mieście:)
      • Gość: Johny Dzien Chemika IP: 80.51.246.* 05.06.06, 08:20
        ...Skoro trują - niech za to płacą! Albo jeśli nie płacą - niech
        nie trują i niech nie smrodzą! Zróbmy coś... Proponuję akcję protestacyjną
        polegającą na wstrzymaniu przez wszystkich Płocczan (o godzinie 12.00)oddechu
        na około 15 min. Będzie to nasz mały wkład w ochronę środowiska naturalnego. PS
        Te opłaty i karnety za atrakcje dla dzieci - to było po prostu żenujące, ale to
        juz inna historia....
    • Gość: Lolek A gdzie zdjęcia Sandry i Kim???????? IP: *.ump.pl / *.c149.petrotel.pl 05.06.06, 08:07
      Kocham Sandrę i Kim Wilde, a GW nawet kilku fotek nie zamiesciła.......pełna
      depresja.
      • Gość: Krzysztof Re: A gdzie zdjęcia Sandry i Kim???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 08:57
        www.plock24.pl/cpg/cpg/thumbnails.php?album=search&search=dhp06
        • Gość: Bukoszczak Re: Kielce wygrały w Płocku festiwal opolski ! IP: *.c155.petrotel.pl 05.06.06, 18:48
          Była reklama Płocka podczas festiwalu opolskiego w TVP1 i TV POLONIA,czyli w
          kraju i na świecie tam ,gdzie Polonusy.Może więc i kasa się zwróciła w ten
          sposób .
        • Gość: Misia Re: A gdzie zdjęcia Sandry i Kim???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:27
          Zdjęcia z koncertu są na stronie:
          www.sandra.cretu.prv.pl
          Dział: O Nas- Wspomnienia
    • Gość: Bozena Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:29
      Brawo za tak różnorodny program Dni Płocka i Dnia Chemika ,cudowny
      niezapomiany piątkowy koncert "TU ES PETRUS" - ukłon władzom miasta promocja
      miasta jakiej Płock nigdy nie miał ,pozostałe imprezy też piękne i ciekawe,
      brawo Muzeum takich imprez więcej.Nie wytykajmy chociaż raz
      niedociągnięć,afrontów do poszczególnych przedstawicieli Władz Miasta i Orlenu
      chociaż raz podziękujmy za piękne dni naprawdę pokazujące ,że w naszym mieście
      dzieje się coś dobrego.Zostawmy chociaż raz animozje do Prezydenta Miasta i
      nieważne na litośc boską czy On się promuje ile pieniędzy naszych jako
      podatników wydali na koncert, czyż nie widać że,coś się tu dzieje dobergo ,że
      Płock jako takie historyczne miasto zaczyna być dostrzegane,każdy ilu nas jest
      ludzi będzie miał swoje zdanie co do każdego człowieka,z jakiej opcji
      politycznej by nie był,ale nie patrzmy tylko tak,cieszmy się że, promują to
      nasze miasto,inwestując my też będziemy zbierać plon ,Dziękuje jeszcze raz za
      piękne dni i chcę jeszcze taki pięknych a może jeszcze piękniejszych.
    • Gość: Trzeźwy Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 20:50
      Przesadzacie z tym Rubikiem. Facet- z wyglądu reklama pasty do zębów. Muzyka -
      najwyżej średnia. Teksty- czasami prawdziwe rymy częstochowskie. Za bardzo
      pachniało kiczem.i jeszcze ten Milewski biegnący z bukietem kwiatów do Rubika -
      żenada. gdyby nie prośby mojej kobiety , po 20 minutach już by mnie nie było
      • Gość: widz Re: Dzień Chemika i Dni Historii Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 15:29
        nie to ładne co ładne, tylko to, co się komu podoba. Nie mozna bez przerwy zyć
        kaszanką
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka