Dodaj do ulubionych

Ruch lewostronny w Płocku

IP: 193.59.95.* 10.08.06, 22:59
TAK
Obserwuj wątek
    • Gość: kaka Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: 193.59.95.* 11.08.06, 06:45
      rondo, nieoznakowane i praktycznie nie wykorzystywane jest na Zielonym Jarze
    • Gość: korek Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.class147.petrotel.pl 11.08.06, 07:43
      pierwszym rondem w Płocku było rondo na Podolszycach Północ - Zielony Jar
      • a_nonim Re: Ruch lewostronny w Płocku 11.08.06, 08:43
        Korek , mylisz się , pierwsze było to na Długiej z Maszewską
        • Gość: złoty sedes Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:29
          Wczoraj wjeżdżałem z ul. Harcerskiej w ul. Wiosenną ponieważ samochody z
          Borowiczek miały zielone światło ja nie miałem możliwości wjechać w ul.
          Wiosenną a za mną kierowcy trąbili i zrobił się korek na skrzyżowaniu
          Wyszogrodzka Harcerska.Praktycznie przy każdym wjeżdżaniu w ul. Wiosenną tak
          się dzieje ruch w ul. Wiosenną jest dość duży bo oprócz mieszkańców tej ul.
          również wjeżdżają klienci do dwóch warsztatów samochodowych które są na tej
          ulicy.Ulicę Wiosenną zrobili jednokierunkową wjeżdża się w nią od ul.
          Harcerskiej tuż za skrzyżowaniem a wyjeżdża Majową ,Kasztanową do Harcerskiej.A
          powinno być odwrotnie wjeżdżac powinno się w Kasztanową w Majową i dalej do
          Wiosennej.A z Wiosennej powinien być wyjazd w Harcerską .Ponieważ Kasztanowa
          jest dużo dalej od skrzyżowania to nie będą sie tworzyć korki.Moim zdaniem jest
          to bubel roku w wydaniu MZD oraz policji ktora ten projekt ruchu zatwierdziła
          Powinni za tą organizację ruchu dostać złoty sedes.GW powinna przyjżeć się temu
          i opisac .
    • Gość: M-20 Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.plock.msk.pl 11.08.06, 11:33
      Ciekawostka jest wjazd do miasta od strony Popłacina. Tam nawierzchnia budzi
      każdego i każe podziwiać Radziwie.
      • Gość: 62 Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:56
        Druga ciekawostka jest wjazd do miasta od strony Warszawy.Tam nawierzchnia też
        budzi każdego szczególnie gdy jadą ciężarowe .
      • Gość: kierowca Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:14
        Gość portalu: M-20 napisał(a):

> Ciekawostka jest wjazd do miasta od strony Popłacina. Tam nawierzchnia budzi
        > każdego i każe podziwiać Radziwie.

Ale może to sposób na przekraczających prędkość kierowców. Tam się nie da
        jechać szybciej niż 40km/h. Po co ograniczenia, fotoradary i inne wynalazki
        ograniczające prędkość. Poczekajmy aż się wszystkie drogi w Płocku tak zniszczą
        i kierowcy sami zaczną jeździć z dozwoloną prawem prędkością.
        Swoją drogą zastanawiam się kiedy ktoś coś tam urwie, albo nie daj co coś się
        komuś stanie i odpowiednie organa będą za to płaciły odszkodowania. Ta droga
        woła o pomstę...
        • Gość: xx Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 15:26
          Mieszkańcy ul. Wiosennej jak i klienci tych warsztatów notorycznie jezdżą pod
          prąd tylko patrzeć jak dojdzie do powaznego wypadku.
          • Gość: mpp Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:35
            to miejsce gdzie można poćwiczyć jazdę lewą stroną, przed emigracją do UK! Popieram! Więcej takich miejsc... BRAWO!
        • Gość: kierowca Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:51
          Organa placic ???
          Organa nie beda placic, przeciez postawili znak ze szybciej nie mozna i
          uszkodzona nawierzchnia. To kierowca jest winny gdyz nie dostosowal predkosci do
          warunkow ;)
    • Gość: www.pazim.pl Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.globalconnect.pl 12.08.06, 13:27
      Taki sam ruch jest na wjezdzie do podziemnego parkingu PAZIM w Szczecinie.
      Wynikło to z dawnego dojazdu na budowę tego obiektu i tak już zostało. Mijamy
      prawoskręt i wjeżdżamy z lewej strony.
      • Gość: Ika Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:52
        Ale tu nie musi tak być
        • Gość: look Re: Ruch lewostronny w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 14:57
          Dzisiaj była podobna sytuacja nie mogłem wjechać w ul.Wiosenną i opuścic szybko
          pas na którym stałem.A kierowcy za nmną trąbili ,przecież nie przefrunę.Mam
          dość takiego ruchu ale na Majową nie mam innej drogi wjazdu tylko tędy przez
          Wiosenną.
          • Gość: bydgoszczanin W Bydgoszczy tez jest! IP: *.chello.pl 12.08.06, 22:36
            Na Placu Koscieleckich w Bydgoszczy ruch lewostronny jest "od zawsze". Tez
            ewenement na skale swiatowa.
            • Gość: zed is ded Re: W Bydgoszczy tez jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.06, 19:55
              etam światową
    • arahat1 dlatego ze bardzo duzo ludzi z plocka wyjechalo 13.08.06, 21:39
      do london i trzeba im troche dopomoc jak przyjada na pare dni do plocka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka