Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:52 Zaczynam w tym roku studia na PWSZ - kierunek: język niemiecki. Nie znam nikogo, kto będzie na roku razem ze mną. Może ktoś z przyszłych studentów odezwie się na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepe.87 Re: Niemiecki na PWSZ 29.08.06, 15:23 hey! Ja także idę na filologię niemiecką do PWSZ. Moje gg: 7162651. Odezwij sie jak mozesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nymphetamine Re: Niemiecki na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:38 mam pytanie: czy wystarczy poziom podstawowy z matury z j. niemieckiego, żeby się tam dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germany Re: Niemiecki na PWSZ IP: *.msmplock.pl 26.09.06, 07:31 Jak przejdziesz rozmowę kwalifikacyjną to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ami Re: Niemiecki na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:00 cześć! Ja też zaczynam niemiecki w tym roku:)Skąd jesteś AGA? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pepe.87 Re: Niemiecki na PWSZ 27.09.06, 20:49 hey! mysle ze poziom podstawowy nie wystarczy, a co do rozmowy kwalifikacyjnej, to wogole takiej nie bylo. Egzaminy wstepne sa tylko dla osob ze stara matura. Ami, ja takze zaczynam niemiecki od poniedzialku... Pozdrowkii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Niemiecki na PWSZ IP: *.dip.t-dialin.net 29.09.06, 20:26 Zycze wam powodzenia ludziska! studiowalam niemiecki na pwsz 2 lata i dalej nie dalam rady. uwierzcie nie jest latwo. Powodzenia wam zycze przede wszystkim na gramatyce praktycznej u pani Charazki! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga20lilly Re: Niemiecki na PWSZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 18:26 ja tez studiuje niemeicki na pwsz i w tej chwili jestem na 2 roku, to prawda jest ciezko ale jak ktos sie uczy i jest systematyczny to powinien sobie dac rade Odpowiedz Link Zgłoś
nymphaea88 Re: Niemiecki na PWSZ 01.10.06, 15:23 szukałam na stonie szkoły wymagań - nie znalazłam. możecie napisać ile mieliście punktów na maturze? będę b. wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABY00 Re: Niemiecki na PWSZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:36 Zaczęło się! Jakie macie wrażenia po pierwszym dniu? Jacy ludzie są na roku Odpowiedz Link Zgłoś