Gość: WK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 14:10 Kto poza Kompińskimi serwisuje toyoty? Przeglądy okresowe i te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kerowca Re: Serwis toyoty w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:59 Zdzisio Chyba z Radziwia,ale nie polecam,bo ostatnio mu sie wzrok pogorszył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalla Re: Serwis toyoty w Płocku IP: 217.116.110.* 02.10.06, 21:26 odwiedź serwis w warszawie. Mnie, chłopcy Kompińskiego załamali. Mam wybór, płacę w Warszawie i okazuje się, że taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Serwis toyoty w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 02.10.06, 23:10 ja serwisuję dwa samochody w Łysomicach koło Torunia. profesjonalna i miła obsługa. mimo, że w Płocku zakupiłem już drugi samochód w salonie, nie mam żadnych rabatów. w Toruniu przy zakupie dostajesz złotą kartę: 10 % zniżki na robociznę i 5% na części. ponieważ systematycznie odwiedzam salon w Łysomicach, też otrzymałem taką kartę, którą muszą honorować w Płocku i we wszystkich salonach w Polsce. do tego zawsze kawa, herbata, mycie samochodu ( w płocku jak im czapka stanie), gdy potrzebuję samochód zastępczy. generalnie proponuję pojechać do innego salonu, żebyś zobaczył jak wygląda prawdziwy serwis na poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalla Re: Serwis toyoty w Płocku IP: 217.116.110.* 03.10.06, 08:48 Dzięki za info, sprawdzę przy następnym przeglądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Różnica jest spora IP: *.peklimar.com.pl 03.10.06, 10:43 Faktycznie jest różnica. W Płocku za przegląd toyota Yaris na 60 000 km (pierwszy ważny) chcą ok 1100zł natomiast w Łysomicach od 650-700 zł. Wiadomo, jak ktoś ma Lexusa to się nie liczy, ale Kompińscy stosują politykę Hondy z Borowiczek. Ludzie kupowali autka w Toruniu, bo taniej, a Rydz wynajmuje teraz salę na wesela. www.toyota.torun.pl/firma.php?tekst=kontakt&pasek=promocje Odpowiedz Link Zgłoś