Dodaj do ulubionych

Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p...

• Gość: stz Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.06, 17:18
      Kiedy będzie pogrzeb Krzysztofa?
      • Gość: . Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:29
        W sobotę o 11.00 Msza w kościele a potem pogrzeb w Płocku.
        • Gość: KASIA Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 20:17
          Znalam Krzysia ja i moj maz.Byl wspanialym kolega i wspanialym synem dla swoich
          Rodzicow.Sz.P.OLEWNIK nie ma takich slow na swiecie ktore przynioslyby WAM ulge
          ale mam tylko nadzieje ze kazdy kto byl w to zamieszany w malym czy duzym
          stopniu poniesie odpowiednia kare.Łacze sie w zalu i smutku z rodzina.[*]
          Zycze zdrowja p.Olewnikowi zdzialaliscie tyle wiec niech pan sie tylko nie
          poddaje...
    • Gość: warszawa Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 19:30
      To tragedia, a Ci co do tego dopuścili zasługują na najgorszą karę, nawet nie
      zasługują na karę śmierci! Zbyt lekka by byla. Serdeczne współczucia przekazuje
      dla rodziy Krzysztofa, podziwiam Was za upór. Mam rodzine w Drobienie, znam
      sprawe od samego poczatku i byłam z Wami. Laczymy się w bólu z Wami. Przykro
      nam!!! To był wspanialy chłopak!!!!! Tragedią jest że zginął w tak tragiczny sposób.
      Pozdrowienia
    • Gość: **** Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 22:27
      Składamy kondolencje dla rodziców Krzysztofa
      ODPOCZYWAJ W POKOJU!!!!!!!
      Państwo Olewnik dorobili się własnymi rękoma a takie śmiecie to popsuli i
      zabili niewinną osobę
      KARA ŚMIERCI DLA NICH WSZYSTKICH
    • Gość: Były Drobiniak Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: 82.160.77.* 03.11.06, 01:49
      Tragedia jest wielka, młody chłopak, życie było przed nim(znałem osobiście jak
      i całą rodzinę), ale problem jest jeszcze inny. DROBIN - to jest problem. Cała
      masa bandziorów i huliganów. Drobin słynie z dwóch rzeczy. Pierwsza to
      bandytyzm i bezprawie. Każde nowe pokolenie dorasta w tym syfie. Wiecznie widać
      grupki młodocianych często pijanych chłopców oczywiście czerpiących przykłady
      od starszych.Chodzą grupkami "bujają się". Ja dorastałem w czasach Ciuraków,
      Modelów, Pazików, Kojaków, Wilamów, Cajmerów itp. Ile razy oni rządzili na
      Drobinie. Na przykładzie takiego Cajmera można przeanalizowac to co przez lata
      dzieje się w Drobinie. W ciągu kilku lat ze zwykłego smarkacza stał sie jednym
      z groźniejszych bandytów, tylko dlatego że nikt nie reagował na to co wyprawił
      a potem to go się już wszyscy bali. Podejrzewam że wielu z tych byłych i nawet
      dorastajacych juz nowych bandytów ma kolegów w śród was piszących te
      komentarze. Przeciez taki Bokser to był cienki jak polsilver, a teraz okazuje
      się że dopuścił się największej zbrodni. Pedro - zanosił sie na nawet
      reprezentata Polski w piłce noznej (to ta druga rzecz z czego słynie Drobin -
      kużnia talentów piłkarskich np Kajcio śp) a teraz zajmuje się porwaniami i
      morduje. W pale się nie mieści do czego dopuściliście, a może i ja mieszkając
      przez parę lat w Drobinie. Dopuściliśmy do akceptacji takich szumowin. Ilu z
      was piszących na tym forum widziało co się dzieje na Drobinie kradzieże,
      rozboje, napady, podpalenia, w biały dzień butowanie ludzi na parku i przystanu
      i nic nie robilismy . Bo to przeciez nie nas butowali. Ja przynajmiej mam
      satysfkcję że dostałe 3 razy po gębie bo się postawiłem. A wy teraz marsze
      chcecie organizować i gó.. zorganizujecie bo tacy juz są mieszkańcy Drobina .
      Jak będą okradąć sąsiada to pozamykacie okna i będziecie cicho siedzieć żeby
      wam nikt szyb nie powybijał zamiast dzwonić na policję. A jak będą bić na
      mieście waszego kolegę to pierwsi spie..cie, a potem dopiero będziecie się
      odgrażać co to wy nie zrobicie. Ilu z was przechodząc codziennie do guzuna do
      sklepu przechodziło obok tych bandytów i mówiło im cześć. Ludzie zacznijcie od
      siebie, zróbcie marsz ale odwagi że macie dosyć bandytów w Drobinie. Ciuraków
      ktos pognał w świat to może i reszę te da się wypier.... w kosmos. Pokażcie
      jacy jesteście odważni. Czy jesteście to w stanie zrobić? Nie wdawajcie się w
      polemikę między sobą , nie użalajcie się, weźcie sie razem i zróbcie coś co
      pozwoli wam z podniesioną głową spojrzeć w lustro. A jak dalej wam odwagi
      brakuje to zróbie to ze względu na Krzyśka.
      Wyrazy najszczerszego współczucia dla całej Rodziny Olewników.
      • Gość: Misiorator Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: 88.220.32.* 03.11.06, 06:43
        BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Taki jest i Płock i cała mentalność polaczka. Zmknąć
        okno i nic nie widzieć. Papierz zmarł to wtedy zeby swieczki postawić wszyscy
        potrafili sie zjednoczyć. Bandytyzm sie szerzy i wandalizm sie szerzy a politycy
        robia sobie z nas jaja! TO TYLKO POLSKA "nie elegancja Francja".
        • Gość: zenek Drohomirecki i reszta muszą dostac czape IP: *.pgi.waw.pl 03.11.06, 07:57
      • Gość: Anioł Re:K.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:00
        Masz racje "były Drobiniaku".Sam strciłem szybe w samochodzie,bo "nie
        pozyczyłem" kasy. Ale ja mam rodzine.Boje się o swoje,żony i dzieciaczków życie
        i zdrowie.Ja moge tylko zmnienić miejsce zamieszkania...
        Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny Olewników.(*)
        • Gość: tolek tchórz zawsze zostanie za to ukarany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:19
          Tchórzostwo zawsze jest ukarane, zaniechanie działania wtedy kiedy trzeba działać też, przed skutkami własnych czynów i zaniechań nie obronisz się, a wtedy rozpacz, jak tak można, jak tak można i modły do wszystkich świetych, ale to nic nie da, bo to tylko skutek wcześniejszych zachowań.
      • Gość: Drobinianka Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:33
        100% prawdy w tym co napisałeś. My społecznośc Drobińska do tego też się
        przyczynilismy
      • Gość: były Drobiniaku Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:35
        Masz w zupełności rację pokolenie pazików,kajaków,cajmerków zanika.W ich miejsce
        młodzi "bandyci" Kania (ostatnio oberwał nożem i cudem
        przeżył)Mojżesz-zatrzymany po burdach (z rodziny ciuraków)Mieszacz-handlarz
        prochów.itd.Te pokolenie jest o wiele grożniejsze i jeśli nie zareagujemy w porę
        to takie sytuacje jak z Krzyśkiem będą się powtarzać.Powiesz że nie ma bogatych
        rodzin.Będą niższe stawki nie 300tys tylko 30tys.A nawet 3tys.Czarno to widzę
        obym był się mylił.
        Państwo Olewnikowie- wyrazy współczucia.Choć to tylko mogę uczynić.
    • asiek.m Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata 03.11.06, 09:10
      (*)(*)(*)
      spoczywaj w pokoju
      zorganizujmy marsz w Płocku, na pewno więcej ludzi przyjdzie !!!
      • Gość: normal Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: 193.109.212.* 05.11.06, 14:13
        ja jestem bylym drobiniakiem i wstydze sie za te zapyziala dziure Ale gdzie sa
        miejscowi policjanci wy panowie sie ewidentnie boicie Siedzicie sobie w
        komisarjacie iOLEWACIE TOwam w pierwszej kolejnosci powinni dobrac sie do dupy
        przelozeni to was powinni w pierwszej kolejnosci rozliczyc za bandytyzm
        Pamietam byl swego czasu taki POLICJANT PAN tak PAN DRAZKIEWICZ sam jak wyszedl
        w miasto hihih to wszyscy wiedzeli ze idzie PAN WLADZA
        • Gość: xxl Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:18
          zabić ich
          • Gość: gość Do przemyślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:03
            Szanowni forumowicze przemylście-ok 700dni na łańcuchu,a co z włosami
            ,zarostem,zębami,paznokciami czy toaletą.To tylko- przepraszam za słowo- normale
            ludzkie codzienne czynności.700 dni Czy przez taki okres czasu nie miał
            kataru,gorączki,bólu zęba.Krzysiu przez te 700 dni przeżył obóz koncentracyjny
            21-go wieku.Część Jego pamięci
            • Gość: abc Re: Do przemyślenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 21:54
              Właśnie ta myśl nie daje i spokoju.... co ten biedny Krzysiek przeżył!!!
              Nie ma słów na tą tragedię.
              Czy drobińskiego porywacza/y byłoby stać na utrzymanie przez 2 lata takiego
              więzienia (nie podejmując okupu)?ktoś musiał tam być na miejscu...ktoś pewnie go
              pilnował!to kosztuje!!! działka z domem!?!też kosztuje! czy porywacze
              przetrzymują ofiarę przez 2 lata nie podejmując okupu? kto czułby się na tyle
              odważny i podejmowałby takie ryzyko nie mając za sobą "pleców"??? czuli się
              bezkarnie i wiedzieli że nic im nie grozi! i dlatego twierdzę że to dopiero
              malusieńki wierzchołek góry lodowej!!! oby ich wszystkich powyłapywali - co do
              jednego... zawsze byłem, a dziś to wykrzyczę bo potwierdza to moje zdanie: KARA
              śMIERCI może jeszcze coś pomóc w tym kraju. Ludzie, co sie dzieje! to prawo
              chroni bandziorów a nie porządnych ludzi, którzy zapieprzają na życie! kiedyś
              myślałem że w Rosji jest ciężko. Owszem jest, ale u nas nie jest wcale lepiej!
              [*]
    • Gość: Drobny Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: 193.59.95.* 03.11.06, 10:45
      Widze "byly drobiniaku" ze jestesmy z tego samego okresu...
      Znam tych co wymieniłeś... i może się narażę, ale myślę, że Pedro tego nie
      zrobił. To był dobry chłopak, sam widziałem jak obstawiał się na kilku
      imprezach za słabszymi. On znał sie z pozostałymi, obijał się z nimi, ale jest
      to raczej mało prawdopodbne, aby zrobił coś takiego... Pozostali może i tak,
      ale nie Pedro... Poczekajmy na więcej informacji, nie osądzajmy juz teraz...
      Zgadza się, był "dobrym materiałem" na zawodnika grał w barwach Wisły, był
      szybki, zwinny miał technikę, to było z 20 lat do tyłu... zadał sie z kumplami
      i wpadł w towarzystwo, ale chyba nie do tego stopnia, aby uczestniczyć w
      zabiciu... Qrde, to ... Oni byli płotkami... Gdyby zgarnęli kasę, wyjechaliby
      za granicę rozbijali się itd, a oni ... nadal stali pod ścianą po przeciwnej
      stronie CPNu...
      • Gość: nikt Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: 80.50.246.* 03.11.06, 10:57
        Panowie policjanci - wiem, że monitorujecie to forum. Popatrzcie jeszcze na
        jednego typa - niejaki "Diabełek" vel "Dana" - wesz, złodziej i bandyta
        pierwszej kategorii. Z czego toto żyje? A mieszka tam gdzie "Bokser" tylko
        wyżej. Gdy Olewnik zakładał klimatyzację w sklepie, to on buchnął klimatyzator.
        Sąsiedzi widzieli.
    • moniurek20 Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. 03.11.06, 11:17
      Wyrazy współczucia dla całej rodziny. Myślę, że wszyscy łączymy się w żalu po
      stacie młodego człowieka, którego większość z nas znała. Najgorsze jest to, że
      znamy również jego oprawców, tym trudniej jest się pogodzić z tą bezsensowną
      śmiercią. Czy gdyby taki jeden z drugim wiedzieli, że i tak pójdą siedzieć
      wydaliby wcześniej, gdzie jest przetrzymywany Krzysiek??? Może udałoby się
      uniknąc tej śmierci, tego żalu rodziny i znajomych. Może gdyby sprawcy nie
      tylko tej ale i wielu innych tragedii nie czuli sie bogami, którym nic nie
      można zrobić wszystko potoczyłoby się inaczej. Dziś możemy tylko uczcić pamieć
      uczestnicząc w pogrzebie, zapalić znicz przy Jego grobie, a także modlić się-
      nie tylko za duszę Zmrłego, ale i o wytrwałość i cierpliwość dla Rodziców, żeby
      przetrwali ostatnie pożegnanie JEDYNEGO SYNA i nie poddali się w walce o
      wykrycie i ukaranie wszystkich sprawców tej bestialskiej zbrodni. Monika M.
    • Gość: Ania Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:28
      wyrazy wspolczucia dla panstwa olewnikow.jestem pracownica zpm ale niestety nie
      bede na pogrzebie krzysztofa z powodu braku transportu ale krzysiu spoczywaj w
      spokoju (*)
    • Gość: dorota Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 18:47
      POWINNI ICH POWIESIĆ PUBLICZNIE !!!!WSZYSTKICH KTÓRZY MACZALI W TYM PALCE,DZIŚ
      PRZECZYTAŁAM W GAZECIE OLSZTYŃSKIEJ ZE RUTKOWSKI DOSTAŁ OD RODZICÓW 800 TYŚ
      ZŁ /CHYBA W PREZENCIE/I NIC NIE ZROBIŁ-TEŻ POWINIEN TAM WISIEĆ,DLA RODZINY
      OGROMNE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA
    • Gość: Drobiniak2 Radykalna zmiana. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:34
      Było sobie …życie. Był sobie człowiek, pewnie z marzeniami, plamami…dziś …dziś
      tylko wspomnienie. Żal i smutek.
      Jednak życie pójdzie dalej. Żyć trzeba.
      Ale ludzie….na litość Boską uświadomimy sobie, że bez zmiany sposobu
      postrzegania ”drobińskich przestępców” nadal będziemy żyć w większym , lub
      mniejszym bagnie.
      Tak naprawdę ,wielu z Nas patrzyło pobłażaniem na to co się wyprawia w
      Drobinie. Niejednokrotnie przestępcy ”chodzili” w chwale, jeśli nie potępiani
      to….na pewno bezkarni.
      I ja i My to widzieliśmy. Czy potrzeba śmierci człowieka, by otworzyć Nam oczy
      na bandytyzm, rozboje, przestępstwa. Drobin, jest, był….może nadal
      pozostać „chorym miastem”.
      Chorym na SPOŁECZNE PRZYZWOLENIE I AKCEPTACJĘ BANDYTYZMU.
      A Policja..?:) jak zwykle NIC NIE WIDZI I NIC NIE SŁYSZY. Kto tu się kogo boi.?
      Odpowiedź znamy wszyscy!!!!!!
      • Gość: nie drobiniak Re: Radykalna zmiana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:08
        W pełni sie z tobą zgadzam, wszyscy są winni tego co się dzieje w Drobinie,
        wszyscy potepiamy drobińskich przestepców, Lecz nic nie robimy by to zmienić,
        nie tylko jako obywatele ale także nie robi nic miejscowa władza, policja moim
        zdaniem robi co może, a że może niewiele to inna sprawa.
        Znałem Krzysztofa i nigdy go niezapomnę, był naprawdę miłym i pełnym werwy
        chłopakiem. Niech SPOCZYWA W POKOJU. Najszczersze wyrazy współczucia dla
        Państwa Olewnik
        Życze Państwu rozwikłania tej sprawy do końca, bo jestem przekonany, że to
        dopiero czubek góry.
      • Gość: Drobiniak Re: Radykalna zmiana. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:44
        Policja robi swoje i mysle że dobrze robi, mineły juz czasy pałowania teraz
        trzeba przestepcy udowodnić że popełnił przestepstwo ażeby to zrobić trzeba miec
        świadków, ktorymi są obywatele Drobina, lecz wiekszośc woli nic nie widzieć bo
        po co sie mieszać przeciez to mnie nie dotyczy to sprawa sąsiada. Wniosek z tego
        jest jeden przestańcie sie bać i nie pozwólcie menelom aby was zastraszyli tylko
        pomóżcie sobie i wszystkim mieszkańcom tego miasteczka
    • Gość: ****************** Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:03
      można go było znalesc wcztesniej tylko nikt nie słuchał.....................
    • Gość: zytka007 Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:47
      Spoczywaj w spokoju! Jest mi bardzo przykro i nie moge powstrzymac łez.
    • Gość: Tylko człowiek... Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.kutno67.tnp.pl 04.11.06, 14:32
      Oby Ci Niebo wynagrodziło to wszystko co przeszłeś, dało wszystko co mógłbyś
      przeżyć a nie przezyłes.
      Dlaczego istnieja takie istoty jak Ci oprawcy na tym świecie...?
      BOŻE
      • Gość: Inter Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.olsztyn.mm.pl 04.11.06, 15:49
        Pytasz dlaczego żyją? Dlatego że im na to pozwalamy My wszyscy, bo my się ich
        boimy, bo My się boimy pomagać w tej sprawie Policji bo zaraz to nazywamy
        konfidencją, czyż nie tak? Poza tym jesteśmy wszyscy obłudni i fałszywi do
        szpiku kości, Przykład, proszę. Ile z nas toleruje proste łamanie prawa jakim
        jest handel na rynku np. kompaktami, alkoholem, fajkami, sami to tolerujemy,
        kupujemy to i co potrafimy tylko krzyczeć że w Polsce łamie się prawo, że
        Policja nic nie robi, a to MY SAMI ŁAMIEMY PRAWO. Tylko przy śmierci tragicznej
        młodego człowieka zaraz podnosi się krzyk, robi się śmieszne marsze Przeciw
        Przemocy i co potem wieczorem na zabawę do dyskoteki i co i dalej komuś po
        ryju. TO MY POLACY!!!
    • Gość: janek Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:08
      PEDRO TO TAKA KU..WA CHODZĄCA MĘDA NIEPRZYJEMNY WIECZNIE WREDNA MINA WE
      WSZYSTKO SIĘ WPIERDA..LA WYZYWA UBLIŻA WIELKIEGO GROJKA RŻNIE A JEST TYLKO
      ZWYKŁYM MENELEM KTÓRY ZMARNOWAŁ ŻYCIE BOKSER TO Z METRA CIĘTY KARAKAN SZUKAJĄCY
      OKAZJI ŻEBY COŚ UKRAŚĆ CZŁOWIEK NA STRZAŁ NIE ROZUMIĘ JAK KTOŚ MÓGŁ ICH BROMIĆ
      NA TYM FORUM Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ JESTEM PEWIEN ŻE ONI MOGLI BYĆ ZDOLNI DO
      PRZYPISYWANYCH IM CZYNÓW BYLI ZAPEWNE PIONKAMI W TEJ SPRAWIE ALE TO WYSTERCZYŁO
      JEŚLI SIĘ MYLĘ A TO SIĘ OKARZE Z GÓRY PRZEPRASZAM WYRZEJ WYMIENIONE OSOBY
      • Gość: kolega Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:49
        Krzyśiu śmierć miałeś okrutną ale pogrzeb miałeś piękny i my koledzy będziemy
        dążyli aby twoi oprawcy byli surowo osądzoni.A pseudo kolega Leszka "PEDRO"
        jeszcze grał u was w piłke i czerpał informacje o losie postepowania.Taki
        dwulicowy drań bawił się kosztem pokrzywdzonych udając przyjaciela i
        działacza "SKRA"Drobin .To ruda kur..a jeżdząca na wigry 3.A skoro CBŚ wzieło
        śię za Drobińskich drani niech zrobi porządek z tym drobińskim ku...twem.
        WYRAZY WSPÓŁCZUCIA DLA PAŃSTWA OLEWNIK A TY KRZYSIU ODPOCZYWAJ W POKOJU
        WIECZNYM .ŚWIEĆ PANIE NAD JEGO DUSZĄ............
        • Gość: ja Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 02:05
          Nie znam osoby z Płocka,która nie smuciłaby się tą informacją:( Spoczywaj w
          pokoju [*]Wyraz Współczucia dla rodziny-mam nadzieję,że KAŻDY kto miał w tym
          udział dostanie dożywocie(i nie takie,że po 15 latach dobrego sprawowania
          wyjdzie]
    • Gość: Gosia Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:27
      Krzysiu wierzę że będzie ci lepiej tam...w niebie...jak w ręcach tych bandytów.
      będe pamiętała twoja uśmiechnięta twarz na fotografi, ktorej nigdy nie
      zapomnę :-( byłeś kochanym i dobrym chłopakiem,szkoda że byłeś...dozobaczenia w
      tamtym świecia.jest mi trudno żyć z tą wiadomością że ciebie już nie ma...:-(
    • Gość: Gosia Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:27
      Krzysiu wierzę że będzie ci lepiej tam...w niebie...jak w ręcach tych bandytów.
      będe pamiętała twoja uśmiechnięta twarz na fotografi, ktorej nigdy nie
      zapomnę :-( byłeś kochanym i dobrym chłopakiem,szkoda że byłeś...dozobaczenia w
      tamtym świecia.jest mi trudno żyć z tą wiadomością że ciebie już nie ma...:-(
    • Gość: InfoGłosPolska Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.c243.petrotel.pl 06.11.06, 17:35
      Jego morderca winien być osadzony w celi śmierci, a prawo w Polsce winno zostać
      zmienione domagam się wprowadzenia w kodeksie karnym w Polsce kary śmierci.
      Wtedy dopiero przestępcy będą się bać atakować niewinnych i bezbronnych. Koniec
      z BEZKARNOŚCIĄ !!!!!!!!!. Chce w Płocku było więcej kamer, wiecej policjantów,
      by była obywatelska straż sąsiecka. Kto kolwiek wygra w wyborach prezydeckich
      winien nas wysłuchać. Trzeba wreście zrobić w tym mieście porządki. Koniec
      zatrudniania do ochrony byłych więźniów.
      Vi-ce przewodniczący InfoGłosPłock Zygmunt Graczyk
      • Gość: Jumanji Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.chello.pl 08.11.06, 01:13
        Jak Ty jesteś Vi-ce przewodniczący InfoGłosPłock Zygmunt Graczyk to ja jestem
        godzilla :>
    • Gość: Jumanji Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.chello.pl 07.11.06, 23:16
      Krzysiu, bądź szczęśliwy tam..u góry...!!!
    • Gość: bokser Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 18:35
      to muj wuj
      • Gość: Pisze się Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:16
        Pisze się "mój". O z kreską.
        Współczuję wuja.
      • Gość: Julitta a to łysy kark umie korzystać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 00:18
        z kompa i netu???
        a gdzie to bydlę się nauczyło ???
        • Gość: baca koryt... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:24
          "Koryt" ma za szerokie plecy aby mu się krzywda stała
    • Gość: lara Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.range81-153.btcentralplus.com 09.11.06, 23:08
      krzysztof mam nadzieje ze spoczywasz w pokoju!!
      rowniez mam nadzieje ze wszyscy sprawcy twojej smierci zostana ukarani i
      dosiegnie ich sprawiedliwosc!!!!!!!!!wierze w to ze teraz jest ci lepiej ze bog
      wynagrodzil ci twoje cierpienie..
    • Gość: Emilia Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata p.. IP: *.tczew.net.pl 10.11.06, 21:00
      Krzysiu Spoczywaj w pokoju.Bardzo mi przykro.A dla calej rodziny miejscie w
      sercu go nazawsze bo on napewwno ko konca swoich dni za wami bardzo tesknil.
    • Gość: gosc Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 14:47
      Teraz proszę Państwa poczekajmy na rozwój śledztwa .Wszystko się wyjaśni.Aby
      tylko nie zatuszowano części faktów.
      • Gość: naczelnik Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 22:40
        Jest to sprawa wielowątkowa troszkę czasu potrwa.
        • Gość: gość Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:00
          POCZEKAMY
    • Gość: god Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 14:32
      Nowe wiadomości na temat tej okropnej zbrodni w NEWSWEEK - u.Kilka nowych
      nazwisk w sprawie
      • Gość: gosc Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:40
        Olewnikowie powinni pozwać do sądu organy ścigania.Jeśli to prawda co pisze
        Newsweek to bardzo ktoś zpaprał swą robotę i powinien być ukarany za śmierć Krzyśka
        • kwisniewski Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata 02.12.06, 21:04
          W sniu jutrzejszym niedziela 3-11-2006 w programie SUPERWIZJER w TVN o godz.
          23.05 program zagadkowe porwanie Program o Krzysztofie Olewniku
          • Gość: Ksiożkiewicz Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:59
            wiadomosci.onet.pl/1443848,11,item.html
            • Gość: gość Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 23:14
              superwizjer prohram o Krzyśku trwa
              Nieudolność policji trwa do dziś
    • Gość: ropciozz Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata IP: *.plock.msk.pl 04.12.06, 01:25
      ogladalem superwizjer, szkoda mi ich rodzicow sa w okropnej agonii , nieudolnosc
      policjantow prowadzacych sledztwo to naprawde chora sprawa czyli co??tez mieli w
      tym udział??teraz sprawa nabiera rozpedu ale dlaczego tak pozno....
      • kwisniewski Re: Krzysztof Olewnik został zamordowany dwa lata 05.12.06, 12:38
        Sprawę wyjaśnił prywatny dedektyw z Olsztyna. Policjant z Płocka za to ze
        Policja płocka że nie wykryała sprawców został awansowany i przeszedł do
        Warszawy
    • Gość: zaraz emigrant Po co płacić podatki w tym kraju ? Od czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 10:10
      jest policja i prokuratura ? Nienawidzę tego kraju . Czas na emigrację ,bo za
      granicą szanują człowieka ,który się bogaci uczciwie . W USA np. jak znana
      osoba popełnia przestępstwo to idzie siedzieć ,ale jak pracuje i buduje firmę
      uczciwie to ma szacunek nawet wśród biednych . Bo tam w przeciwieństwie do
      Polski ,bogacenie się nie jest GRZECHEM w oczach zawistnych polaczków
      pokomunistycznych betonów . U nas już religia uczy braku szacunku do
      bogatych ,a księża i Watykan przecież sami pławią się w luksusach np. przyjęcie
      Jankowskiego . Czas na emigrację i normalne życie i równe szanse na budowanie
      ustabilizowanego i bogatego życia .
      • Gość: AK Re: Po co płacić podatki w tym kraju ? Od czego IP: *.class144.petrotel.pl 05.12.06, 15:36
        Jeśli nie wiesz, to po to musisz płacić podatki, aby takich morderców jak
        Krzyśka Olewnika zamordowanli utrzymywać do końca ich dni. Nie ma w tym kraju
        sprawiedliwości, ponieważ skrzętnie chciano ukryć wszelkie dowody ZBRODNI, ale
        dzięki młodemu prokuratorowi sprawa ujrzała wreszcie światło dzienne i chwała
        mu za to. Rodzinie Olewników składam wyrazy współczucia i w żalu utożsamiam się
        z nini. Wiem co znaczy stracić kogoś najbliższego, tym bardziej z rodziny.
        • Gość: ?????????????????? Re: Po co płacić podatki w tym kraju ? Od czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 13:54
          Minister Kalisz potraktował nas jak smieci.
          Tak mówi w wywiadzie dla Newseek - a W. Olewnik

Myślałem że córka uklęknie i będzie Mu buty całować,a On nas potraktował jak
          śmieci. Tak relacjonuje wizytę W. Olewnik wizytę u Ministra i posła.

Jak to ma się do słów tegoż samego Kalisza który stwierdził po ostatniej
          wypadku śmiertelnym dwóch policjantów, ze gdyby dowiedzial sie ze są
          nieprawidłowosci na jakimkolwiek komisariacie policji, podjąłby odpowiednie
          decyzję.
          Czy ówczesny Minister Kalisz podjął odpowiednie decyzje w sprawie odnalezienia
          Krzysztofa Olewnika i prawidłowo reagował?
          • Gość: Gość Re: Kalisz -aniołek pomaga wszystkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:06
            Człowieku to polityka.Kto Kaliszowi zada to pytanie ja czy Ty.Nie mamy
            szans.Mnie też wkur..... jego wypowiedż.Miałem podobne skojarzenia "taka dobrota
            -tylko czemu nie pomógł rodzinie Olewników.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka