Gość: sylwia IP: *.plock.mm.pl 23.10.07, 23:44 mam pytanko,czy prywatne pacjentki sa inaczej traktowane bedac na oddziale? no i czy "odwdzieczaja" sie w jakis sposob za opieke na oddziale? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jojo Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.123.c79.petrotel.pl 25.10.07, 22:38 Pan Panek jednakowo traktuje wszystkie pacjentki, bez względu na to czy "gonią" do niego prywatnie czy nie. POza tym ginekologia na Winiarach nie wyróżnia pacjentek "prywatnych" od "nie-prywatnych". POtrzebujesz pomocy, to ją uzyskasz. Dwukrotnie w swoim zyciu znalazłam się cięzkim stanie na tym oddziale, gdzie od razu poszłam pod nóż. Mialam świetną opiekę zarówno personelu medycznego, jak i pomocniczego. Nigdy wczesniej nie chodzilam nigdy prywatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: 213.76.179.* 26.10.07, 11:31 świetną opiekę w szpitalu na Winiarach?? pierwsze słyszę.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.154.c76.petrotel.pl 06.12.07, 22:51 napewno opieka na winiarach jest znacznie lepsza niz na koscuszki duzo sie pozmienialo na kosciuszki bynajmniej na ginekologi pracuja prawdziwi oprawcy!!!a Panek bardzo spoko gosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 26.10.07, 22:22 a kto byl Twoim lekarzem prowadzacym na oddziale? dr Panek? jesli tak to czy oczekiwal by mu "podziekowac" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.145.c68.petrotel.pl 06.12.07, 23:37 Jak chcesz mu podziękować to kup kwiaty. A czego ma oczekiwać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paatra Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.195.c93.petrotel.pl 07.12.07, 23:34 Witam jesli bedzie Twoim lekarzem to juz wystarczy. nie przesadzaj z podziekowaniami, to jego obowiazek. lezałam 3 tygodnie na ginekologii i nie zauwazylam, zeby jakos inaczej traktowal swoje pacjentki. Dla nie był miły, ale słyszałam tez, ze potrafi byc nieprzyjemny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 10.12.07, 16:06 on jest moim lekarzem i prywatnie i na oddziale i mnie operowal,dlatego chcialabym wiedziec od innych jego takich pacjentek jak ja czy dawaly mu jakies prezenty przy wypisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 00:15 Prowokujesz jak cba....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 11.12.07, 08:36 nie prowokuje tylko zwyczajnie pytam bo nie wiem co zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 11.12.07, 20:58 kurna nie ma prywatyzacji szpitali, idiotyczne pytania zadajesz jezeli uwazasz ze jakis prezent czy upominek mu sie nalezy to mu daj proste!!! a jak nie to nie masz takiego opomyslecbowiazku wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 11.12.07, 21:04 a ty co taki nerwowy, jak sie nie podoba pytanie to nie czytaj i nie odpisuj, wejdz na inne idiotyczne posty i sie tam udzielaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 11.12.07, 22:18 gdyby wlasnie wyrzucic taqkie idiotyczne posty jak ten to by moze zostaly jakies sensowne i ludzie nie musieliby czytac tych debilizmow idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 11.12.07, 23:31 a ktos cie zmusza do czytania, takis bezwolny ze ktos ci moze narzucic co masz czytac? idz na posty kretynek pytajacych o tipsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 12.12.07, 10:40 piszesz to publicznie wiec chcac nie chcac musze czytac choc szczerze wole od postow kretynek pytajacych o tipsy, posty kretynek rozwazajacych w kolko dylemat dania czy nie dania prezentu lekarzowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 12.12.07, 15:06 pisze publicznie ale temat jest napisany jak wół, wiec skoro ciebie to nie interesuje to nie czytaj, kazdy post ma temat wiec wybieraj te ktore cie interesuja, chyba mam prawo zapytac inne kobiety skoro nie bardzo wiem czy wypada cos dac lekarzowi, by to tez nie bylo odebrane jako lapowka, lekarz jest super ,jestem bardzo mu wdzieczna za opieke i mam dylemat co zrobic i tyle, nie wchodz na moj post i tyle, a kretynem to jestes ty, bo to ty czytasz cos co ciebie nie dotyczy i ciebie nie interesuje, ja nie wlaze na posty mnie nie interesujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 12.12.07, 23:30 temat postu brzmi mam pytanie do pacjentek dr Panka- to mnie interesuje,a przede wszytkim dotyczy,temat nie oddaje kretynizmu pytania,a pytanie jest wyjatkowo denne bo wystarczy odrobine logiki nie trzeba pytac o takie glupstwa ale oki mniej bystrzy ludzie musza pytac czy trzeba dawac lekarzom upominki rozumiem,dzieci tez pytaja czy moga wsadzic paluszek w gilotyne... ale po kiego drazyc ten temat przez kolejnych 5 odpowiedzi kiedy wszystko co mialo zostac powiedziane zoastalo, byc moze jestem kretynka ale ty jestes hen hen za mna kretynka do szescianu chyba za malo...bystrzacho:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 12.12.07, 23:39 a poza tym troszezcke obycia by sie przydalo normalne jest ze daje sie lapowki- napewno dr Panek by przyjal ale to nie jest regula i wiekszosc kobiet tak nie robi! jezeli jestes mu naprawde wdzieczna i naprawde chcesz sie zrewanzowac kup dobry alkohol lub cos takiego - to facet cholera przeciez to takie logiczne ale wszystko zalezy od ciebie. kurcze ile ty masz lat?15? ja cie krece gdybym miala takie problemy to bym byla najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 13.12.07, 17:31 skoro dla Ciebie lapowka to cos normalnego to cos z toba nie halo, ja nigdy nie dawalam i nie dam lapowki lekarzowi, nie odczulam nigdy ze bez lapowki nie bede miala opieki, rowniez doktor Panek nigdy nie dal do zrozumienia ze chce kase za leczenie i operacje, chce dac mu jakis prezent z wdziecznosci i dlatego ze go bardzo lubie jako czlowieka i bardzo cenie jako lekarza, lepszego lekarza niz on nie znam, alkohol- to takie oklepane, mysle ze ma ich cala szafe i on wie co najbardziej lubi,ja tego nie wiem, chce kupic jakis prezent ale napewno nie taki jaki daja inne pacjentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 13.12.07, 21:59 TO KUP MU MERCEDESA KLASY S NAPEWNO TO BEDZIE INNY PREZENT. KRETYNIZMY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 13.12.07, 17:36 a obycia to brak tobie skoro lapowka to dla ciebie normalna sprawa, CBA powinno sie toba zająć, nie znasz moich problemow wiec sie nie wypowiadaj ze ty masz gorsze, zaloze sie ze nie chcialbys byc w mojej skorze, no ale dla jednego zlamany tips to problem , ja mam duzo duzo powazniejsze, no ale w plocku brak ludzi z empatia, widza tylko swoj czubek nosa i problemy innych sa zawsze mniejsze niz wlasne chocby oni mieli katar a ktos obcy raka to ich katar to tragedia rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnies Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 13.12.07, 11:56 troche racji ze pytanie jest glupie... a ty sylwia chyba na sile ciagniesz temat, ale bez sensu to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 13.12.07, 17:40 ja nie ciagne tematu, tylko to "cos" ciagle sie produkuje na moim poscie, a ja nie lubie gdy ktos sie wypowiada na moj temat mnie nie znajac, dla mnie temat jest skonczony, zadalam pytanie-nikt nie odpisal wiec dla mnie jednoznaczne ze koniec tematu, ale temu czemus bardzo sie nudzi i wlazi mnie obrazac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 14.12.07, 16:27 po co sie tlumaczysz powaznie za bystra nie jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 14.12.07, 17:00 ja sie nie tlumacze nigdy przed nikim, poprostu wyrazam swe zdanie i opinie, nie wiem skad w ludziach z tego miasta tyle nienawisci, widac jakiess kompleksy malomiasteczkowe, zgnoic kogos by poczuc sie kims lepszym, zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polony Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:11 Alkohol? A potem CBA pokaże w TV te hektolitry. Już sobie wyobrażam szczęście dr. Panka na widok entej butelki. Czy wyście się wszyscy szaleju najedli? Nikt nie zna magicznego słowa dziękuję? Kiedy skończy się to łapówkarskie dziadostwo? Dlatego Twój post jest żenujący, jak żart Szymona Majewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 13.12.07, 13:46 tez jestem przeciwko dawaniu lapowek wkoncu jezeli facet zostaje lekarzem to ma obowiazek leczyc i pomagac swoim pacjentom, ale jezeli juz ktos usilnie pragnie sie odwdzieczyc i ma tego typu problemy powiedzmy "natury egzystencjonalnej" heheh. to chyba lepsze jest jezeli da np butelke koniaku ktorej raczej dr nie wypije w szpitalu tylko wezmie do domu-choc nigdy nie wiadomo:>... niz np da w laope kase nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 13.12.07, 17:46 a czy ja napisalam ze chce dac lapowke? poza tym lapowke to sie daje przed leczeniem/operacja, a nie po, jak juz wczesniej napisalam temu czemus co sie ktyje pod "lol" ( bardzo inteligenty login), ja poprostu bardzo lubie doktora Panka, jest swietnym diagnostą i lekarzem, uwielbiam ogolnie dawac ludziom prezenty wiec jesli dodatkowo jestem wdzieczna ze super opieke BEZ LAPOWKI to chce wyrazic wdziecznosc i sympatie jakims ciekawym prezentem a nie glupim alkoholem, moze ja mam jakies szczescie, bo jeszcze nigdy od zadnego lekarza nie odczulam ze bez lapowki nie bedzie leczenia, widac trafiam na prawdziwych lekarzy, jakim jest tez doktor Panek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 13.12.07, 21:55 sluchaj jezeli wiesz co trzeba zrobic to po kiego zaczynasz taki post to ty rozwarzzasz o tym jak postapic z dr pankiem i w jaki sposob sie mu odwdzieczyc, skoro lapowka odpada, a ty wiesz ze chcesz kupic prezent to po kiego hu.. zakladac ten post IDIOTKO??? chyba raczej ludzie cie odpowiedziami zajechali i teraz zmieniasz zeznania, no ale czego sie spodziewac po takim gownie-sylwio, a poza tym czyms to jestes ty i czyms pozostaniesz poniewaz jestes tepa dewotka, a wlasnie tacy ludzie stwarzaja idiotyczne problemy. zreszta gubisz sie tempaku w swoich tekstach raz gadasz o tym ze nie wiesz pozniej ze jednak prezent, jeszcze pozniej ze ludziom brak empatii za to ty masz jej w sobie pelno, widac po sposobie towojej wypowiedzi... tak wspanialy z ciebie psychoanalityk freud by pozazdrosil, a jeszcze jedno naucz sie czytac ze zrozumieniem bo chyba za trudne teksty jak na takiego pustaka pisze bo widocznie nie rozumiesz kontekstu mojch wypowiedzi, skoro twierdzisz ze wypowiadam sie za lapuwkarstwem, ps, przykro mi ze urzywam wyzwisk (niestety rownam do ciebie CHWILOWO) ale napewno nie jest to dla ciebie nowoscia wkoncu jestes idiotka prawda? ale ja zazwyczaj nie ublizam ludziom no najwyzej ze musze znizyc sie do ich poziomu zeby cos metoda lopatologi im wytlumaczyc, bo ty nie potrafisz poprowadzic konwersacji na poziomie przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 14.12.07, 08:06 nie zycze sobie by takie cos jak ty mnie obrazalo, kto ci kazal czytac moj post? ja caly czas wiedzialam ze chodzi o prezent, bo o cozby innego, chodzilo mi co mozna dac czyli jaki prezent a nie bylo zastanawiania sie czy kasa czy prezent, sama jestes tepa, polecam tez slownik ortograficzny a gowniara to jestes sama debilko, zegnam, nie zycze sobie bys do mnie pisala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 14.12.07, 11:49 to nie sprecyzowalas sie tlumoku: no i czy "odwdzieczaja" sie w jakis sposob za opieke na oddziale? wiesz to "odwdzieczacie" moze byc roznie traktowane ale taka dewotka pewnie nie rozumie pojecia aluzji prawda sylwio???za glupia jestes zeby trzeymac sie jednej wersji wiec zmieniasz zeznania, bo sama sie gubisz w tym co mowisz jelopko. gdybys wiedziala ze prezent to po pierwsze nie zalozylabys tego postu a jakby nawet to wydaje mi sie ze nawet taki przyglup jak ty potrafi bardziej sprecyzowac pyatanie, a nie aluzyjnie w cudzyslowie "odwdzieczacie", za glupia jestes nie nadarzarz za moim tokiem myslenia hehehehe to normalne ale ty debilko nie nadarzasz nawet za swoim tokiem nie owiem myslenia ale moze... hmm... rozumowania, kobiety jednak sa glupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 14.12.07, 15:05 zegnam prostaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.019.c87.petrotel.pl 14.12.07, 15:26 prostak to i tak znacznie wyzsza forma niz twoja jelopko zegnaj tak mi przykro ze juz nie bede czytal twych idiotyzmow zaklamana kretynko Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka 13.12.07, 23:14 ale nie przyjemnie tu u was... a ty sylwia chyba jakas nie ten tego:) jestes skoro masz powazne problemy to po co zaprztasz swoja glowke blachostkami. powaznie moja zonka leczy sie u tego pana i juz wczesniej mnie te topic zainteresowal ale pytanie bylo idiotyczne wiec nie odpowiadalem, ale teraz widze ze akcja sie dzieje, a ty lol nie mow ze sie znizasz do jej poziomu bo to zle siwadczy o tobie i nawet jak ona jest nisko ty powinnienes byc wyzej skoro twierdzisz, ze jestes a chyba jestes... kobieta poprostu zmienna jest i nieraz nie wie co plecie tak to z nimi jest trzeba im wybaczyc to niezdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 14.12.07, 08:20 Radku, milo wiedziec ze Twoja zona tez leczy sie u doktora Panka, to wspanialy lekarz i do tego pelen taktu i dyskrecji, jasne ze prezent z wdziecznosci to blahostka w porownaniu z problemami zyciowymi, to bylo zwykle pytanie do kobietek coz fajnego mozna by doktorowi ofiarowac by okazac i sympatie i wdziecznosc, nie sa to rozwazania wagi egzystencjonalnej, tylko zwykle pytanie,czy cos dawac czy nie,a jesli tak to co, nie wiem czemu to cos "lol" tak sie bulwersuje, widac bardzo sie nudzi ze tak mocno sie tu odziela i zaprzata pusta glowe moim zwyklym pytaniem, poziomu to cos nie reprezentuje zadnego, od poczatku jak to cos zaczelo do mnie pisac od razu mnie obrazalo, a mozna zwyczajnie napisac "hej kobieto, mozna kupic alkohol ( dla mnie to zbyt oczywisty prezent, no ale to plock i ludzie tu nie maja wyobrazni) , mozesz kupic jakis obraz ( lub go sama namalowac-nad czym sie zastanawiam), mozna kupic zestaw herbaciany lub kawowy pieknej porcelany itp itd" ale to cos od razu mnie obrazalo a ja zadalam zwykle pytanie bo nie moge sie zdecydowac na cos konkretnie, zrobilo mi sie przykro ze ktos mnie obraza bez powodu i zupelnie mnie nie znajac, inne kobiety umialy odpisac normalnie nawet jak nic nie doradzily a to cos caly czas mi ubliza, serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoja zone Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka 14.12.07, 13:12 i przyszlo na rozwazania w pracy... przykro mi ale ja Twoje poczatkowe pytanie rowniez zrozumialem jako dac lapowke czy cos innego wiesz jednak to "odwdzieczyc" jest dwuznaczne. a ten lol o ile wiem kto to a byc moze wiem zwykle prowokuje do takich a nie innych zachowan, chyba tak lol co? a reszta zalezy od Ciebie czy podejmiesz jego prowokacjie czy nie. Ty podjelas co nie swiadczy zle o Tobie przykro mi to pisac bo widze, ze potrafisz byc rowniez mila:) Ja wychodze z zalozenia jezeli ktos reprezentuje wysoki poziom to reprezentuje go zawsze, a ty zaczynajac ublizac komus pokazujesz jaki poziom masz w rzeczywistosci, nawet jesli on Tobie ubliza powinnas byc ponad tym, wkręcajac sie w jego prowokacjie pokazujesz swoja rzeczywista klase. Wlasnie o tym pisalem w moim poscie na ktory rowniez odpisalas, ze kobiety sa wulgarne twierdzac jak przypuszczam, ze ty nie jestes, a jestes i to bardzo. Szanujaca sie kobieta nigdy nie pozwolilaby sobie na dalsza dyskusje z jakims glupim prowokantem. |Takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
radziok78 Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka 14.12.07, 13:14 pomylilem sie napisalem Ty podjelas co nie swiadczy zle o Tobie tam mialo byc co nie swiadczy dobrze o Tobie, ale chyba i tak wynika z kontekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: mam pytanie do pacjentek dr. Panka IP: *.plock.mm.pl 14.12.07, 16:07 Radku, wiem ze zle zrobilam wdajac sie w dyskusje z tym czyms ,co nawet nie umie sprecyzowac wlasnej płci, raz pisze jako facet,raz jako kobieta, widac ma rozdwojenie jaźni, ja jestem mila cierpliwa i lagodna jak baranek...ale do czasu, kazdy ma granice wytrzymalosci, moja granica jest tam gdzie ktos zaczyna mnie obrazac, to cos ciagle uzywa okreslen - kretynka,idiotka, glupia, debilka, prostaczka a w ogole mnie nie zna, rozumiem ze mozna dwuznacznie zrozumiec moje pytanie( choc dla mnie logiczne jest ze nie chodzi o kase , bo przeciez w szpitalu sie nie placi za opieke wiec dla mnie nie logiczne sa lapowki),ale ze ktos zrozumie to inaczej niz ja mialam na mysli nie daje uprawnien by mnie obrazac, widac ktos ma niska samoocene skoro karmi sie i podnosi wlasna wartosc obrazajac innych, wiesz, ja z ludzmi inteligentnymi i kulturalnymi rozmawiam inteligentnie, kulturalnie i na wysokim poziomie,ale z kims takim jak to cos rozmawiac trzeba takim jezykiem by zrozumialo a to cos rozumie i posluguje sie prostackim jezykiem, "odwdzieczaja" dla mnie bardziej chodzilo czy prezenty drozsze kobiety daja czy poprostu kwiaty czy cos z pomyslem, bo alkohole piora, eleganckie dlugopisy to takie oczywiste i powielane, ja i moja rodzinka mielismy wiele stycznosci ze szpitalami, lekarzami i NIGDY nie dalismy lapowki ani zadem lekarz nie daj do zrozumienia ze bez niej nie ma leczenia, prezent dla mnie to okazanie sympatii i wdziecznosci a nie cos za cos. jestem osoba ktora uwielbia obdarowywac ludzi prezentami, wiec czemu nie dac prezentu lekarzowi ktory bardzo mi pomogl i jest super czlowiekiem, slyszalam wiele niepochlebnych opinii o plockich lekarzach, widac ja trafiam na tych ktorzy sa w porzadku, nie sa lapowkarzami i nie jest im obojetny los pacjentow, nie sa dla nich tylko kolejnym numerem w rejestracji szpitalnej,ja jestem bardzo mile zaskoczona oddzialem ginekologicznym na Winiarach, swietni i lekarze i pielegniarki, nie wiem czemu ludzi maja zle zdanie o tych ludziach, na tym koncze moja wypowiedz dosc dluga :) pewnie jeszcze sie odezwe :) zycze milego popoludnia wieczorku i weekendu Tobie i Twej zonie Odpowiedz Link Zgłoś