manros 28.12.06, 21:13 WItam,mieszkam na wielkiej płycie, czy moge zainstalowac juz internet Multimedii? Jezeli tak to prosze 2 slowa o funkcjonalnosci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:21 Multimedia są ubogie, jednak nic nie dorówna neostradzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.class147.petrotel.pl 28.12.06, 22:45 Neostradzie dorówna DSL TP, oczywiście troszkę droższy ;) Multimedia zapowiadają, że Internet na wielkiej Plycie bedzie dostępny w przyszłym roku. Cóż, długo już obiecują, więc może najlepiej do nich zadzowń i się dowiedz. Daj znać, jak będziesz już coś wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pchelka_81 Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? 28.12.06, 22:51 A może Hyperion? Własnie wchodza w to osiedle. Są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igla Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.class147.petrotel.pl 29.12.06, 20:20 W okolicach osiedla Miciewicza z chęcia przyłaczę do sowjej sieci 5, 6 osób. Info pod igal@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misieek Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 22:54 Mamy w bloku sieć.Z pczątku korzystaliśmy z SDI (115kb/s), jakoś to szło. Po zmianie regulaminu przeszliśmy na iDSL TP 512kb/s, teraz jest 1Mb/s. Absolutnie nie moge narzekać na usługę. Zresztą DSL TP dedykowany jest firmom i chyba tu leży różnica w jakości usługi. Dzielenie legalne, bez limitów. Polecam. Myślałem o przejściu na petrotel-owski DSL, ale odpuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igal Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.class147.petrotel.pl 30.12.06, 00:17 Odpuść sobie Petrotel. Ja obecnie mam dwa łącza w domu Petrotel 6Mbit do lipca i od kilku dni DSL 4 MBit. Transfery przy ściaganiu plików zblizone (6 Mbit a 4 Mbit), ale za to storny www w TPSA otwierają sie znacznie szybciej i brak efektu zamulonego netu, przy uruchomieniu p2p i www jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manros Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? 30.12.06, 11:36 zdecydowałem sie na na przedluzenie neo jednak... Ceny jak w multimedii a jest sprawdzona,pozatym od 15 stycznia mozna juz wymowic telefonw tp nie rezygnujac z neo,wchodzi telefonia internetowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś