Dodaj do ulubionych

Internet Multimedii - jaki obszar Płocka?

28.12.06, 21:13
WItam,mieszkam na wielkiej płycie, czy moge zainstalowac juz internet
Multimedii? Jezeli tak to prosze 2 slowa o funkcjonalnosci...
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 21:21
      Multimedia są ubogie, jednak nic nie dorówna neostradzie
      • Gość: asd Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.class147.petrotel.pl 28.12.06, 22:45
        Neostradzie dorówna DSL TP, oczywiście troszkę droższy ;)
        Multimedia zapowiadają, że Internet na wielkiej Plycie bedzie dostępny w
        przyszłym roku. Cóż, długo już obiecują, więc może najlepiej do nich zadzowń i
        się dowiedz. Daj znać, jak będziesz już coś wiedzieć.
        • pchelka_81 Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? 28.12.06, 22:51
          A może Hyperion? Własnie wchodza w to osiedle. Są ok.
          • Gość: Igla Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.class147.petrotel.pl 29.12.06, 20:20
            W okolicach osiedla Miciewicza z chęcia przyłaczę do sowjej sieci 5, 6 osób.
            Info pod igal@o2.pl
        • Gość: Misieek Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 22:54
          Mamy w bloku sieć.Z pczątku korzystaliśmy z SDI (115kb/s), jakoś to szło. Po
          zmianie regulaminu przeszliśmy na iDSL TP 512kb/s, teraz jest 1Mb/s. Absolutnie
          nie moge narzekać na usługę. Zresztą DSL TP dedykowany jest firmom i chyba tu
          leży różnica w jakości usługi. Dzielenie legalne, bez limitów. Polecam.
          Myślałem o przejściu na petrotel-owski DSL, ale odpuszczę.
          • Gość: Igal Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? IP: *.class147.petrotel.pl 30.12.06, 00:17
            Odpuść sobie Petrotel. Ja obecnie mam dwa łącza w domu Petrotel 6Mbit do lipca i
            od kilku dni DSL 4 MBit. Transfery przy ściaganiu plików zblizone (6 Mbit a 4
            Mbit), ale za to storny www w TPSA otwierają sie znacznie szybciej i brak efektu
            zamulonego netu, przy uruchomieniu p2p i www jednocześnie.
            • manros Re: Internet Multimedii - jaki obszar Płocka? 30.12.06, 11:36
              zdecydowałem sie na na przedluzenie neo jednak... Ceny jak w multimedii a jest
              sprawdzona,pozatym od 15 stycznia mozna juz wymowic telefonw tp nie rezygnujac
              z neo,wchodzi telefonia internetowa:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka