Dodaj do ulubionych

Lapsus Jarosława

08.02.07, 14:47
Może to i drobiazg wobec innych rzeczy, ale ja ucho mam wrażliwe i
zakonotowałem wczoraj (dzięki uprzejmości publicznej TV) dwukrotne palnięcie
przez JE Premiera słówka "pernamentne". Niby każdemu się może zdarzyć, ale to
jak z "bąkiem" w towarzystwie - na tym poziomie nie uchodzi, nie uchodzi...:((
Pewien młody człowiek na proszonym obiedzie u przyszłej teściowej schylił się
po coś pod stół i mu się wyrwało...Więc począł się intensywnie wiercić, że to
niby krzesło, o podłogę.. A przyszła teściowa na to - niech się Józiu nie
wierci, bo tonu i tak nie dobierze a tylko mebel popsuć może...:))
Obserwuj wątek
    • ainipoajom Re: Lapsus Jarosława 09.02.07, 12:32
      a czego innego sie spodziewales po buraku ?
      • teufel7 Re: Lapsus Jarosława 09.02.07, 14:51
        ainipoajom napisał:

> a czego innego sie spodziewales po buraku ?

Noooo...czy to aby nie jest obrażanie p.Premiera? Hmmm...a poza tym - to
        przecież warszawska inteligencja. Chyba po niej można spodziewać się więcej...
        Także rezygnacji z "ciumkania" pań - ministrów w ręce w nonszalancki sposób.
        Kindersztuba, kindersztuba...Mama wygląda dostojnie i nobliwie. Synowie byli
        urwisy i już. Księżyc kradli, rozrabiali. Widać, nie całkiem dorośli...:)
        • kawka Re: Lapsus Jarosława 09.02.07, 15:02
          Kindersztuba? "Spieprzaj, dziadu" :-))) Widzisz, to COŚ po prostu trzeba mieć.
          Odpowiem też kawałem:
          Gienierał na balu prosi pannę Krysię do walca i w tańcu podziwia: Ależ panna
          Krysia ,ma piękne, delikatne rączki, place lizać. Panna Krysia na to, że na noc
          zawsze bawełniane rękawiczki nakłada, dla wydelikacenia skóry. A gienierał
          zdumiony i oburzony takim mydleniem oczu: A coż mnie panna Krysia takie
          banialuki gada, ja co noc gacie nakładam, a dupa czarna i chropowata jak była,
          tak jest!
          • ainipoajom Re: Lapsus Jarosława 09.02.07, 18:49
            fajny przyklad :), brawo :)
            ja to sobie tlumacze tym ze on nie moze mowic po ludzku bo by byl uwazany za
            wyksztalciucha :D
          • Gość: zielonyjarek kawka co jaja ma IP: 80.48.4.* 10.02.07, 17:45
            A widzieli wy kawke co z jajami lata? Aa?
            Nie wiidzielii!? Nie szkodzi. Nie wszystkie musza widzieć, ot co!
            W Płocku jest ona. I tam si pokazuji. Rzadko bo rzadko, ale pokaziu sia.
            Jaakiesz ona ma jaja! Darujci nie pokaże bo nijak pokazać nie ma sposobności.
            Ale jaja ma! Uwierzcie! Zaklinać się nie będę, nie przystoi...
            Jak żesz ona walnie kawała o gienerale, jak zapierzy ostro to co Krysia
            raczyła na balu w tańcu usłyszeć! No pokatulac sia można od smiechu tego.
            Taka ona, ta kawka kominowa jest.
            - Ooo! popatrzcie jak lata ona. I co? Ma jaja czy nie? Aa? Prawdę mówił ja?
            Wiidzicie - maa!
            - Oj, maa!
            - A widzisz ty jeden z drugim! Mówiłem, że ma ona je. A wam noc do tego! A
            poszli won, durnowate jakieś.
            No, poszli, powiedział! Kawki oglądać sia zachciało! Ot jakie ciekawskie!
    • Gość: ser Re: Lapsus Jarosława IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:59
      pozdrowionka dla szamba
      • Gość: kucharz Re: Lapsus Jarosława IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:46
        smacznego, kazdemu co kto lubi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka