Dodaj do ulubionych

Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!!!!!!!

11.03.07, 10:27
Gdzie sa moje watki????????????????????,
Od stycznia te dwa watki byly na tym forum, nikt ich nie kasowal!
Nagle dzisaj CENZURA wszystko usunela!
Obserwuj wątek
    • ziomal1981 Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! 11.03.07, 10:33
      za sam twój nick powinni cię kasować
      • jam_pawel2 Re: Hehehehehehehe ;-)))))))))))) Ladny co? 11.03.07, 10:37
        ziomal1981 napisał:

> za sam twój nick powinni cię kasować
    • Gość: pikaczu Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.c245.petrotel.pl 11.03.07, 10:36
      jakiś troll napisał:

> Gdzie sa moje watki????????????????????,

W d...e
    • jam_pawel2 Re:A wiec! Gdzie sa watki????????????????????????? 11.03.07, 10:40
      Po dwoch miesiacach kasujecie? dlaczego jesli do tych czas nie przeszkadzalo!
      • Gość: Człowiek Re:A wiec! Gdzie sa watki???????????????????????? IP: *.plock.mm.pl 11.03.07, 10:43
        Podaj swoje nazwisko, żeby ludzie cię zapamiętali jako złego, który szarga
        imieniem Największego Polaka.
        • jam_pawel2 Re:Hehehehe ;=))))) 11.03.07, 10:47
          Gość portalu: Człowiek napisał(a):

> Podaj swoje nazwisko, żeby ludzie cię zapamiętali jako złego, który szarga
          > imieniem Największego Polaka.

Co ci przeszkadza? ))))))))))
        • jam_pawel2 Po co ci moje nazwisko????????????????????????? ??? 11.03.07, 11:51
          Gość portalu: Człowiek napisał(a):

> Podaj swoje nazwisko, żeby ludzie cię zapamiętali jako złego, który szarga
          > imieniem Największego Polaka.

Chcesz wyslac hordy moherowe pod moje okno?
        • Gość: achwy Re:A wiec! Gdzie sa watki???????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:09
          Jak ludzie ogłoszą Karola W. świętym to Pan Bóg wynagrodzi to jakoś Polakom np.
          przywróci im rozum? Czy odwrotnie, utwierdzi w głupocie?
    • Gość: ert Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:05
      jam_pawel2 zjawia sie jak na zawołanie, czubie, ile masz nicków?
    • roman_j Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! 11.03.07, 12:23
      jam_pawel2 napisał:

> Gdzie sa moje watki????????????????????,

Tam gdzie były, zanim je podbiłeś. I tam pozostaną. :-))
      • Gość: Jam_Pawel2 Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 11.03.07, 12:29
        Dlaczego?
        • roman_j Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! 11.03.07, 13:15
          Dlatego, że podbijanie starych wątków, zwłaszcza swoich własnych, jest
          traktowane jako spamowanie. Zasada jest taka, że jak masz coś nowego do
          napisania w poruszanej dawniej sprawie - załóż nowy wątek. A jak chcesz nawiązać
          do starszej dyskusji - umieść w treści nowego wątku link do starego. :-))
          • Gość: Jam_Pawel2 Re: Dziekuje! IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 11.03.07, 14:10
            Za odpowiedz i informacje, nie wiedzialem o tym podbijaniu...
    • Gość: a. Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:51
      stare kawały, jak wątek niewygodny to podbijany
      i jakies nowe nieznane zasady wprowadza to nieszczęście,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka