jam_pawel2 11.03.07, 10:27 Gdzie sa moje watki????????????????????, Od stycznia te dwa watki byly na tym forum, nikt ich nie kasowal! Nagle dzisaj CENZURA wszystko usunela! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziomal1981 Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! 11.03.07, 10:33 za sam twój nick powinni cię kasować Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re: Hehehehehehehe ;-)))))))))))) Ladny co? 11.03.07, 10:37 ziomal1981 napisał: > za sam twój nick powinni cię kasować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikaczu Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.c245.petrotel.pl 11.03.07, 10:36 jakiś troll napisał: > Gdzie sa moje watki????????????????????, W d...e Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re:A wiec! Gdzie sa watki????????????????????????? 11.03.07, 10:40 Po dwoch miesiacach kasujecie? dlaczego jesli do tych czas nie przeszkadzalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Re:A wiec! Gdzie sa watki???????????????????????? IP: *.plock.mm.pl 11.03.07, 10:43 Podaj swoje nazwisko, żeby ludzie cię zapamiętali jako złego, który szarga imieniem Największego Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Re:Hehehehe ;=))))) 11.03.07, 10:47 Gość portalu: Człowiek napisał(a): > Podaj swoje nazwisko, żeby ludzie cię zapamiętali jako złego, który szarga > imieniem Największego Polaka. Co ci przeszkadza? )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jam_pawel2 Po co ci moje nazwisko????????????????????????? ??? 11.03.07, 11:51 Gość portalu: Człowiek napisał(a): > Podaj swoje nazwisko, żeby ludzie cię zapamiętali jako złego, który szarga > imieniem Największego Polaka. Chcesz wyslac hordy moherowe pod moje okno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achwy Re:A wiec! Gdzie sa watki???????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:09 Jak ludzie ogłoszą Karola W. świętym to Pan Bóg wynagrodzi to jakoś Polakom np. przywróci im rozum? Czy odwrotnie, utwierdzi w głupocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 12:05 jam_pawel2 zjawia sie jak na zawołanie, czubie, ile masz nicków? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! 11.03.07, 12:23 jam_pawel2 napisał: > Gdzie sa moje watki????????????????????, Tam gdzie były, zanim je podbiłeś. I tam pozostaną. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam_Pawel2 Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.w86-204.abo.wanadoo.fr 11.03.07, 12:29 Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! 11.03.07, 13:15 Dlatego, że podbijanie starych wątków, zwłaszcza swoich własnych, jest traktowane jako spamowanie. Zasada jest taka, że jak masz coś nowego do napisania w poruszanej dawniej sprawie - załóż nowy wątek. A jak chcesz nawiązać do starszej dyskusji - umieść w treści nowego wątku link do starego. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jam_Pawel2 Re: Dziekuje! IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 11.03.07, 14:10 Za odpowiedz i informacje, nie wiedzialem o tym podbijaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Plocka cenzura Dziala jak za Prlu!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 14:51 stare kawały, jak wątek niewygodny to podbijany i jakies nowe nieznane zasady wprowadza to nieszczęście, Odpowiedz Link Zgłoś