kamilo221 27.03.07, 13:42 Witam wszystkich. Ile trzeba było mieć punktów rok temu żeby dostać się na Ekonomię?? I trudno jest czy obleci? proszę o wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 28.03.07, 21:42 No już wiem. Dzieki za wypowiedzi. A może napisze ktoś czy jest trudno z informatyką?? Studiujęzaocznie Ekonomię w Radomiu i od października wybieram siędo Płocka na PW. Może ktośwogóle coś napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:05 z informatyką jest w maiare trudno ale jak ktoś chce to pewnie da rade, tak naprawde to informatyka ruszyła od tego roku więc za wiele nie napisze ale nierozumiem po co chcesz iść na ekonomie jak juz studiujesz zaocznie ekonomie w Radomiu , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 29.03.07, 12:51 Po co pytasz?? Chyba nie słyszałeś o Politechnice radomskiej mi sie wydaje. na prawde strasznie niski poziom...:( Troche już chodze i doszłem do wniosku że strata czasu.... Przecież po tej budzie nic nie bede wiedział a co za tym idzie będzie bardzo ciężko z pracą. Więc... Lecem na dzienne do Płocka. Nie ma bata. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 29.03.07, 12:53 Gość portalu: sss napisał(a): > z informatyką jest w maiare trudno ale jak ktoś chce to pewnie da rade, tak > naprawde to informatyka ruszyła od tego roku więc za wiele nie napisze ale > nierozumiem po co chcesz iść na ekonomie jak juz studiujesz zaocznie ekonomie w > > Radomiu , pozdrawiam A Ty jesteś studentem? Oto moje gg: 4552991, odezwij się jak coś wiesz o tej uczelni. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku IP: *.ca.pw.edu.pl 29.03.07, 13:09 Po co Ci informatyka w ekonomii? Co planujesz zrobic z takim wykształceniem? Pytam o to bo ja jestem po ekonomii(i to własnie w Plocku;)) a teraz studiuje informatykę na studiach inżynierskich. Ale ja chce po prostu zmienic zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 29.03.07, 14:58 Właściwie to nie wiem:) Lubie troche informatyke.... Ale jednak chyba wybiore ten drugi kierunek. Lukałem na plany w tym roku i musze powiedzieć że nie ma zbyt wielu zajęć. Mam jeszcze pytanie do Ciebie. Jest tylko 1 język obcy do wyboru z trzech? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 04:48 Jeżeli lubisz informatykę to idź po prostu na informatykę. Nie wiem co Cię kręci w informatyce ale mnie było szkoda czasu na informatykę w ekonomii lub systemy informatyczne w zarządzaniu ;). Chce być po prostu programnistką. co do języków to jak ja studiowałam to na dziennych były dwa jeżyki. Jeden to obowiązkowy angielski a drugi do wyboru. A na zaocznych jeden do wyboru. Nie wiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś