Dodaj do ulubionych

Informatyka w Ekonomii w Płocku

27.03.07, 13:42
Witam wszystkich. Ile trzeba było mieć punktów rok temu żeby dostać się na
Ekonomię?? I trudno jest czy obleci? proszę o wypowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 28.03.07, 21:42
      No już wiem. Dzieki za wypowiedzi. A może napisze ktoś czy jest trudno z
      informatyką?? Studiujęzaocznie Ekonomię w Radomiu i od października wybieram
      siędo Płocka na PW. Może ktośwogóle coś napisać?
      • Gość: sss Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 00:05
        z informatyką jest w maiare trudno ale jak ktoś chce to pewnie da rade, tak
        naprawde to informatyka ruszyła od tego roku więc za wiele nie napisze ale
        nierozumiem po co chcesz iść na ekonomie jak juz studiujesz zaocznie ekonomie w
        Radomiu , pozdrawiam
        • kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 29.03.07, 12:51
          Po co pytasz?? Chyba nie słyszałeś o Politechnice radomskiej mi sie wydaje. na
          prawde strasznie niski poziom...:( Troche już chodze i doszłem do wniosku że
          strata czasu.... Przecież po tej budzie nic nie bede wiedział a co za tym idzie
          będzie bardzo ciężko z pracą. Więc... Lecem na dzienne do Płocka. Nie ma bata.
        • kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 29.03.07, 12:53
          Gość portalu: sss napisał(a):

> z informatyką jest w maiare trudno ale jak ktoś chce to pewnie da rade, tak
          > naprawde to informatyka ruszyła od tego roku więc za wiele nie napisze ale
          > nierozumiem po co chcesz iść na ekonomie jak juz studiujesz zaocznie ekonomie
          w
          >
          > Radomiu , pozdrawiam

A Ty jesteś studentem? Oto moje gg: 4552991, odezwij się jak coś wiesz o tej
          uczelni. pozdro
          • Gość: gość Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku IP: *.ca.pw.edu.pl 29.03.07, 13:09
            Po co Ci informatyka w ekonomii? Co planujesz zrobic z takim wykształceniem?
            Pytam o to bo ja jestem po ekonomii(i to własnie w Plocku;)) a teraz studiuje
            informatykę na studiach inżynierskich. Ale ja chce po prostu zmienic zawód.
            • kamilo221 Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku 29.03.07, 14:58
              Właściwie to nie wiem:) Lubie troche informatyke.... Ale jednak chyba wybiore
              ten drugi kierunek. Lukałem na plany w tym roku i musze powiedzieć że nie ma
              zbyt wielu zajęć. Mam jeszcze pytanie do Ciebie. Jest tylko 1 język obcy do
              wyboru z trzech?
              • Gość: gość Re: Informatyka w Ekonomii w Płocku IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 04:48
                Jeżeli lubisz informatykę to idź po prostu na informatykę. Nie wiem co Cię
                kręci w informatyce ale mnie było szkoda czasu na informatykę w ekonomii lub
                systemy informatyczne w zarządzaniu ;). Chce być po prostu programnistką.
                co do języków to jak ja studiowałam to na dziennych były dwa jeżyki. Jeden to
                obowiązkowy angielski a drugi do wyboru. A na zaocznych jeden do wyboru. Nie
                wiem jak jest teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka