rromero 28.06.07, 19:30 Nie mam zamiaru oceniać treści reklamówek PO i PIS Ciekawi mnie jedno Reklamówka PO nie mogła dostać się na antenę bo była "badana" Ciekawe jak szybko na antenę wejdzie spot PIS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikt Re: TVPIS IP: *.class147.petrotel.pl 28.06.07, 20:56 Wejdzie szybko bo prawy jest i sprawiedliwy. Cała zaś sytuacja przypomina mi cykl reportaży, jak to niedobrze jest na Białorusi. opozycji nie dopuszczają do mediów. Zabawne.. u nas jest podobnie. I jednak jest to słuszne;) Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: TVPIS 28.06.07, 22:36 Z ostatnich wieści słychać że PIS w swoim spocie bezprawnie wykorzystał wizerunek lekarza i nauczycielki z spotu PO. Czyżby PIS popierał piractwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wefw Re: TVPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:42 rromero napisał: > Z ostatnich wieści słychać że PIS w swoim spocie bezprawnie wykorzystał > wizerunek lekarza i nauczycielki z spotu PO. > Czyżby PIS popierał piractwo ? ojej. chlopcze napisz cos jeszcze jaki ten PiS bleee. posmieje sie. a potem jak dorosniesz to zacznij myslec sam a nie zeby mysleli za ciebie gw tvn polsat Odpowiedz Link Zgłoś
rromero Re: TVPIS 28.06.07, 23:21 Czy dorosnę dopiero wtedy gdy myśleć za mnie będzie PIS i ojciec dyr. W takim razie nie chcę dorastać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name or Re: TVPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 20:58 ciekawe kiedy znowu pojawią się napisy na murach "TVP kłamie" ' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbn ten wątek kłamie bo wyciete są wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:02 i o czym dyskutować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name or Re: ten wątek kłamie bo wyciete są wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:48 każdy wycięty wpis jest zostawia ślad ( wpis usunięty ...) jak się o czymś pisze to wypada mieć trochę wiedzy na ten temat poza tym to nie jest forum PIS by masowo wycinać wpisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt, Re: ten wątek kłamie bo wyciete są wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 22:54 to jest forum SLD kolego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name or Re: ten wątek kłamie bo wyciete są wpisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 10:59 czy tobie wszystko co nie PIS kojarzy się z SLD ? to jakieś zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdw [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: TVPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 09:06 nic nowego w temacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldo Re: TVPIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 12:26 name, zajrzyj do swojego archiwum i martw sie o siebie Odpowiedz Link Zgłoś