Dodaj do ulubionych

Apel Magdaleny Adamowicz

31.12.23, 21:26
Nie wiem i nie chcę wiedzieć, czy te wynagrodzenia uciszyły ich sumienia. Nie sądzę, że w ogóle sumienia mają. Ale jedno wiem i domagam się tego także w imieniu naszych córek: czarno na białym musimy wszyscy zobaczyć, a potem do szpiku kości rozliczyć ten mechanizm zła w TVPis – kto, jak i za ile w nim tkwił, kto decydował, a kto rozkazy żwawo i za wielkie pieniądze wykonywał – napisała Magdalena Adamowicz na Twitterze.

polityka.se.pl/wiadomosci/dramatyczny-apel-zony-adamowicza-tuz-przed-nowym-rokiem-trudno-sie-nie-zasmucic-aa-uEP3-CuE8-eHKd.html
Obserwuj wątek
    • marii51 Re: Apel Magdaleny Adamowicz 13.01.24, 16:14
      Chciałabym wiedzieć, co nimi kierowało, ile na tym zarobili i kto dzięki temu awansował - mówiła Magdalena Adamowicz w kontekście TVP i jej pracowników w podcaście "Jestem z Gdańska". Zdaniem żony tragicznie zmarłego prezydenta Adamowicza osoby odpowiedzialne w przeszłości za media publiczne "stworzyły fabrykę hejtu", która stała się współwinna śmierci jej męża.

PAMIETAJMY,ŻE sprawca zabójca nadal nie został oskarżony ani hejt płynący z tvp podczaswładzy pisw kierunku syna posłanki ktoy powiesił się
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30591241,magdalena-adamowicz-chce-rozliczenia-starych-wladz-tvp-fabryka.html
      • marii51 Re: Apel Magdaleny Adamowicz 13.01.24, 16:23
        DZIŚ OD 19 SNASTEJTRWAC BĘDZĄ UROCZYSTOSCI W Gdansku z udzialem wladz obecnych

https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/AA1mTUiq.img?
w=612&h=409&m=6&x=432&y=714&s=183&d=183TAK TU WBIEGŁ NA SCENĘ.. NAGLE O 20,05 ZAATAKOWAŁ NOŻOWNIK

Tekst linku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka