Dodaj do ulubionych

Zespół Szkół Zawodowych nr 2

IP: 80.72.34.* 17.06.03, 08:12
Nie mówię, że ELEKTRYK nie ma swojej strony, ale... na pewno nie
jest to adres podana przez Gazetę powyżej. Jeśli ktoś zna
prawidłowy - to czekam na info.
Aha, a może ktoś chodził do lz w latach 88-92? Rocznik Nowaka,
Gajesia, Rudego, Dempsey'a, Czachy, Ocica, Zająca...
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 IP: 195.205.152.* 13.09.03, 03:34
      Strasznie jest w tej szkole ! Niektórzy nauczyciele są bardzo
      niemili np: p. Bąkowska
      • Gość: Artii Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 IP: *.tkk.net.pl / *.tkk.net.pl 02.10.03, 09:21
        Strasznie ?! może czsami ale i tak jest to najlepsza szkoła jaka znam, tak było
        jak ja kończyłem 2 lata temu i cos o tym chyba wiem bo byłem w niej 6 lat, może
        teraz cos cie zmieniło. a co do nauczycieli sa tez fajni, wspaniali, przyjemni
        np. Mgr E. Kielbasiewicz i zabawni: ogór a zapomialbym o p. dorotce z
        sekretariatu!!!

slyszalem ze w elektryku dzieje sie jakis SAJGON ale co dokłanie nie wiem, jak
        wiecie to piszcie!! chetnie poczytam i z komentuje (ps. jak tam p. Gałazka?)
        • Gość: elektryk Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 IP: 80.50.13.* 06.04.04, 22:47
          witaj, pani Bąkowska jest tylko groźna dla 1 klas, dalej z wiekiem klasy jest
          jedna z najlepszych nauczycielek. Gałązka nadal robi kartkowki za nie
          ustawienie sie pod sciana. Kiełbasiewicz spoko, ale dużo wymaga, za dużo.
          Sajgon ? czy ja wiem, po połączeniu nas z samochodowka moze i jest mały sajgon.
          Gdybym miał znowu wybierac i mial mozliwosc innej szkoly, szczerze nie
          zamienilbym ja na zadna inna. A sekretarka nadal się trzyma i lubi być
          podrywana :-)
          • przy_doop_as Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 24.04.26, 14:54
            za moich czasów większość kadry to byli zli ludzie. banda pijaków jak zielony czy ta cala reszta z warsztatów. reszta byla tak przekonana o swojej wielkosci ze apominali od czego sa w tej placowce. to stare urwisko, Bąk i inne owady,,,tu szkoda nawet gadac. zero kompetencji i zero szacunku do ludzi....Ale ja ,,,,ale ja,,,ja jestem cierpliwy niczym pająk,,,,bede czekal; i czekal...az w koncu ..
      • przy_doop_as Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 24.04.26, 14:50
        wyjatkowo niemile stare urwisko. nic nie potrafi uczyc jedynie trzymac terror w klasie. czekam az oddam uryne na wlasciwe miejsce.
    • Gość: Maro Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 IP: *.class146.petrotel.pl 13.04.04, 07:21
      Ja skonczylem ta szkole w 1996, pozniej studia i jak bym mial wybierac jeszcze
      raz - poszadlbyl tam bez mrugniecia okiem. Tam nie ucza cie tylko "klatowania"
      materialu, ale nauczysz sie jak dawac sobie rade w przyszlym zyciu - nikt cie
      nie wyroluje
      • Gość: anonim Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 IP: *.plock.mm.pl 15.04.13, 17:04
        najgorsza szkoła w płocku .Kapela to nawet zebrania nie potrafi poprowadzić z rodzicami zero zainteresowania w zawodówce .Brak prawdziwych pedagogów.Na problemy z uczniami ma jedną radę....zabrać papiery i po kłopocie...DNO
      • przy_doop_as Re: Zespół Szkół Zawodowych nr 2 24.04.26, 14:56
        ja wrecz przeciwnie....mino ze byem najlepszy w klasie,, poszedbym wszędzie indziej tylko nie tam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka