Gość: hikon IP: *.plock.msk.pl 02.09.07, 22:30 farbeni porownali się do Muńka, Kazika , Grabaża ? he chyba się im ligi pomyliły .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej t. Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:17 Wojtek, dziadu, do roboty się lepiej weź jakiejś, bo się chyba nudzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:19 poprzedniku mój masz 100% racji... lepiej niech już zakonczą "karierę" bo niczego ciekawego nie wnoszą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:21 poprzedniku czyli panie na H :P Odpowiedz Link Zgłoś
esteban666 Codzień od rana, zawiść,zazdrość sprzedawana 03.09.07, 11:47 A niech każdy robi to na co ma ochote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiorka Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:56 a Konrad Wojda i tak rządzi :D :D :D chociaż... wolę Kobranockę. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:43 tak Panie Estebanie666, niech każdy robi to na co ma ochotę, a ja mam ochotę wyrażać swoje zdanie na temat tej pożal się Boże kapeli punk (?) rockowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matełko Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.113.c87.petrotel.pl 03.09.07, 17:46 Nie wiem o co Wam chodzi, o co macie do Farbenow pretensje, zal. Nie rozumiem czemu przyjemnosc sprawia niektorym mieszanie kogos z blotem. Ale nic to... Nie podoba sie - nie sluchaj. W piatek koncert... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.113.c87.petrotel.pl 03.09.07, 17:57 ciekawe co to za nowy projekt, kto tam bedzie dzialal i w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lygy Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 21:12 to załóż lepszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr_okrutny Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.035.c69.petrotel.pl 03.09.07, 19:16 fakt, ciekawe co to ma być za projekt. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr_okrutny Strajk IP: *.035.c69.petrotel.pl 03.09.07, 20:07 no te nowe-stare kawałki są zajebiste !!! Ciary na plerach !!!! Mozecie ściagnąć sobie stąd. www.dhost.info/strajk/multimedia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiorka Re: Strajk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 20:52 to prawda :) Strajk wymiata! :] ale Kobranocka bardziej. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 20:41 no szkoda panie Wojda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruha Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: 195.27.17.* 04.09.07, 16:02 nic to w wiekszosci internetowi napinacze. mozna nie lubic, nie sluchac. ale robia swoja zyja z muzyki. co jest trudne w tym chorym kraju. a jak sie nie podoba to zaloz wlasny zespol i pokaz cos nowego odkrywczego. tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frustrat Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:08 Kiedyś fl to był niezły zespół. Od 10 lat to już takie tam panko- polo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwaldi Re: Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.07, 11:40 Krytyka ok. ale niech będzie obiektywna. Każdemu ma prawo podobać się coś innego, ale najlepszym wyznacznikiem popularnosci sa koncerty FL na których frekfencja jest 100 procentowa a jest ich w roku całkiem sporo(krajowa czołówka). Piszecie mało punkowo- chi,chi ale z Was punole. Energia a szczególnie ta na koncertach i kontakt z publiką, brak gwiazdorstwa tego zycze kazdej kapeli. Jeżeli krytykujecie to piszczie że Wam sie nie podoba a nie twórzcie ogolnonarodowych opini. Zreszta Farbeni śpiewaja - mam w dupie czy ktos mnie lubi czy nie lubi - a na koncerty w całej Polsce przychodza tłumy i niech tak pozostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artuditu Muzycy z Farben Lehre zakładają nowy zespół IP: *.032.c66.petrotel.pl 07.09.07, 15:14 wojda powinien nowy projekt z wolbachem zrobić, półka ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszystkowidzący ściema IP: *.241.c95.petrotel.pl 07.09.08, 21:06 "Politycy zadbali o nas jak nikt inny. Jeszcze nigdy nie pisało mi się tekstów tak łatwo - Wojciech Wojda" słuchając archiwalnych tekstów i znając osobiście wokalistę oraz jego bliskie otoczenie mkogę śmiało powiedzieć: teksty schizofrenika, pisane o sobie samym...(my maszyny, egoiści, robak, mam w dupie, handel itp...) jedyne z czego można się cieszyć to to że "małe" WW nie jeste właśnie politykiem...to istny Łukaszenko Odpowiedz Link Zgłoś