cypherius 08.07.03, 09:20 Zalozenie watku : lista dzialalnosci, ktore prowadzac trzeba placic haracze : 1. Pub Co myslicie o kafejkach internetowych ? one tez placa ? bo jak tak to mam fajna konkluzje - ale to pozniej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Końpolski Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 11:48 Wszyscy płacą w całej Polsce - bo rząd to MAFIA. Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 08.07.03, 12:02 ja płacę haracz na poziomie 37% od moich dochodów/miesięcznie of course pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: *.ssss.gouv.qc.ca 08.07.03, 13:48 Co prawda nie w Plocku, ale .........tez place haracz rzedu haraczu o ktorym wspomina merro ( okolo 40 % ). I przyznaje, ze jak przy kazdej wyplacie patrze na moj czek i widze sumke, ktora jako podatki zabiera rzad, to lzy do oczu sie cisna !! Ale z drugiej strony pocieszam sie, ze mimo wszystko zostaje jeszcze co nieco .......na zycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 08.07.03, 13:54 Gość portalu: Maciek napisał(a): > Co prawda nie w Plocku, ale .........tez place haracz rzedu haraczu o ktorym > wspomina merro ( okolo 40 % ). I przyznaje, ze jak przy kazdej wyplacie patrze > na moj czek i widze sumke, ktora jako podatki zabiera rzad, to lzy do oczu sie > > cisna !! Ale z drugiej strony pocieszam sie, ze mimo wszystko zostaje jeszcze > co nieco .......na zycie :))) przynajmniej (sądząc po IP) jeździsz po dobrych drogach Tu powinno dopuścić się do ruchu jedynie terenówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie płać! Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: 213.77.42.* 08.07.03, 14:43 Może bardziej interesujące będzie dla forumowiczów komu płacicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: *.hydrobudowa6.com.pl 08.07.03, 19:43 Puby, restauracje, kawiarnie, prywatni przewoźnicy osób za granicę, prywatne stacje benzynowe, agencje towarzyskie, dyskoteki, jubilerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Ranking płacących ... IP: *.hydrobudowa6.com.pl 09.07.03, 11:07 Puby, restauracje, kawiarnie, prywatni przewoźnicy osób za granicę, prywatne stacje benzynowe, agencje towarzyskie, dyskoteki, jubilerzy. To na początek listy. Kogo lub co należy jeszcze dodać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys_placacy Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: lustro:* / 10.10.10.* 09.07.03, 11:56 placa ci, co chca placic.i prosze nie mowic, ze MUSZA placic, bo sie boja. bo to tylko czesc prawdy. sa przyklady, gdy w Plocku - ci co pobierali haracze poszli na dlugie lata na sienkiewicza. podobnie bylo chocby na starowce w wraszawie.ostatnie zatrzymania w plocku, ktore robi cbs - tez swiadcza o tym, ze mozna takim draniom dobrac sie do skory. oczywiscie mozna - jesli tego chca sami pokrzywdzeni.jesli potrafia przelamac strach, potrafia przelamac swoj niekorzystny stosunek do konkurencji, potrafia sie ze soba porozumiec. wowczas jest szansa, by tych bandytow uziemic. trzeba tylko chciec. najlatwiej jest bowiem narzekac i mowic, ze wszyscy placa. jak chca, to placa.bylem jednym z palcacych w latach 90-tych.zaplacilem dwa razy. wystarczylo. powiedzialem wowczas NIE. te palanty przychodzily jeszcze, probowaly straszyc.zglosilem do policji. kilkanascie osob trafilo do wiezienia. i gdybym jeszcze raz mial ocenic swoja owczesna decyzje, to powiedzialbym teraz, ze zrobilem duzy blad.... duzy blad, ze zaplacilem dwa razy. nie powinienem ani razu. a do tych co placa: nie taki diabel straszny. te bandziory udaja, ze sa silne. sa bardzo cieniutkie, gdy trafia za kratki. potulne jak baranki. a my mozemy ich wsadzic. czy wsadzimy - zalezy tylko od nas.przy okazji podziekowania dla policji i prokuratury z tamtych lat. pomogli bardzo wowczas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrol Kto może nie płacić? ? IP: *.hydrobudowa6.com.pl 09.07.03, 12:05 Dobry, charakterny tekst. Ale czy każdego stać na taką odwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
hkreuz Każdy może nie płacić. 09.07.03, 12:10 Jak kogoś nie stać na odwagę, a dokładnie bycie normalnym, to musi dostać w dupę, raczej tak długo będzie dostawał, aż mu normalności przybędzie. Takie są reguły gry - wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 09.07.03, 12:06 mam jakieś dziwne przeczucie, że jesteś policjantem Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 09.07.03, 12:12 zabawne ip'ik ma podobny format jak u naszego byłego rzecznika no może to taki zbieg okoliczności, ale ten temat i ta bohaterska postawa ? pozdrowienia dla policjantów, no no no , nie wiem mnie nie przekonałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys_placacy Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: lustro:* / 10.10.10.* 09.07.03, 13:18 merro napisał: >[...] nie wiem > mnie nie przekonałeś nie chce cie przekonywac. rob jak sam uwazasz.chcesz byc dojna krowa, to badz. Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 09.07.03, 13:21 Gość portalu: kiedys_placacy napisał(a): > merro napisał: > > >[...] nie wiem > > mnie nie przekonałeś > > nie chce cie przekonywac. rob jak sam uwazasz.chcesz byc dojna krowa, to badz. no tak opcje są dwie albo doisz albo jesteś dojony jeśli nie jesteś dojony to .... ? o kaczy kuper, chyba nie chcesz mnie wydoić ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flicpl Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 13:29 merro napisał: > zabawne ip'ik ma podobny format jak u naszego byłego rzecznika no tak musialbym byc duchem, przemieszczac sie z predkoscia swiatla a przy okazji pozdrawiam ducha - cos go dawno nie bylo slychac Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 09.07.03, 13:35 Gość portalu: flicpl napisał(a): > merro napisał: > > > zabawne ip'ik ma podobny format jak u naszego byłego rzecznika > > no tak musialbym byc duchem, przemieszczac sie z predkoscia swiatla > a przy okazji pozdrawiam ducha - cos go dawno nie bylo slychac ok, żeby nie być gołosłownym Pan wielce szanowny były rzecznik forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=6772539&a=6778518 oraz Pan dojarka wujka Jarka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=6865227&a=6886833 oczywiście zbieżność może być jak najbardziej przypadkowa ale nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flicpl Re: Kto w Plocku placi haracze ? IP: *.gostynin.sdi.tpnet.pl 09.07.03, 13:52 merro napisał: > Gość portalu: flicpl napisał(a): > > > merro napisał: > > > > > zabawne ip'ik ma podobny format jak u naszego byłego rzecznika > > > > no tak musialbym byc duchem, przemieszczac sie z predkoscia swiatla > > a przy okazji pozdrawiam ducha - cos go dawno nie bylo slychac > > ok, żeby nie być gołosłownym czyli, jesli ktos pisze np z adresu: plock.sdi.tpnet.pl to oznacza, ze jest to jedna i ta sama osoba? dosc ciekawa interpretacja..... EOT Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 09.07.03, 14:05 Gość portalu: flicpl napisał(a): > merro napisał: > > > Gość portalu: flicpl napisał(a): > > > > > merro napisał: > > > > > > > zabawne ip'ik ma podobny format jak u naszego byłego rzecznika > > > > > > no tak musialbym byc duchem, przemieszczac sie z predkoscia swiatla > > > a przy okazji pozdrawiam ducha - cos go dawno nie bylo slychac > > > > ok, żeby nie być gołosłownym > > czyli, jesli ktos pisze np z adresu: > plock.sdi.tpnet.pl > > to oznacza, ze jest to jedna i ta sama osoba? dosc ciekawa interpretacja..... > > EOT proszę nie spłycać jest subtelna róznica między ip generowanym przez ogólnodostępnego operatora a mirro z maską podsieci w adresie przekłada się to bezpośrednio na liczbę osób tu piszących tych którzy używają połączeń isdn, dsl, dial up ...etc są dziesiątki za to tych ip lustro:* / 10.10.10.* widziałem tu przez ten ponad rok jaki tu zaglądam dwuch : jednym jest Pan, Drugim pan dojarka, może niech on się wypowie... Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Kto w Plocku placi haracze ? 09.07.03, 14:08 analfabeta ze mnie 'dwóch' jak mówiłem Odpowiedz Link Zgłoś