Dodaj do ulubionych

Wybory Samorządowe 2002

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 00:16
Wybory Samorządowe być może odbędą się już na wiosnę 2002 roku (w maju). Co
zrobić, żeby znów nie wygrał w naszym mieście sojusz lewych dochodów? Kto te
wybory może u nas wygrać, jeśli nie czerwoni, którzy tylko swoim ludziom dobrze
robią?
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 17:53
      Odpowiedź jest prosta. Trzeba:
      1. Iść na wybory.
      2. Zagłosować na inną opcję.
      3. Przekonywać do dwóch pierwszych punktów wszystkich swoich przyjaciół i
      znajomych.
      • Gość: erty Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: 10.0.0.* 01.01.02, 20:39
        zagłosujcie na Lepera będzie Białoruś , polecam też ugrupowania buzkopodobne
        będzie Argentynna...rownie dobry byłby tez OSAMA. Kombinujcie...
        • Gość: Zenobius Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: 62.200.126.* 02.01.02, 09:01
          Gość portalu: erty napisał(a):

> zagłosujcie na Lepera będzie Białoruś , polecam też ugrupowania buzkopodobne
          > będzie Argentynna...rownie dobry byłby tez OSAMA. Kombinujcie...

O taki właśnie poziom dyskusji mi pasuje. Rzucić kilka ogólników bez wgłębiania
          się w temat i już. Super. Jeszcze kilku postaci tutaj brakuje. Kto zgadnie
          jakich?

• Gość: erty Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: 10.0.0.* 04.01.02, 00:05
            wow!zeno!wiecej szczegółow wiec....bardzo prosze!!!!pozdrawiam.
    • Gość: SML Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 11:41
      Macie sporo racji, ale to wina takich jak Kruszewski i Spółka, wierzcie mi jest
      w tej partii (SLD) grupa ambitnych młodych ludzi, którzy nie są dopuszczani do
      głosu, czekamy aż starym dziadom powypadają zęby i będą mieli po 90 lat wtedy
      jest szansa, że my dojdziemy do władzy i pokażemy nową jakość polskiej
      lewicy !!! Pozdrowienia dla wszystkich !!!
      • roman_j Re: Wybory Samorządowe 2002 07.02.02, 11:54
        Do tego czasu Wam wypadną włosy i urosną brzuszki, a młodzieńcze ideały
        wyparują w gorączce sprawowania władzy...
    • Gość: SML Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 12:08
      O co Ci chodzi roman_j, nawet nas nie znasz a zaraz oceniasz. Nie jesteśmy
      zgrają pustych ludzi !!!
      • roman_j Re: Wybory Samorządowe 2002 07.02.02, 16:43
        Ale znam Waszych mentorów. A kto Was do tej partii przyciągnął, jak nie oni?
        Jeżeli jesteście lewicowtmi idealistami, to dlaczego nie zapisaliście się do
        Unii Pracy? Może dlatego, że ta partia jest słaba i nie daje takich szans na
        rządzenie jak SLD.
    • Gość: Sldowiec Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: 213.77.146.* 07.02.02, 16:21
      Wasze poglądy są głęboko niesprawiedliwe ponieważ SLD to nie tylko zgraja ludzi
      która za wszelką cenę chce się dostać do władzy i dyktować innym swoje "jedyne
      racje" ale jest też grupa młodych która czeka na swoją kolej (i pewnie długo
      jeszcze będze czekać) mam zaszczyt należeć do tej drugiej grupy : ludzi
      otwartych na świat, szukających kompromisu !!!
    • Gość: SML Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 08:29
      Roman mam nadzieje, że nie jesteś naiwny bo chyba to jest jasne dlaczego ludzie
      sie wpisują do tej czy innej partii, jeśli tego nie wiesz to Ci
      przypomnę "Celem każdej partii jest przejęcie i sprawowanie władzy" konkretnych
      ludzi też. Jeśli uważasz inaczej ... to bardzo mi przykro ale jesteś wyjątkowo
      naiwny !!!
      • Gość: Sydney Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 16:37
        Gość portalu: SML napisał(a):

> Roman mam nadzieje, że nie jesteś naiwny bo chyba to jest jasne dlaczego ludzie
        >
        > sie wpisują do tej czy innej partii, jeśli tego nie wiesz to Ci
        > przypomnę "Celem każdej partii jest przejęcie i sprawowanie władzy" konkretnych
        >
        > ludzi też. Jeśli uważasz inaczej ... to bardzo mi przykro ale jesteś wyjątkowo
        > naiwny !!!
        Gdy będę głosował zagłosuję na komitet bezpartyjny. Dość mam polityków mądrzących
        się za nasze pieniądze. Wszystkim żałują, pracy, pieniędzy, wolnej woli, żądają
        więcej podatków, korupcja następnych elit miasta z SLD nie zna opamiętania i
        granic. 0,7 procent ze społeczeństwa płocka to członkowie partii SLD, która
        pragnie za wszelką cenę rządzić 130 tysięcznym miastem. Gdzie jest zdrowy rozsąd
        o którym tak mówili w poprzednich wyborach. SLD zadłużyło na lata płocki
        samorząd. Dać szansę innym, społecznikom a nie politykom. Cześć,idę zarobić na
        życie.
        • roman_j Re: Wybory Samorządowe 2002 20.02.02, 17:57
          Mogę sie tylko podpisać pod słowami Sydneya. Sam znam człowieka bardzo
          uczciwego i wielkiego społecznika, który wypadł z płockiej Rady Miejskiej, bo
          niestety jego ugrupowanie nie uzyskało dość głosów w wyborach. Straciło na tym
          miasto, bo na jego miejsce weszli ludzie pokroju pana Kędryny lub Wiśniewskiego.
          Uważam, że w wyborach do samorządów powinno głosować się na ludzi, a nie na
          partie, bo te nie potrafią czyścić swoich szeregów z "czarnych owiec". Partia
          może uprawiać wielką politykę na szczeblu kraju, ale na szczeblu samorządów
          programy partyjne się nie sprawdzają. Każda gmina ma swoja specyfikę, którą
          znają jej mieszkańcy, a nie np. pan Miller z panem Janikiem. Dlatego uważam, że
          należy głosować na ludzi, a nie na partie. I zdania nie zmienię.
          • Gość: 9jaguar Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.ci.uw.edu.pl 15.03.02, 17:30
            W dyskusji popieram Sydnej i Romana, też uważam że w samorządach powinno sie
            głosować na ludzi a nie na partie. A system liczenia głosów przegłosowany przez
            SLD i Samoobronę to wielka porażka dla społeczeństwa obywatelskiego, promujący
            republikę kolesiów. Co do młodych SLDowców to mam do jak najgorszą opinie,
            poznałem niechcący osobiście kilkunastu. Myśleli tylko jak sie najwięcej
            nachapać, poglądy zmieniali jak chorągiewki, a osobiście byli jednymi z
            największych chamów jakich poznałem. Dlatego głosujce na ludzi, których znacie.

• Gość: Michał Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 00:16
      Gość portalu:

> Szanuję prawych, nie lubię lewych. Centrum to jest to, lecz tam jest nie wiem
      kto. Oddam głos na "Nasze Miasto Płock"- stowarzyszenie bezpartyjne, którego
      jestem członkiem, i zapraszam tam do pracy tych, co myślą racjonalnie i
      normalnie. Rządy dzisiejszych władz samorządowych widzimy i odczuwamy . Afery,
      korupcja, kumoterstwo i bardzo mało pracy. Most-stop, Muzeum-stop, handel lokalny-
      stop, hala widowiskowo-sportowa -stop. Podwyżki opłat wody, biletów miejskich,
      podatków od gruntów, zadłużanenie miasta-non stop.
      • Gość: Sydney Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 00:24
        Gość portalu: Cze Roman. Widzę, że lubisz buszować. Poza tym, ze jesteś
        inteligentny, to nie zmienia faktu, że i naiwny. Może kiedyś się spotkamy? I
        porozmawiamy o samorządzie!

• roman_j Re: Wybory Samorządowe 2002 22.02.02, 10:22
          Chyba sie jednak nie spotkamy. Nie lubię poznawać nowych ludzi, bo skutkuje to
          zazwyczaj w przyszłośco wyświadczaniem usług, których się nie ma ochoty
          wyświadczać. :-)
          Co zaś do określenia mnie naiwnym, to nie jest to dla mnie zarzut.
          Łatwowierność uważana jest za słabość, bo stanowi pożywkę dla oszustwa. Jednak
          jeśli wyplenisz naiwność, wtedy oszustwo "padnie z głodu". Zaś wyśmiewana teraz
          naiwność powróci jako naczelna zasada stosunków międzyludzkich. To niestety
          tylko utopia, ale cieszę się, iż ważasz, że jestem po właściwej stronie. :-))
          • Gość: kei Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.sgh.waw.pl 22.02.02, 10:57
            Chcialem nawiazac do wypowiedzi SMLa. Mowisz, ze Wy jako SML (czyli Sojusz
            Mlodej Lewicy - bo chyba zbierznosc nicka i skrotu nie jest przypadkowa, jezeli
            jest to sorry i caly post nadaje sie do wyrzucenia) nie popieracie tego co robi
            SLD w Plocku, uwazacie sie za ideowcow, etc, etc. No to chcialem w takim razie
            zapytac po co wstepowaliscie do SML, mlodziezowki tak jednoznacznie kojarzonej
            z SLD, ktorej czlonkow SLD zaciaga do pracy przy wyborach, Wasi kandydaci
            startuja z list SLD i jakos Wam to nie przeszkadza? Jezeli faktycznie to co
            robicie, robicie dla ideii a nie z duzo bardziej pragmatycznych celow
            (specjalnie nie pisze, ze "dla wladzy", bo kazde ugrupowanie startujace w
            wyborach robi to zeby zdobyc wladze i forsowac swoje rozwiazania) to wystapcie
            z SML i zalozcie wlasne stowarzyszenie. Jednak do tego trzeba znacznej odwagi.
            Latwo jest sie chowac pod skrzydalmi partii, ktora w Plocku rzadzi w Urzedzie
            Miasta, Wojewodzki, Pernie, Orlenie. Mam wrazenie, ze wiekszosc mlodych ludzi
            wstepujacych do SMLu wstepuje dlatego, ze SLD jest akurat przy wladzy i licza
            na wymierne dla siebie korzysci. Nie twierdze ze to co mowisz, nie jest prawda,
            ze Ty to robisz dla "ideii". Ale mam wrazenie, ze takich jak ty w SMLu jest
            mniejszosc. A jak mowila mi zawsze moja babcia "jesli wchodzisz miedzy wrony
            musisz krakac jak i ony"...
            Pzd.
            • Gość: SML Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 08:28
              Co do Twojego wpisu to niestety jest w nim trochę racji! Ale jak narazie SML
              jest poza wszelkimi rozdaniami jeśli chodzi o pracę i takie tam !!! Zrozum, że
              w tym kraju (nie tylko w Płocku) do pracy można dostać się tylko z układu i nic
              narazie tego nie zmieni. Dlatego jakoś trzeba sobie radzić! Ale nie o tym chce
              pisać, SML jest grupą ludzi którzy chcą coś robić dla ludzi (naprawdę!)
              Organizowaliśmy ostatnio sporo akcji, między innymi charytatywnych. Co do
              pomocy w wyborach starszym "kolegom" to nie można ich oceniać w oparciu o
              opinię w Płockich gazetach ponieważ ludzie piszący w nich robią to na
              zamówienie często dokładając nie tym co trzeba. Aby poznać prawdę trzeba
              często "podnieść każdy kamyk i zobaczyć co jest pod spodem" nie można zbyt
              szybko kogoś określać ! Bo także w SLD jest grupa ludzi rozsądnych, i takich
              mamy zamiar popierać i pomagać im np. w wyborach!
              • Gość: kei Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.sgh.waw.pl 27.02.02, 10:03
                Wiesz z jednej strony ciesze sie, ze sie ze mna zgadzasz - wychodzi na to, ze
                jestes rozsadnym czlowiekiem, ale z drugiej strony az mi ciarki po plecach
                przechodza jak widze z jaka latwoscia przyznajesz sie do koniunkturalizmu i jak
                latwo sie zgadzasz na obowiazujacy "porzadek" i panujace wszedzie "kolesiostwo"
                Piszac, ze "prace dostaje sie przez uklady" i "jakos sobie trzeba radzic"
                wystawiasz opinie sobie i calej swojej organizacji...
                Co do kampanii wyborczej i pomocy "starszym" kolegom, to znam ostatnia kampanie
                rowniez troszke od podszewki i jakos nie widzialem wielkeigo sprzeciwu SMLu...
                sorry raz faktycznie byliscie _wk....ni_. Co do artykulow pisanych na
                zamowienie... sprawa jest straszna, we wrzesniu przodowalo w tym ntp - ale
                pamiec masz albo bardzo krotka albo bardzo wybiorcza, bo ciezko nie nazwac
                takim artykulem wielkiego sprawozdania z debaty Pietruczuk (lider SML) - Nowak.
                Serdecznie Pozdrawiam
                • Gość: SML Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 10:20
                  Nie bądź naiwny. Przecież dobrze Wiesz, że za 4 lata nowa miotła wszystkich
                  wywali. Taki jest stan na dzień dzisiejszy. Jak dokładnie czytasz moje słowa to
                  nie mam w nim nic o akceptacji takiego stanu. Ja tylko opisuję jak jest. Albo
                  ktoś zacznie pracować albo może usiąść na murku i płakać że wszyscy są
                  skorumpowani i tyle. Więcej realizmu, mniej naiwności !!! Co nie znaczy że nie
                  trzeba tego stanu zmienić !!!
                  • Gość: kei Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.sgh.waw.pl 27.02.02, 14:55
                    "Zrozum, że w tym kraju (nie tylko w Płocku) do pracy można dostać się tylko z
                    układu i nic narazie tego nie zmieni. Dlatego jakoś trzeba sobie radzić!" - jak
                    dla mnie to jest akceptacja, albo przynajmniej daleko idace zobojetnienie.
                    Serdecznie Cie przepraszam ale nie chce mi sie z Toba gadac, bo zachowujesz sie
                    jak twoi "starsi koledzy" - "pluj swini w ryj a ona Ci powie, ze deszcz pada" -
                    tylko zebys nie wzial tego do siebie, mozna wstawic dowolne inne zwierze, ale
                    tak akurat mowi przyslowie - a ono tutaj nad wyraz dobrze pasuje.
                    To jest taka zasada, za cztery lata polityczna "miotla" wszystko wymiecie wiec
                    sie trzeba teraz niezle nachapac, tylko ze cholera "starsi koledzy" niczego nie
                    daja to sie trzeba poskarzyc, tylko nie bardzo wiadomo komu - smieszne i
                    jednoczesnie zalosne.
                    Pzd.
                    • Gość: SML Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.02.02, 15:07
                      Wyjątkowo naiwny jesteś i czytasz teksty po swojemu ! Powodzenia z takim
                      podejściem do życia możesz iść do Urzędu Pracy i zarejestrować się jako
                      bezrobotny ! A moje stwierdzenia określają stan obecny a nie jego akceptację !
                      Poza tym jesteś gburem, przepraszam ale ja Ci nie dokładałem !!! A tak na
                      marginesie to mówienie o czymś co jest nie jest akceptacją takiego stanu !
                      • Gość: kei Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.sgh.waw.pl 27.02.02, 15:15
                        Ja rowniez Ci nie dolozylem...wahalem sie czy napisac to czy nie ale
                        stwierdzilem, ze jestesmy ludzmi swiatlymi, zreszta zaznaczylem, zebys nie bral
                        tego do siebie.
                        Naiwny, moze i jestem naiwny, ale wole moja naiwnosc niz Twoje "racjonalne"
                        podejscie do rzeczywistosci.
                        Pzd.
              • Gość: tsar Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: 193.0.110.* 28.02.02, 00:41
                Gość portalu: SML napisał(a):

> Co do Twojego wpisu to niestety jest w nim trochę racji!

No "troche" jest. Popieram kei'a w 99%

> Ale jak narazie SML
                > jest poza wszelkimi rozdaniami jeśli chodzi o pracę i takie tam !!!

Biedacy! Kiedy to sie zmieni? Zrobcie cos w tej sprawie! Jestescie przeciez
                mlodymi, aktywnymi ludzmi, nie dajcie sie starym wyjadaczom. Posady takze dla
                mlodych sldowcow!

> Zrozum, że
                > w tym kraju (nie tylko w Płocku) do pracy można dostać się tylko z układu i nic
                >
                > narazie tego nie zmieni.

O bosz... jak ludzie z Twoja mentalnoscia dojda kiedys do wladzy do bedzie
                jeszcze gorzej niz dzisiaj (o ile w ogole moze byc)

> Dlatego jakoś trzeba sobie radzić!

Staaary!! Genialny sposob wymysliles! Mozna sie do Was jeszcze jakos zapisac?

> Ale nie o tym chce
                > pisać, SML jest grupą ludzi którzy chcą coś robić dla ludzi (naprawdę!)

Zapomniales dodac, ze glownie dla swoich...

> Organizowaliśmy ostatnio sporo akcji,

tak????

> między innymi charytatywnych.

wzruszajace...

> Co do
                > pomocy w wyborach starszym "kolegom" to nie można ich oceniać w oparciu o
                > opinię w Płockich gazetach ponieważ ludzie piszący w nich robią to na
                > zamówienie często dokładając nie tym co trzeba.

Ja nie oceniam po tym co pisza w gazetach, tylko po tym co widze dookola

> Aby poznać prawdę trzeba
                > często "podnieść każdy kamyk i zobaczyć co jest pod spodem" nie można zbyt
                > szybko kogoś określać !

Genialna maksyma! Masz takich wiecej? Moze macie taki specjalny slownik?

> Bo także w SLD jest grupa ludzi rozsądnych,

Ludzie rozsadni sa wszedzie. To, ze w SLD sa "takze", to wcale o tej partii
                dobrze nie swiadczy.

> i takich
                > mamy zamiar popierać i pomagać im np. w wyborach!

Moze sie potem zwroci jakos, nie?

najpoz.
                tsar
                • Gość: Sydney Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 01:50
                  Popieram kei-a i Tsar-a, dziwię się bzdurom pisanym przez SML(Silni,
                  Mlodzi,Liczni). Proszę o konkrety tych z SLD młodych gniewnych.
                  1. Pietruczuk -spadachron z Warszawy, który perfidnie kłamał płocczan w
                  tygodniku płockim że od 4 lat jest związany z płockiem. Chyba że z kasą
                  zapomogowo - pożyczkową lub tym, że przy pomocy wujka Janika (były sekretarz
                  generalny SLD)zajął miejsce rodowitym płocczanom.
                  2. Szef SML Sylwester Jakubowski (syn Stanisława Jakubowskiego-jak na Kubie
                  gdzie syn ma rządzić po ojcu)ma prawomocny wyrok sądu polskiego uznający go
                  winnym.
                  To są młodzi dobrzy obywatele, dla kariery zrobią wszyskto nawet skłamią. To
                  jest młode SML i chłopcy którzy pomagają starszym kolegom, proszę powiedzieć w
                  czym? Pozdrawiam lewych kolegów.
                  • Gość: lawok Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 00:40
                    sydney, ty palancie! to ze masz mozliwosc wypowiedziec się anonimowo na plockim
                    forum, nie upoważnia cie do tego aby rzucac bezpodstawne oskarżenia wobec
                    kogokolwiek, wymieniasz ludzi z imienia i nazwiska, krytykujesz, chociaz nic o
                    nich nie wiesz, pocałuj w dupe sylwka wisniewskiego(a jak ty nim jestes to
                    pocałuj się sam), który wymyślił, że jeden z najporządniejszych ludzi w tym
                    mieście ma wyrok, ty to powtarzasz, a powinienies pokazac że masz swój rozum
                    P.S. Posiadanie zdrowego rozzsądku nie jest konieczne w przypadku starania się
                    o członkowstwo w stowarzyszeniu "Nasze Miasto"
    • Gość: plocczan Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 08.05.02, 13:59
      jeżeli będą kandydować tacy jak p.badowski to wpłocku nie bedzie dobrze.co on
      wyprawia z ludzmi nie życzę sobie takiego kandydata na radnego!
      • Gość: EWA Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:37
        JESTEM ZBULWERSOWANA POSTAWĄ PANA BADOWSKIEGO WOBEC PANI PALMOWSKIEJ.ZASŁUŻONA
        PŁOCZCZANKA PRAWIE WYRZUCONA NA BRUK!TO SKANDAL!WŁADZE MIASTA OBUDŻCIE SIĘ
        WRESZCIE!ZNAJDŻCIE MIESZKANIE DLA TEJ KOBIETY!ONA CHYBA SOBIE W PŁOCKU
        ZAPRACOWAŁA SWOIM ODDANIEM IPOŚWIĘCENIEM DLA DZIECI I MŁODZIEŻY GODZIWĄ STAROŚĆ.
        • Gość: JOLA Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 13:42
          ZGADZAM SIĘ Z EWĄ.POCZYTAJCIE WIERSZY PANI PALMOWSKIEJ.ILE W NICH GORYCZY I
          SMUTKU.JAK SIĘ CIESZYĆ Z ŻYCIA?WŁADZE MIASTA CO WY NA TO??//JAK MOŻECIE PATRZEĆ
          NA KRZYWDĘ LUDZKĄ?RUSZCIE WASZE TŁUSTE SIEDZENIA I WRESZCIE COŚ Z TYM ZRÓBCIE!
        • Gość: wanda Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 09:20
          Dziękuje za dobre słowa. Tym bardziej, że jest ich w naszym mieście coraz mniej.
          Mimo wszystko Pan Badowski mnie nie złamie. Dziękuje Danuta
      • Gość: JUDYTA Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 17:04
        EWA TY MOŻESZSOBIE I NIE ŻYCZYĆ PANA BADOWSKIEGO ,TO TWOJA SPRAWA!MNIE ON SIĘ
        PODOBA!
    • Gość: Mariusz Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.waw.cdp.pl 22.05.02, 15:35
      To nie przypadek, że teraz tyle wizyt notabli w Płocku. A to Miler, a to
      Struzik (jutro). Ja tam zagłosuje na każdego zdroworozsądkowca, który zbuduje
      sytem minirond w Płocku.
    • Gość: ROMAN Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 17:11
      JA TAM ICH WSZYSTKICH OLEWAM NA WYBORY NIE IDĘ. NA HETKOWSKIEGO NIE ZAMIERZAM
      GŁOSOWAĆ .JA MOGĘ SIĘ ZNIM JEDYNIE NAPIĆ.PODOBNO PIJE DOBRĄ WÓDKĘ.A I ZAKĄSKA
      JEST NIEZŁA.
    • Gość: PIOTR Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 17:14
      SZKODA ŻE WE WŁADZACH NASZEGO MIASTA ZASIADAJĄ SAMI ZNAJOMI
      HETKOWSKIEGO .PRZECIEŻ TO MAFIA!NA KOGO TU GŁOSOWAĆ?
      • Gość: martinez Re: Wybory Samorządowe 2002 IP: 80.48.107.* 08.07.02, 10:44
        Gość portalu: PIOTR napisał(a):

> SZKODA ŻE WE WŁADZACH NASZEGO MIASTA ZASIADAJĄ SAMI ZNAJOMI
        > HETKOWSKIEGO .PRZECIEŻ TO MAFIA!NA KOGO TU GŁOSOWAĆ?

Piotrze troszkę przesadziłeś! Być może po prostu chciałeś zaszokować, nie znając
        kompletnie tematu. Jeśli chodzi o wybory samorządowe to ja osobiście uważam, że
        nie będę kierował się przynależnością do któregoś z ugrupowań tylko znajomością
        danego kandydata. Co mówił, co obiecywał i czy to co obiecywał poprzednio -
        zrealizował. Chyba to jest najważniejsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka