Gość: cwiczenia IP: *.cable.ubr07.edin.blueyonder.co.uk 04.06.08, 18:18 hehe zajeb**** motyw, wielki sukces - Cracovia sie do nas zwróćiła o rozegranie sparngu hehe pod wrazeniem jestem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: \\/ Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.220.c85.petrotel.pl 04.06.08, 19:20 Jablonski widzi Gregorka w Wiśle przeciez juz to przerabialismy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Gregorinho?? IP: *.066.c68.petrotel.pl 04.06.08, 19:23 on sobie jaja robi przeciez gorszego napastnika to nie ma w calej 2 lidze (Posmyk sie nie liczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LLuKK Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.bmly.cable.ntl.com 04.06.08, 19:50 Pięknie się zapowiada.Zając kłamca każdemu mówi co innego,czyli sprawdza się wersja o jego fałszywym charakterku. Niech spada od Wisły starczy tego zadufanego pana w tym klubie. Inna sprawa to Gregorek...no comments...jak wcześniej ktoś napisał już to przerabialiśmy. Chociaz może jak Sopla i Geworjana nie będzie to pogra troszkę bo on potrafi tylko pan Jabłoński musi go ostro potrząsnąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.plock.mm.pl 04.06.08, 20:02 ze wszystkich wypowiedzi obecnego prezesa na łamach prasy należy prognozować,że lepiej nie będzie, ale za to na pewno weselej. Proszę o jak najwięcej wywiadów z p. Grzegorzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 20:27 Keipinski jest takim samym bajerantem jak Zajaczkowski czyli nic ztego nie bedzie co mowi a jego kolega zjąc zostanie nadal trenerem Wisły:)a co do Grgorka moze i ma potecjał ale bezie tak samo jak z Soplem ze dawalismy mu szanse i nic ztego nie bylo gwiazdy nam są nie potszebne a tymbardzieje jacys goscie zagranicy. czyli nic nowego nie bedzie jedno wielkie bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zks Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 21:20 Kabaretu ciąg dalszy - niekompetentny, współwłaściciel, nieistniejącej MLB prezesem spółki -brawo Milewski, brawo Kubera żeby nie było jak z MLB. Jakie przez całe życie Kępiński miał osiągnięcia?, gdzie się sprawdził?, jakie ma kwalifikacje? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 21:23 Kaszanki podobno dobrze grilluje robi, a Kubera chyba lubi pojeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk vk Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.chello.pl 04.06.08, 21:12 Kłócą się w Płocku, kłócą.... a w Kielcach Stankiewicz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.08, 21:48 [quote]Właściwie, to bycie prezesem niewiele się różni od sprawowania funkcji wiceprezesa ds. sportowych, którym byłem do wtorkowego popołudnia. Może jest więcej papierkowej roboty. Podejmuję te same decyzje, lecz nie musi ich zatwierdzać prezes, bo teraz sam nim jestem.[/quote] Wiec pilkarska degrengolada jakiej bylismy swiadkami w minionym sezonie to w zasadzuie "zasługa" nowo wybranego "tymczasowego" (tak jak i Ganc) prezesa, tak? Szkoda, ze włodarzom miasta a zarazem właścicielom klubu zabrakło odwagi by postawic na przedstawiciela kibicow, który od lat udowadnia, ze płocka Wisła i jej dpbro jest dla niego najwazniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 22:16 No,kurcze,kepinski,aleś mnie zaskoczyl....Ledwo zostałes prezesem a juz Cracovia zwróciła sie do ciebie z prośba o sparing! A może dostałes od nich nawet jakąś plakietkę,albo co daj Boże,proporczyk??? Doświadczenie wyniesione z MLB procentuje.....Faktycznie,Wisla z toba nie zginie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 22:17 Tutaj gorąca dyskusja a "znawcy" futbolu z ratusza bawią się w najlepsze w kopaną w Austri -paranoja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejahej Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 23:36 Wujek Grzesiek to człowiek z głową na karku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.gprs.plus.pl 04.06.08, 23:39 Gdyby nie Grzesiek to by nas tutaj nie było, powiedział kiedyś pewien sędzia piłkarski :P Serdeczne gratulacje i powodzenia dla nowego PREZESA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osim Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 06:42 mam nadzieje ze tymczasowym, bardzo krótko, Odpowiedz Link Zgłoś
plockikibic Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo 05.06.08, 07:59 Prawda jest jedna - kto by to nie był - to i tak dostanie w dupę, ba tak było zawsze czy był to ukochany Dmo czy znienawidzony Ganc - za każdy przegrany mecz dostawali po karku. Myślę, ze jest to najrozsądniejsze z wszystkich rozwiązań - gość jest w klubie od paru miesięcy, zajął się Lambadą, ma łeb na karku - a to że prowadzi prywatny biznes - to na plus - widać nie tylko w papierach daje radę - klub to też przedsiębiorswto. Do tych wszystkich co się czepiają wykształcenia - wykształciuchy rzącą IV RP i jakoś na dobre nam to nie wychodzi. I zamiast oczerniać kogoś za sam wybór, dajmy mu szansę - jeśli spieprzy sprawę - będziemy na młynie skandować. A i jeszcze jedno - naprawdę wku..ające jest to że jak sądzę po wpisach stali bywalcy baru Kępińskiego lub gracze z MLB plują na gościa u którego albo jedli te kaszanki albo jeść będą - moja rada - jak jesteś lepszy - zgłoś się albo zamilcz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UWAGA UWAGA Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 08:38 Waszkiewicz D. w Płocku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 09:39 to pokazlaes swoje negocjiacjie we Wroclawu z Wemta ze cie kopnoł w dupe! Kipinski lesny dziadzie ku.. nam odmowil Wenta bo mamy takich dzilaczy a Kielcom powidzial tak. BROWO KOLEJNY SUKCES NA TWOIM KONCIE KIEPINIAK. WSZYSTKO ROBISZ ZEBY ZOSTAL ZAJĄC DZIEKUJEMY CI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kania kaniowski Loża szyderców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 10:34 Jak czytam te wasze wpisy, to niedobrze mi się robi. Wynika z nich tylko tyle, że najlepiej jakby się Kępińskiemu i jego współpracownikom (w tym zawodnikom i trenerom) nic nie udało, wtedy można by ich kopać do woli i zrzędzić - a nie mówiłem?! Parafrazując powiedzenie jednego z amerykańskich prezydentów napiszę tak: "Nie pytaj, co Wisła zrobiła dla ciebie, tylko co Ty zrobiłeś dla Wisły?" - niech każdy z Was zastanowi się nad tym i wyciągnie wnioski jak pomóc klubowi, zamiast w kółko biadolić. Kibicem jest się zawsze, nawet wtedy, a właściwie zwłaszcza wtedy kiedy nie idzie. Mamy nowy etap w historii Wisły więc razem powinniśmy zrobić wszystko by go nie zmarnować. Zacznijmy może od zaprzestania robienia wokół naszego klubu atmosfery jak w pękniętej oponie. To niczemu dobremu nie służy. Pozdrawiam prawdziwych kibiców Wisły Płock, jest nas niestety niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Loża szyderców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 10:44 Tylko nie Waszkiewicz ten anemik...rozumiem ze to bylaby odpowiedz na Wente w Kielcach ale ten Waszkiewicz nie ma charyzmy !!!!!!! Kowalczyk albo nawet Lakomy ale nie Waszkiewicz. My tu o Kielcach ale przeciez Liga Mistrzow nas czeka a tu zonk jak narazie pod kazdym wzgledem,dziekujemy miasto Plock za wrtualna hale i ze bedziemy sie modlic o Lack albo Wloclawek !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołowy Re: Loża szyderców. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 19:49 wybór Kępińskiego zachwiał moja wiarę w Pana Prezydenta Milewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXY Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.acn.waw.pl 05.06.08, 22:31 Milewski zrobił Kępińskiego Prezesem bo będzie miał do końca życia kaszankę za darmo.Co robi nadal w Klubie nieudacznik Majewski ? .Chyba Kępiński zrobił go swoim doradcą,obaj nadają się nie do Klubu a do cyrku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 00:31 kepiński nie nadaje sie nawet do cyrku...niestety.Ten człowiek na stanowisku prezesa,nawet tymczasowego to profanacja klubu. PiS rzadzi w Płocku i to niestety widać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 14:48 widzę, że odezwali się znawcy sportu.... zastanawiam sie jakie uczucie wami przemawia pisząc takie posty : zazdrość, że to nie wy jesteście na tym stanowisku , czy też głupota? a może i jedno i drugie? aż się wierzyć nie chce, że człowieka nie znacie a wypisujecie na jego temat takie bzdury!!! Moim zdaniem Kępiński jest osobą jak najbardziej odpowiednią by pełnić to stanowisko, które pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fef Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 15:21 niech twoj wujek czy znajomy Pan Kepinski mniej gada a wiecej robi,bo jak narazie to kalapal jezorem na prawo i lewo kto przychodzi do recznych i nic nie wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Grzegorz Kępiński: Jestem tymczasowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 20:17 Kariera na miare Dyzmy.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczycinski Grzegorz Kępiński: Jestem prezesem tymczasowym IP: *.hsd1.ma.comcast.net 08.06.08, 08:48 Wujo troche bialy sie na tej glowce zrobiles....gratulacje i pozdrowienia od Krasnala i juniora tak samo i zeby te h@#e co o tobie tak zle pisza sie w dupe kopali jak nasza wiselka wroci do ekstraklasy. Widac ze za duzo prawdziwych kibicow tam nie ma bo by ci pszynajmiej szase dali zanim cie opisza...ale to nic pozdrowienia od krasnala i do nastepnych spotkan za kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Grzegorz Kępiński: Jestem prezesem tymczasowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 09:55 Wujo troche bialy sie na tej glowce zrobiles....gratulacje i pozdrowienia od Krasnala i juniora tak samo i zeby te h@#e co o tobie tak zle pisza sie w dupe kopali........" Widać Dyzma ma oddanych kolegów,na tym samym poziomie co on.niestety.Faktycznie ,tylko "krasnale" i im podobni cieszą sie z kariery G.K. ,niestety rujnującej nasza Wisełkę :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Grzegorz Kępiński: Jestem prezesem tymczasowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 16:47 moim zdaniem Kępiński nie jest wcale taki zły... gdybyście byli prawdziwymi kibicami to napewno dalibyście człowiekowi szanse, ale widać "prawdziwi kibice" potrafią tylko bluzgać na wszystkich co popadnie i nie ważne kto by to nie był... Odpowiedz Link Zgłoś