marek20000 01.08.08, 05:46 A Kartagina musi zostac zburzona - kiedy referendum w sprawie impeachmentu MM ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CM Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 07:15 No nie mogę.....czy wszystko co się w tym kraju zbuduje musi być "poświecone"??????Ciekaw jestem za jakie pieniążki odbyła się tsa impreza(mówię o prowizji od machania miotełką)...zacznijmy ich bojkotować....ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanie zabobony i kołtuństwo nadal żywe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 08:07 a dlaczego tylko jednemu mzimu oddano pokłon, a jak inne sie obrażą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin. Re: Ataki na chrześcijaństwo w Forum IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 08:15 Agora obraża uczucia religijne chrześcijan. J.K - siejesz zamęt programowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek [...] IP: *.centertel.pl 01.08.08, 08:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jesus_de_santos Re: Ataki na chrześcijaństwo w Forum 01.08.08, 08:55 a Ty obrażasz uczucia religijne innych wyznań UM obraża uczucia religijne innych wyznań ponieważ świecki amfiteatr chrzci katolicki ksiądz czemu nie postępujecie zgodnie ze słowami Oddajcie Cezarowi to, co należy do Cezara a Bogu to co należy do Boga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etykita [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek [...] IP: *.centertel.pl 01.08.08, 09:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek [...] IP: *.centertel.pl 01.08.08, 09:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matti Re: Ataki na chrześcijaństwo w Forum IP: *.037.c87.petrotel.pl 01.08.08, 10:23 Ja do tego "amfiteatru" się nie wybieram. Jeszcze mi życie miłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin fajnie macie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 11:37 Drodzy Płocczanie, nie narzekajcie! Macie piękny amfiteatr, nie tak jak u nas w Opolu, gdzie od wielu lat nie może dojść do skutku remont naszego amfiteatru, który pamięta czasy wujka Edwarda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław R. Re: fajnie macie... IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.08, 12:05 Ale Opole ma Festiwal Piosenki, natomiast Płock - prezydenta z festiwalu i kabaretonu... Pozdrawiam wszystkich handlujących na bazarze przy ul. Bielskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prośba Prośba do moderatora IP: *.026.c88.petrotel.pl 01.08.08, 23:09 Czy można zbanować tego paan Wiesława R, który podszywa się pod osobę handlującą na Bielskiej? Miał już kilka problemów z powodu niewyparzonej gęby tego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do moderatora Re: Prośba do moderatora IP: *.167.c81.petrotel.pl 02.08.08, 14:20 > Czy można zbanować tego paan Wiesława R, który podszywa się pod osobę handlując > ą na Bielskiej? Miał już kilka problemów z powodu niewyparzonej gęby tego osobn > ika. przyłączam się do prośby Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Prośba do moderatora 02.08.08, 15:06 Nie. Nie sądzę, żeby podpisywanie się imieniem i inicjałem nazwiska było podszywaniem się. Jeśli się mylę, poproszę o przesłanie linków emailem na adresy moderatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: fajnie macie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:58 Idąc tokiem myślenia pana zenona Agora obraża uczucia nie tylko religijne ale normalne zwykłe uczucia i odczucia normalnego człowieka gdy pozwala,aby na forum funkcjonował ktos tak niegodziwy jak człowiek/tylko czy to człowiek/,ktory pozwala sobie na forum internetowym na klątwy pod adresem innego,zreszta nie znanego sobie człowieka typu <żeby cie pokreciło>.To przechodzi ludzkie pojecie.I jak takie in.....um śmie obrazać Boga zaliczając samego siebie do grona wzorcowych i wrażliwych chrześcijan.Czy można by tego internaute przywołać jakos do porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin. [...] IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 13:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin. [...] IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 14:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: moderator w zmowie grupowej. 01.08.08, 16:39 Ja BARDZO UPRZEJMIE proszę o niewklejanie postów usuniętych z powodu złamania prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: moderator w zmowie grupowej. IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 17:08 Wasz współpracownik od rana grasuje i poniża ludzi, religię katolicką, naśmiewa się z Jezusa Chrystusa, poświecenia amfiteatru... i jakoś nie łamie Regulaminu? Natomiast jego wcześniejsze przestępstwa Moderatorzy wycinacie, żeby Płock się nie dowiedział jacy to szubrawcy. Miłe, niewinne? towarzystwo kilku tysięcy postów na Polaków. Zacieranie śladów działalności. Najpierw pokazuje sie wpis z X tekstem , potem my dajemy odpowiedź a wtedy mający dostęp do tekstów , wycina ten tekst i .. wychodzi zamierzony cel cd poniżania. Do tego służy wam Forum? Po co to robicie? Teksty , które trafiły do Organów, w większości nie były wycięte. Są w archiwum Gazety. Sku..syństwo tych wpisów nadal widać. Ale są i inne , te wycięte po naleganiach... razem , wielkie świństwo robione ludziom propagującym kulturę i tradycje polską. To już wszyscy wiedza. w ten sposób już wiemy o anipojąc. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: moderator w zmowie grupowej. 01.08.08, 17:48 Niektórzy od rana pracują i nie mają dostępu do forum w tym czasie. Na przykład ja. Moderowanie to funkcja społeczna, robi się to w wolnym czasie. Jeśli użytkownik widzi post naruszający regulamin, to może - oprócz czekania na reakcję moderatora - kliknąć w czerwony kosz znajdujący się przy poście albo napisać na adres forum@agora.pl - z linkiem. Mechanizm forum nie pozwala na ingerencję w treść wysłanego postu. Można cały post ocenzurować (pozostawiając po nim ślad widoczny dla użytkowników) lub usunąć (czyli uczynić niewidocznym dla użytkowników, administracja forum ma możliwość wglądu w taki post). Jaki cel ma ponowne wklejanie tekstów, podobno napastliwych i poniżających? Usuniętych, żeby nie obrażały???? Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: moderator w zmowie grupowej. 03.08.08, 19:02 Gość portalu: płocczanin napisał(a): > Wasz współpracownik od rana grasuje i poniża ludzi, religię > katolicką, naśmiewa się z Jezusa Chrystusa, Proszę podać linki do wpisów, gdzie został Pan poniżony. Oczywiście pocztą elektroniczną. Natomiast jeśli chodzi o religię, to proszę o więcej wiary. Chrześcijaństwo istnieje już 2000 lat i chyba nie sądzi Pan, że upadnie przez kilka głupich wpisów na forum? O Jezusie Chrystusie nie znalazłem ostatnio na forum żadnych wpisów (jeśli je przegapiłem, proszę podać linki pocztą elektroniczną). Poza tym on może sam interweniować, jeśli poczuje się urażony i to o niebo skuteczniej niż my. Może się więc Pan za nim nie wstawiać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: moderator w zmowie grupowej. 04.08.08, 15:38 "Pokropek" biskupa Libery widac okazał się skuteczny. Dach się nie zawalił, zatem "od katastrofy budowlanej i tragedii ludzkiej uchroń nas Panie" uratowało niejedną głowę milusznekowych "leśnych ludków". Możemy zatem ogłosić, że w Płocku nastąpił cud-amfiteatr STOI. Teraz czas na pielgrzymki. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: moderator w zmowie grupowej. 01.08.08, 16:54 Gość portalu: płocczanin. napisał(a): > moderatorze R>J. , dlaczego chronisz swojego ziomka? Pluje > od rana ma chrześcijan. Jeśli obraził Pana uczucia religijne, proszę go ścigać na drodze sądowej. > Po twoim blogu w Gazecie, rozumiem, że jesteś wrogiem Jezusa > Chrystusa Nie mogę być wrogiem kogoś, kto nie żyje od około 2000 lat. Poza tym mam wiele uznania dla niego i jest mi niezmiernie szkoda, że tak wielu spośród ludzi mieniących się jego wyznawcami zupełnie nie stosuje się do tego, co głosił. Świat byłby dużo lepszy, gdyby ludzie nie tylko wierzyli w Boga, ale też stosowali się do jego nakazów. Pana to niestety też dotyczy. :-)) > ale niestety jesteś też moderatorem i kasujesz to , co > ziomek wyczynia a nie było skasowane przez was samych. Kasuję to, co łamie regulamin. Także wtedy, kiedy jest cytowane przez kogoś innego. > Ukrywasz przestępcę. Gratuluję. Udało się Panu w dwóch słowach zniesławić dwie osoby: mnie, posądzając o przestępstwo ukrywania przestępcy i człowieka, którego nazwał pan przestępcą, mimo że nim nie jest, bo nie został skazany prawomocnym wyrokiem sądu. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: moderator w zmowie grupowej. IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 17:28 Czy mam wkleić posty w których ta niewinna istota pisała o mnie , ze jestem przestępcą? A wtedy znowu wytniecie? A może mam wpisać teksty w których ten miły forumowicz domaga się mojej eutanazji? Albo pisze , że premier to Hitler? Albo, że trzeba pozabijać Arabów? To wszystko przeszło i jest w znacznych, choć nie całych ilościach w archiwum Gazety. Bez sądu ujawnialiście w wykazie wyszukiwarki moje nazwisko i imię, kiedy podpisywałem innym loginem. Ale ujawnialiście mnie na tacy. Jakoś sąd nie był potrzebny. Ale spisy z ujawnieniem nazwiska są. A nie lepiej nie wyzywać nas za pisanie o Polsce? Przecież ja tego potwora i prześladowcy nawet na oczy nie widziałem. Opowiadano mi tylko , ze jest wysoki , brzydki i8 niszczy wszystkich , których spotyka na swojej drodze. Posiał zamęt w Z.Energetycznym i to mi opowiedziano. tenże osobnik niszczy mnie i moja rodzinę za aprobatą Moderatorów, którzy dozwalają na działalność dotychczasową. Tu nie Palestyna ani strefa Gazy. Tu jest Polska i Prawo polskie. Jakoś ich nie banujecie. Już czytałem , że to banuja wasi właściciele...i to spotkało mnie za złamanie przez Forum ciszy Wyborczej... A dla Boga jakim jest Pan Jezus Chrystus, czas nie istnieje i stanowi Istotę naszej Wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: moderator w zmowie grupowej. 01.08.08, 18:05 Gość portalu: płocczanin napisał(a): > Bez sądu ujawnialiście w wykazie wyszukiwarki moje nazwisko i imię, kiedy > podpisywałem innym loginem. Ale ujawnialiście mnie na tacy. Jakoś sąd ni > e > był potrzebny. Ale spisy z ujawnieniem nazwiska są. Chwilunia... Chodzi o posty podpisane w polu "autor" - "Gość portalu: płocczanin", w których pojawia się na dole podpis "Opiekun Miejsc Pamięci Narodowej" a obok imię i nazwisko? No sorry, wszystkie publicznie dostępne posty (czyli z forów mających charakter otwarty lub zamknięty, nie ukryty) są indeksowane przez wyszukiwarki - po pierwsze forumową, po drugie zewnętrzne. Dłasnie dlatego, że są publicznie dostępne. Jeśli nie o to chodzi, to droga zgłaszania linków została wskazana juz dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin. Re: moderator w zmowie grupowej. IP: *.plock.mm.pl 01.08.08, 18:31 Moderator MIko , nie tak było, żeby mnie załatwić, PODANO wszystkie moje wpisy z nazwiska i imienia. Tak było aż do ujawnienia danych przez Prokuraturę.Kiedy ostrzeglem, wycofano ten rodzaj zapisu. Ja miałem Zamilknąć. A kiedy tak było , brano się za Kwisniewskiego. Z klucza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: moderator w zmowie grupowej. IP: *.centertel.pl 01.08.08, 18:45 Zenek to nie tak. Twoje zachowanie na forum przypomina czasy komuny, jedyny I sekretarz wydziałowy PZPR nieomylny i wytyczający kierunki działania. Ciągle tylko ty i twoja walka o pamięć narodową. Czy tak dobrze pamiętasz za co dostałeś w stanie wojennym mieszkanie z ZSMP i czy tak dobrze pamiętasz jaki model portek wygrzebałeś z śmieci w Levis.ie Po prostu wyluzuj, z emerytury i akcji Orlenu kup se serwer, załóż własne forum, wpuszczaj tam tylko tych co będą myśleli tak jak ty, i wypisuj tam co będziesz chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Adriana Re: moderator w zmowie grupowej. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 21:19 Daruj sobie Psychola ani nie nawrócisz ani nie przekonas Psychol jest Napoleonem i takim pozostanie do swojego narnego końca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: moderator w zmowie grupowej. IP: *.centertel.pl 01.08.08, 21:26 chyba masz rację, z niego już nic nie będzie, tylko szpital Zalesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płodczanin [...] IP: *.centertel.pl 01.08.08, 18:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie cieszymy się Re: fajnie macie... IP: *.145.c86.petrotel.pl 01.08.08, 13:16 Opolu, gdzie od wielu lat nie może dojść do skutku remont naszego amfiteatru, > który pamięta czasy wujka Edwarda... ....i postoi jeszcze dłuuuugie lata-gwarantuję,że amfiteatr p.Milewskiego runie już niebawem,tak jak i zresztą wszystkie "inwestycje"poczynione przez naszego cudownego prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alebaba17 Balcerowicz musi odejść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:11 zapomnieli o tym napisać w artykule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestępca Re: Balcerowicz musi odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 17:41 Zenek Jezus Chrystus nigdy nie życzyłby żadnemu swojemu adwersarzowi zeby go pokreciło.Myśle ze gdybys stanął na Jego drodze odwróciłby sie z niesmakiem,a gdyby chcial zachowac sie jak ułomny człowiek splunął by ci pod nogi i szybko z niesmakiem oddalił sie w stronę przeciwna.Nie mieszaj Go do swoich teorii bo blużnisz i grzeszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę 01.08.08, 18:37 > "Przejąłem go od poprzedników, dziś miałbym poważne wątpliwości, czy decydować się na tak skomplikowaną budowę." Dobrze chociaż, że prezydent sam się przyznał (jednocześnie potwierdzając takie przypuszczenia), że przedsięwzięcie kalibru amfiteatru przekracza jego możliwości. Gdyby nie fakt, iż jego poprzednicy w zakresie tej inwestycji tak daleko posunęli sprawy do przodu, że nie było jak się z przedsięwzięcia wycofać z twarzą, na pewno nie zbudowano by nic o czym warto byłoby dyskutować - jakieś coś, byle szybko i do przodu. Taką samą sytuację można było obserwować w przypadku Jagiellonki, ale tam pan prezydent zdążył jeszcze zablokować uznany w oczach wielu osób projekt i zbudował nam po sześciu latach klocka, którym zachwycać się nie bardzo jest jak. Pewnie również i mostu nie byłby w stanie zacząć budować, gdyby nie to że rozpoczętą inwestycję otrzymał w spadku. Cóż więc innego ma robić, jak nie te osiedlówki i chodniki budować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:11 widze na zdjeciu osoby wielce zasluzone dla budowy amfiteatru pania samograj , pania kryche , wicia, szurgotka biedna co ona musiala sie naznosic nerwowo,no i pan remek w zastepstwie mm, powinie zawidz stac sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:16 joaś , naucz sie pisać na starość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 20:33 Amfiteatr poświęcony, a może by tak prześwięcić z miasta debilnego prezydenta, proszę księdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: 80.48.4.* 01.08.08, 21:59 kurde, był kiedyś dziennikarz który pokazywał w tv że amfiteatr może runąć, GW go wyśmiała czyli Agnieszak i Hubert W., a teraz? feta, bo w tym mieście nie ma już dziennikarzy, tylko jest szlachta zaściankowa dziennikarska, a beeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zenka Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 10:13 Zeniu,za to,że ktoś napisał,że Chrystus odwróciłby sie na twój widok z niesmakiem powinienes zglosic goscia do prokuratury.Przecież z tymi życzeniami,żeby kogos tam pokręciło to tylko tak ci sie wypsło,a jestes człowiekiem dobrym i spolegliwym,jeśli wiesz naprawdę co to znaczy.Rzuc klątwę na twoich przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wotan Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.centertel.pl 02.08.08, 11:14 Apel do moderatorow forum!!! Moze by tak przyjac zasade usuwania wpisow "nie dotyczacych komentowanego artykulu".To co sie dzieje na tym forum przekracza granice absurdu. Czy musimy czytac osobiste animozje kilku frustratow ktorzy opanowali forum.??? Co mnie obchodzi co x mysli o y. Mnie interesuje omawiany temat. A takich merytorycznych wpisow jak na lekarstwo. Chyba ze o to chodzi, aby forum stalo sie polem publicznej polemiki miedzy kilkoma osobami. Jesli tak, to z gory przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wotana Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:43 naprawdę nie masz obowiązku czytania wszystkiego,a nawet nie musisz wchodzić na forum.Patrz jakie możliwości niesie w sobie dmokracja.I wypad... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Amfiteatr poświęcony. Kogo zaprosić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 17:09 ja proponuję www.youtube.com/watch?v=kB_UPReZnUY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 19:07 Ciekawa jestem czy dach wytrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adorator Re: Amfiteatr poświęcony. Start w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:21 gość jest super muzyka.onet.pl/10172,32257,66500,1,0,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś