Dodaj do ulubionych

Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edukacji

IP: *.wirba.net / 192.168.33.* 16.10.03, 18:45
Ludzie głosujcie na Panią Paprocką z Chemika bo mnie uczy.
Nasza Pani jest bardzo fajna. Bardzo lubimy naszą Panią. Jest
bardzo mądra i przeczytała dużo książek i nam też każe.
I musimy ładnie pisać wypracowania i kartkówki. I w ogóle to
nasza Pani jest nalepszą nauczycielką w Płocku.
To pisałem ja - pilny uczeń Jarząbek.
Obserwuj wątek
    • Gość: GREGOR Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:06
      DZISIAJ DOSTAŁEM KLOCKA Z POLAKA ALE I TAK BEDE GŁOSOWAŁ NA
      PANIA!!!POZDRO DLA WYCHOWAWCZYNI!!
    • Gość: Absolwent Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 15:21
      Mialem do czynienia z ta Panią. Stawiała wtedy swoje pierwsze
      kroki w oświacie. Była beznadziejna, ale sądząc po opiniach
      może się zmieniła. Mam nadzieje bo jeśli nie to po co ten
      plebiscyt.
      P.S. A co z Pania Suchtą?? Ktokolwiek mial z nia do czynienia
      zastanawia się z pewnością czemu nie ma jej kandydatury.
    • Gość: Jaro Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 17:40
      Tak, Suchta była w porzo. A ta to po prostu pomyłka. Załoze sie, ze sama na
      siebie glosowala.
      • Gość: anka Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 10.12.03, 19:50
        ty chyba nie wiesz co mówisz, Paprocka jest w porzo i nic tego nie zmieni, a co
        do Suchty to mam wielkie wątpliwości z naciskiem na WIELKIE!!! Chyba że masz
        na myśli czas przeszły to przyznaję Ci rację BYŁA bo nie jest (pania Suchta)
        • Gość: piotr Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 20:34
          Jak sie jest głąbem to kazda nauczycieka jest zła.
    • Gość: Macinek :-) Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: *.pt-2.petrotel.pl 10.12.03, 19:48
      Niom mi tesz sie czasami zdaża dostać jedyneczkem z polaka... No ale co
      zrobić... Widocznie na nie zasłógóje... Pani Paprocka jest dobrą
      wychofafczyniooom i naóczycielkooom... (za tą pozytywną opinię liczę na jakieś
      względy przy okazji maturki) Pani Paprocka na prezydenta!!!
    • Gość: Szczepan Re: Małgorzata Paprocka, Zespół Szkół Centrum Edu IP: 80.50.13.* 04.02.04, 16:35
      W mojej szkole było dobrze jednak nie byłem w niej lubiany przez nauczycieli
      jak i przez uczniów, moim ulubieńcem był pan od fizyki , teraz zasilam stado
      bezrobotnych bo mature ledwo zdałem dzięki złemu nauczaniu personelu szkoły i
      nikt mnie nie chce teraz przyjąc do pracy nawet gazet nie mogę sprzedawać.
      Pozdrawiam wszystkich którzy mnie gnębili na każdym kroku przez 4 lata edukacji.
      P.S. Jaranie pod szkołom było duzym ryzykiem bo chodził ochroniaż i wlepiał
      mandaty w wysokości 20 zł. .Ogólnie nie polecam tej szkoły innym chyba że chcą
      obrywać tak jak ja .Pozdrowienia SZCZEPAN rocznik 84.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka