Dodaj do ulubionych

Orlen vs WOŚP

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:41
Tak czytam dzisiejszą Wyborczą i jednoczę się z Orlenem w biedzie,gdy nawet nie
jest w stanie dać nic na Owsiakową Orkiestrę.Fakt wspomina sie tu o jednej
spółce Orlenu która chojnie się rzuciła za koszulkę o wartości 350 zł.Proponuję
zrzutkę płocczan na zasponsorowanie ubogiego zarządu spółki.W pełni rozumiem
Pana prezesa Modrzejewskiego.W końcu to jego ostanie chwile...
Panie Andrzeju!!!!!Bo raz kolejny gratuluje.
Obserwuj wątek
    • Gość: X Re: Orlen vs WOŚP IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 23:12
      Nie wiem,czy dobrze słyszałem,ale czy Orlen nie dołożył się do pokrycia
      kosztów/honorariów dla gwiazd wieczoru (tzn. Closterkeller,Kobranocka,TSA ) ?
      • Gość: miczel Re: Orlen vs WOŚP IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 23:47
        stad też czekam na wypowiedzi forumowiczów.Jesli maiłbym racje byłaby to
        kolejna porażka Andrzejka złodziejka.
        • Gość: Werdan Re: Orlen vs WOŚP IP: *.petrotel.com.pl 16.01.02, 00:14
          Nie wiem, czy dolozyli cos do honorariow wystepujacych zespolow. Ale nie dali,
          jak inne firmy, zadnego datku na WOSP. Nie zasponsorowali choinek do ozdobienia
          ul. Tumskiej. Nie wsparli finansowo Sylwestra przed Ratuszem. Nie wiem co jest
          grane w tej spolce. W zeszlych latach zawsze mozna bylo liczyc na firme ORLEN.
          • Gość: Zenobius Re: Orlen vs WOŚP IP: 62.200.126.* 16.01.02, 08:39
            Gość portalu: Werdan napisał(a):

> Nie wiem, czy dolozyli cos do honorariow wystepujacych zespolow. Ale nie dali,
            > jak inne firmy, zadnego datku na WOSP. Nie zasponsorowali choinek do ozdobienia
            >
            > ul. Tumskiej. Nie wsparli finansowo Sylwestra przed Ratuszem. Nie wiem co jest
            > grane w tej spolce. W zeszlych latach zawsze mozna bylo liczyc na firme ORLEN.

My patrzymy na to emocjonalnie.Nasze miasto, Sylwester, choinki itd. A to są
            politycy z zewnątrz = myślą trzeźwo i na dodatek na wylocie. Mogą dać ale po co.
            I tak ich nikt nie zrobi radnymi (a czy to zresztą nie za mały stołeczek),
            honorowymi obywatelami itd. Im to po prostu lata, Płock to kolejny przystanek w
            karierze napychania własnych kieszeni i robienia lepiej swoim kumplom. Dziś tu,
            jutro tam, na razie pójdą w odstawkę ale wiedzą, że wrócą do PZU, Totalizatora,
            KGHM czy gdzieś tam jak ich kumple dojdą do władzy. Więc po co się interesować, i
            tak wiedzą, że ludzie ich nie lubią i wzajemnie.
            A takie bajeczki o etyce biznesmena to ich kumple w sutannach opowiadają co
            niedziela kosząc na nieopodatkowaną i poza wszelkimi rozliczeniami tacę.
            Wiem, że to przykre i mnie to samego boli, ale to tak wygląda.
            • drops1 Re: Orlen vs WOŚP 16.01.02, 11:48
              Dużo w tym prawdy, niestety. Niestety także dla Plocka. Dlatego nie ma super
              koncertów, aklcjim kasy na ważne rzeczy, cegiełki do mostu, dobrej
              pierwszoligowej drużyny itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka