kwisniewski 10.10.08, 21:25 galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-18153 Absurdolony Absolut już od września mozna oglądać na Fotogalerii Miasta Płocka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.acn.waw.pl 10.10.08, 21:29 Szacunek! :) Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 K.Wisniewski z kim się na rozum pomieniałeś? 10.10.08, 21:33 No i co że można go oglądać na forum. Szacunek dla ludzi ktorzy pojęli tę akcję. Wraca we mnie nadzieja że jeszcze warto mieszkać i cos robic dla tego sponiewieranego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plockier Gratuluję rganizatorom tej AKcji. Wspaniały pomysł IP: *.c157.petrotel.pl 10.10.08, 21:37 Kłaniam się Wam Bezimieni i DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZHP Re: K.Wisniewski z kim się na rozum pomieniałeś? IP: *.c156.petrotel.pl 11.10.08, 22:23 mój Tata ,ktory byl w Szarych Szeregach też takie rzeczy robił.Jest z was dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:39 Redaktor Adamkowski jest super. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednorożec gratulujemy IP: *.c156.petrotel.pl 10.10.08, 21:48 wspaniala akcja gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: 193.59.95.* 11.10.08, 07:47 Panie redaktorze Adamkowski jest Pan super .Dziekujemy za artykuł.Tematów ciekawych jest w Płocku dużo wiecej.Prosimy o dokładniejsze relacje z posiedzeń rady miasta.Ostatnia była bardzo skromna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.166.c91.petrotel.pl 11.10.08, 10:21 Ten artykuł napisał p.Wożniak, a red Adamkowski komentarz. Jeśli jesteś radnym ktosiu to wiedz że my mieszkańcy nie chcemy już wiedzieć o czym mówicie na sesjach. Wasza działalność przyniosła miastu taki udadek ducha i beznadzieję jakiej nie było nawet w najgłebszym komuniźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.c156.petrotel.pl 12.10.08, 16:05 szanowny Panie/Pani obserwatorze nie jestem radnym z czego jestem dumny/prznajmniej w tej radzie/.Bywam na prawie wszystkich obradach Rady.Moja uwaga dotyczy bardzo delikatnego ostatnio traktowania przez redaktorów sprawozdawców Pana Prezydenta i kilku radnych .Ich zachowanie woła o pomstwę do nieba.Dlaczego nie opisaliście zachowania Pana Prezydenta w stosunku do Pani radnej Gapińskiej. Było powiem delikatnie tak bardzo niegrzeczne, że zawsze opanowany jeden z najlepszych radnych tj. Pan Jaroszewski ostro zareagował.Chciałem by sesje nikogo nie głaskały nawet gdy jest to Prezydent lub inny prominentny działacz takiej czy innej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Matzku Unikalne Foto Absolutu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:47 To żeby nie było zrzucam już myślę unikalne foto ABSORDULONEGO ABSOLUTU w fazie tworzenia ! www.digart.pl/praca/2597688/dodane.html W kwestii wskrzeszenia ABSORDULENIA to owi partyzanci odwagę mieć musieli. Zasadniczo jak pokazuję życie co ma wisieć nie utonie :P Pozdrawiam twórczo i zapraszam jutro na otwarcie wystawy OTO JA godz. 12.00 nad Pubem Rock 69 :D Odpowiedz Link Zgłoś
pigpeppa Children of the Revolution 10.10.08, 21:59 brawo! brawo! brawo! cha cha cha, kurcze, aż żałuje, że nie ja maczałem w tym palce :-) Pomysł palce lizać!!! Nie dla cenzury płockie mury!!! Aż samo mi włazi na usta: "We are Children of the Revolution". ps. No i... w ponidziałek...PLAKATY NA OKNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osiołek Porfirion Ci ludzie mają jaja, świetny pomysł jeszcze... IP: *.067.c93.petrotel.pl 10.10.08, 22:15 nie wszyscy LUDZIE z JAJAMI wyjechali do wwy z tego absordulonego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manel Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.111.c86.petrotel.pl 10.10.08, 21:54 Na Sienkiewicza krążą ploty że ten plakat przykleili MIlewski z KOlczyńskim bo ich sumienie gryzło i nie mogli sobie w oczy patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bończa Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: 193.59.95.* 11.10.08, 07:39 Milewski i Kolczyński nie maja sumienia wiec nie mogło ich gryżć. Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 10.10.08, 21:57 NIesamowita akcja. POszedłem obejrzeć ten plakat. Jest olbrzymi musiał kosztować mnówstwo kasy. Na małej kartce obok jest świetny znaczek PŁock Walczący. Ale się uchachałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 21:59 Tajna akcja wieszania murala :) To już prawdziwa konspiracja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budowlaniec DZięki panie Prezydęcie IP: *.111.c86.petrotel.pl 10.10.08, 22:01 DZięki Panu mamy symbol walki z pana niechlubną działąlnością i stylem rządzenia. TO prawdziwy ABSORDULONY ABSOLUT. Najśmieszniejsze jest to że do czasu usunięcia tego murala wielokrotnie przechodziłem obok niego i nie skojrzyłem go miłościwie panujacym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:16 wielki szacunek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolutnie Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.olsztyn.mm.pl 10.10.08, 22:19 brawa i nie poddawajcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kancer102 Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 10.10.08, 22:22 Już od dawna forum z k.wisniewskim i z.dylewskim wzbudza moje obrzydzenie. Zdecydowałam się napisać cos w tym chlewie żeby podziekować WSPANIAŁYM PARTYZANTOM ktorzy poszli na tą wojne. W tym mieście absurdalnego prezydenta który wczaraj zaprosił mieszkańców na spotkanie w III LO i... nie przyszedł olewając i obrażając swoich mieszkanców do promyk nadziei na NIEABSORDULONĄ NORMALNOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Starym Kinie Buchachacha świetny pomysł IP: *.067.c93.petrotel.pl 10.10.08, 22:27 Gratulacje nad grupy organizatorów Odpowiedz Link Zgłoś
erjj Re: Buchachacha świetny pomysł 10.10.08, 22:31 Super, super. Czuję powiew wolności...Nawet okna jutro umyję, a w poniedziałek....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Buchachacha świetny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:35 pokazcie jeden wpis w ktorym "wspaniali partyzanci" obronoli murale! Odpowiedz Link Zgłoś
rotary_pl Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 10.10.08, 22:39 Nie zdziwię się, gdy się okaże, że to wspólna akcja Eskadry i prezydenta. Co by o nim nie mówić - gość uwielbia tego typu zabawę i chętnie się w coś takiego angażuje. Celem założonym przez Eskadrę ma być przecież poruszenie gnuśniejących płocczan i zmotywowanie ich do jakiegokolwiek działania. Nie bez powodu głoszą w ulotce, że Płock to polska stolica murali. Akcja od początku przemyślana i kontrolowana. Niezłe. Ale to chyba nie wszystko, na co możemy liczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wespół Czyli lotki o Kolczyńskim i Milewskim... IP: *.067.c93.petrotel.pl 10.10.08, 22:42 mogą mieć sens. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 10.10.08, 22:44 Wielki szacunek dla ludzi, którzy powiesili ten plakat. Chylę głowę i żałuję, że sam dotąd walczę z płockimi absurdolonymi działaniami władz głównie (a ostatnio prawie wyłącznie) słowami. Wiem, że najłatwiej jest napisać, że popieram to, co zrobiliście. Ale muszę przyznać, że ta akcja zmobilizowała mnie do myślenia, jak można od słów przejść do konkretnych czynów. Podobnych do tej akcji. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 Romek idż zobacz tą kartkę - podpis koło murala 10.10.08, 22:51 jak jeszcze nie zerwali. Ten znaczek Płock Walczący jest moim zdaniem świetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 15:49 Raczej to wygląda na akcję Eskadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Matzky Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:50 prawdziwy urodzaj pozytywnych komentarzy ! 10 Październik dniem wskrzeszenia absordulenia :P czy jakoś tak. Pamiętajcie o umyciu szyb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wespól Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.050.c83.petrotel.pl 10.10.08, 22:54 Masz rację czytam te wpisy i jestem w szoku. Żadnego chlewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Matzky o absolucie na nutę poetycką skrótowo zwrotka 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:53 spacer po mieście poprzez toster jestem bliżej Europy mam coraz czystsze spodnie nie używając mydła cieszę się gdy mogę być kulturalny i równie kulturalnie użyć słowa zasadniczo związanego z profesją dość starą choć intensywnie popularyzowaną w kręgach zazwyczaj uznawanych za normalne mam czas na podziwianie przyrody urokliwej młodzieży z ustami wypełnionymi oprócz elokwencji podstawową treścią życia tzw. przyczynku od zajścia do wyjścia potem pozostaje krzyk deficyt pampersów i pierwsze kroki w tym wieku poza chmurami mówię do siebie głośno i napotkanej przygodnie kobiecie z odsłoniętą nerką w porze późnojesiennej proponuję następujący wariant rozwiązania aby jej poświęcenie miało wymierne korzyści - jeśli chcesz podobać się mężczyznom nie eksponuj brzucha z blizną ! – chyba się nie obraziła – nie miała zapewne blizny naocznie mogłem stwierdzić jedynie bliznę po matce mimo wszystko liczyłem na większe emocje poszedłem dalej idąc podziwiałem malowidła ścienne pierwszoligowych grup artystycznych które zapłaceni panowie zamalowywali z uśmiechem beżową farbą synonimem władzy i jedynie słusznej linii poglądowej malowidło było absolutem absordulonej rzeczywistości zapytałem panów malarzy w czym rzecz stwierdzili jednoznacznie by widać nic nie było nic a mur winien być gładki jak lufa niemieckiej tankietki w myślach przeanalizowałem ich słowa zatrwożony cały dzień spędziłem nad rozwiązaniem zagadki bytu gdzie zasadniczą kwestią było dla mnie nadrzędność władzy nad nieujarzmioną sztuką ! po drodze wstąpiłem na targi pracy wśród duszności nadziei na rychłe eldorado poznałem technikę sitodruku oraz dość szeroką rzeszę średnio urodziwych adeptek obróbki precyzyjnej stoisku po prawej dość chętnie oblegane będąc sprawiedliwym muszę oddać pokłon tamtejszej młodzieży na koniec dnia postanowiłem zmienić coś w swoim mieście poszedłem więc do liceum skonsultować się z całą eskadrą szpeców i niezgorszych fachowców nabyłem wiedzę w zakresie kolejek w przychodniach precedencji flag basenach olimpijskich falsyfikatach zbroi badmintonie szczurzych piwnicach ze sztuką oraz dość szerokiej gamy dolegliwości tkanki społecznej zabrawszy głos nie ukrywam zebrałem niebywały aplauz wzruszony na miękkich nogach walczyłem o młodość która zdaje mi się piękniejsza niż podstarzałe gwiazdy mass mediów w obcisłych getrach odzyskujące młodość w odpowiedniej ramie dzień dobiegał końca toster już miałem ale nadal chciałem być bliżej nie zastanawiając się dłużej kupiłem mięso z europejskim atestem był to świński ryjek który żułem uporczywie aby dowiedzieć się coś więcej o jego guście i ewentualnej rodzinie tak dożułem się do rana poznając go bliżej miałem satysfakcję że nie jestem świnią a toster jest moja Europą. ------------- TAK Kapitan Matzky pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katon Absolutnie świetny tekst IP: *.050.c83.petrotel.pl 10.10.08, 23:01 O mój Kapitanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Matzky Re: Absolutnie świetny tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 23:04 Sfera literacka również działa a taki diagnozowy text o ostatnich wydarzeniach w tym mieście jest myślę dość czytelną ilustarcją :D zapraszam również na www.digart.pl/praca/2597688/ABSORDULONY_ABSOLUT_.html www.matzky.digart.pl www.drezyna.grono.net drezyna.wrzuta.pl niech kultura się pędzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
pigpeppa Absolutnie 10.10.08, 23:21 to ja też literacko: radość serca nam rozpala, la-la-la-la la-la- la. Ręce precz od murala la-la-la-la la-la-la-la i... razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popea Re: Absolutnie IP: *.192.c86.petrotel.pl 11.10.08, 11:09 Trala, la, la, la Chcemy słońca (ale nie Łukaszenki) Chcemy żyć w tym mieście Bez absordulonych absolutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Jestem szcześliwy i zawstydzony odwagą tych ludzi IP: *.166.c91.petrotel.pl 11.10.08, 10:14 którzy powiesili tego murala. Dzięki Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Jestem szcześliwy i zawstydzony odwagą tych l 11.10.08, 10:23 Płockie murale znajdzują się na zdjęciach Fotogalerii Miasta Płocka Oddzielny temat został usunięty przez Opiekuna tegoż forum i kilku innych nijakiego Romana J - Z jednej strony GW chce promować Płock poprzez murale, z drugiej strony Opiekun tegoż forum temat usuwa Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Jestem szcześliwy i zawstydzony odwagą tych l 11.10.08, 10:58 Krzysiu, poczytaj sobie uważnie Netykietę. A jeśli sam nie znajdziesz tam odpowiedzi, dlaczego Twój wątek został skasowany, to chętnie udzielę Ci wyjaśnień. Napisz w takim przypadku do mnie maila. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Jestem szcześliwy i zawstydzony odwagą tych l IP: 193.59.95.* 11.10.08, 10:30 A ja myślę , że będzie to początek końca tej płockiej stajni augiasza.Współczuję tym którzy będą ją sprzątać po miosciwie nam panujacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbs Re: Jestem szcześliwy i zawstydzony odwagą tych l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:07 twoje wyjasnienia sa pokretne i zbedne podobnie jak ty popierasz bezprawne działania publicznie,namawiasz do anarchi mam nadzieje ze odpowiednie sluzby namierzyły grupe terrorystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHmed-terrorist Re: Jestem szcześliwy i zawstydzony odwagą tych l IP: *.192.c86.petrotel.pl 11.10.08, 11:12 Zenek juz wstałeś i zaczynasz pieprzeć bez sensu jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 Apel do Kwisniewskiego i Zdylewskiego 11.10.08, 11:25 przez wzgląd na odwagę i poświęcenie tych ludzi ktorzy zawiesili kopię murala ABSORDULONY ABSOLUT... NIE WPISUJCIE SWOICH "ZŁOTYCH" MYSLI W TYM WATKU z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 11:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 11.10.08, 17:25 Znamienna jest wypowiedź pani Siemienik, którą należy rozpatrywać w kontekście nieobecności władz miasta. Pani Siemienik nie zamierza odpowiadać na prowokację, bo musi poczekać na pana Milewskiego, który powie jej, co ma z tym fantem zrobić. Na własną odpowiedzialność ani nic nie zrobi, ani tym bardziej w żaden konkretny sposób się do sprawy nie odniesie. Mogło by to ją kosztować posadę. Współczuję jej, bo znalazła się w sytuacji nie do pozazdroszczenia. Do poniedziałku pewnie będzie siedzieć jak na szpilkach. Przyznaję, że rozmyślnie czy przypadkowo, termin tej akcji został świetnie wybrany. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 17:36 kto popiera akcje nielegalne sam jest przestepcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanka Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 19:35 Ten mural jest tak samo głupi i bezsensowny jak prezydent tego miasta Milewski odwołaj się zanim płocczanie wywiozą cie na taczce do słynącej z nieuków i dorobkiewiczów Imielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
erjj Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 11.10.08, 20:07 Dla tych co nie kumają! Jakaż to nielegalna akcja!Zrozumcie, akurat na tym budynku mural został namalowany legalnie....Ino treść ubodła Miłościwie Panującego ;) Co ciekawe mural nie był skierowany do niego,bo jak to z muralami bywa - każdy widzi to co chce zobaczyć - wynika to z formy i treści, która jest bardzo pojemna dla odbiorcy. Obnażyłeś się Prezydento,że wstyd!) Wniosek - cenzura. A ja na to się nie godzę i plakat zawieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:10 zrób coś pożytecznego i dorosnij Odpowiedz Link Zgłoś
pigpeppa MYJCIE OKNA!!! 11.10.08, 21:12 Jeśli dorosłość ma oznaczać taką postawę jaką reprezentują władze miasta i podlegli mu dyspozycyjni urzędnicy to ja również wolę pozostać dzieckiem... Popieram w całej rozciągłości akt obywatelskiego nieposłuszeństwa, który w tej sytuacji był i jest jedynym możliwym rozwiązaniem... MYJCIE SZYBY PANIE I PANOWIE, NIECH W PONIEDZIAŁEK BĘDĄ GOTOWE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miles7 [...] 11.10.08, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatnia rada Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:10 pilnuj sie nowy mileś, bo ja to nie zenek, dzialam skutecznie razem z prokuraturą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mec Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:06 napisz cos wincy, bedzie wiekszy ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.c156.petrotel.pl 11.10.08, 22:12 jednak w ratuszu pracuja nawet w sobotni wieczór i śledzą Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_ek77 Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 11.10.08, 22:04 Bardzo się cieszę z tej akcji i gratuluję twórcom tej "niewidzialnej ręki" w takich chwilach wraca we mnie wiara w ludzi. Wierzę, że w naszym mieście są ludzie którzy oprócz prozy życia widzą jeszcze coś ponadto, nie są obojętni na to co się wokół dzieje "...choć życie nasze splunięcia niewarte: Evviva l'arte!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wallheadbreaker prezydencie Mielewski to dzięki tobie... IP: *.111.c93.petrotel.pl 11.10.08, 23:21 Ten dziwny mural stał się symbolem walki i najciemniejszym i najbardziej zmarnotrawionym czasem w historii tego miasta - czasem rządów ludzi małych bez wyobrażni Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: prezydencie Mielewski to dzięki tobie... 11.10.08, 23:38 Murale są też tu: twozywo.art.pl/mural/index.php?set=3 Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: prezydencie Mielewski to dzięki tobie... 11.10.08, 23:52 galeria.plock24.pl/displayimage.php?pos=-18152 podobny los czeka pozostałe realizacje tegorocznego festiwalu podwórka czyli również zaangazowanie oraz prace innych twórców t.j galerii rusz czy adama x. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothar Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.plock.mm.pl 12.10.08, 16:52 Ale to paskudne jest !!! I to był ten najlepszy ??? To jakie paskudne byłe te gorsze - dobrze, zamalować tą pseudo sztukę. To, że ktoś sobie bazgra po ścianach nie oznacza, że trzeba to chronić, powiem inaczej takie paskudztwa trzeba tępić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pigpeppa Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 12.10.08, 17:54 Zgadzam się, że ten chyba nie był najlepszy..., a został unicestwiony jako pierwszy, bo było go łatwiej zamalować (niż, np. takie "zaangazowanie"). Zgadzam się, również, że bazgraninę, która np. jest na budynku naprzeciw "zangazowanego" (tu są zdjęcia ... serwisy.gazeta.pl/metroon/51,43996,5726377.html?i=1) należałoby usunąć jak najszybciej niż czepiać się murali artytycznych. A skoro już szanowny "Lotharze" wyrażasz swoją opinię na temat to miałaby ona większą wartość, gdybyś ją uzsadnił. Krytyka jest skuteczna, gdy jest kontruktywna. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 12.10.08, 18:15 Czy wolałbyś tam widzieć jelenia na rykowisku? To kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Ale zdziwisz się zapewne, że swoim wpisem udowodniłeś, że mamy jednak do czynienia z prawdziwą sztuką. Sztuka powinna wywoływać emocje, a Twój wpis aż od nich kipi. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
frameset Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 12.10.08, 18:22 Emocje wywołało zamalowanie murala. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą 13.10.08, 12:36 Same murale też, co można było wyczytać w wypowiedziach na forum tych, którym się one nie podobały lub nie podobają. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: 193.59.38.* 13.10.08, 12:43 Zenuś puszczaj bąki gdziej indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alejaja Mural "Absurdolony Absolut" wrócił nocą IP: *.centertel.pl 13.10.08, 18:02 Wróciłem dzis do chaty i co widze ABsorDulony na Sienkiewicza. Szok. Gratuluje pomysłu i odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurij [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pigpeppa "Absurdolony Absolut" wrócił nocą i artykuł też 13.10.08, 18:55 a na strony internetowe powrócił pierwszy porny artykuł. Tutaj macie linka: miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,5658464,Plock_sie_szczyci_nowymi_muralami.html ps. kto wywiesił plakat? U mnie jest na dwóch oknach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgk czesc komuszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 10:15 poziom ten sam, Odpowiedz Link Zgłoś