werdan 19.10.03, 20:20 Braliscie udzial w tym tescie? Jezeli tak, moze pochwalicie sie swoimi wynikami :))))) Moj wynik IQ to 121. Czekam na Wasze. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
intruder Re: Narodowy Test Inteligencji 19.10.03, 22:21 Kibice Wisly Plock mieli srednia 100 z tego co pamietam, a najlepsze to to ze trzeba bylo zaznaczyc miasto i co? Warszawa? Ja wzialem Lodz:P choc mazowieckie zaznaczylem, a co! namieszam im w statystykach. Jak nie umieja robic porzadnie ankiet.. Odpowiedz Link Zgłoś
santia Re: Narodowy Test Inteligencji 19.10.03, 22:35 mi się wydaje, że kibice Wisły mieli 101;-)) trochę długo się grafika wgrywała w internecie, raz mi się zdarzyło, że w ogóle obrazki się nie pokazały, więc na chybił trafił wcisnęłam;-)) ps. poza prowadzącą program się udał tvn-owi;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
toreado Re: Narodowy Test Inteligencji 20.10.03, 17:40 ja miałem 139, ale się nie przykladalem zbytnio, bo to nużące, za długo trwało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nariellka Re: Narodowy Test Inteligencji IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 20.10.03, 18:13 Ja mialam 126 po dluuuuugiej podrozy i nieprzespanej nocy ;) Nariellka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cypherius Re: Narodowy Test Inteligencji IP: *.pt-2.petrotel.pl 20.10.03, 23:56 130 - moze nie imponujacy wynik, ale przyznaje - kilka pytan z roztargnienia zle przeczytalem i zle odpowiedzialem ( A WLASNIE PRAWIDLOWE PRZECZYTANIE PYTANIA JEST NAJWAZNIEJSZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
legal.alien A roman_j sie nie przetestowal?? 21.10.03, 10:53 Czy tez wstydzi sie przyznac? Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz legal.alien - zgredliwy jak zawsze 21.10.03, 12:17 legal.alien napisał: > Czy tez wstydzi sie przyznac? Przestałeś pić ziółka i fobie wróciły. Odpowiedz Link Zgłoś