Dodaj do ulubionych

Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weekend

02.12.08, 18:33
Tekst dedykowany wielu "ekspertom" z tego forum które wieszczyły pustki w
kinie bo "przecież w Przedwiośniu często było po 5 osób".
Obserwuj wątek
    • mordasa Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weekend 02.12.08, 19:31
      Poczekajmy spokojnie.
      Pierwszy szał na kino minie po kilku miesiącach, wtedy można będzie
      pokusić się o obiektywną ocenę.
      Ruszą ( kiedyś:)) też kolejne kina i wtedy się okaże czy w Płocku
      wszystkie będą pełne.
      Oby.
      • Gość: obeznany Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.plock.mm.pl 02.12.08, 19:32
        jak zwykle jakieś mordasy i inne kut..y wiedzą lepiej co i jak.
        to Płock, pełen narzekającego elementu
        • Gość: q Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:33
          > to Płock, pełen narzekającego elementu

...i chamstwa
          • Gość: nieźle Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.121.c81.petrotel.pl 02.12.08, 23:51
            Ładnie, kino zarobiło ponad 50 000 PLN w jeden weekend.
        • Gość: m Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.075.c85.petrotel.pl 03.12.08, 00:01
          jeśli ktos tu jest kut..em,to tylko ty obeznany
    • Gość: plc Szkoda tylko ze narazie na 2/5 gwizdka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:37
      Dobre i to,ale to nie jest jeszcze multipleks-czekają chyba na
      Przedwiośnie z tymi 3-ma salami ;-) Coś było na rzeczy skoro tylko
      cztery filmy i okrojone godziny projekcji-ale dobrze że jest i te
      2/5 multipleksu niż zero i nie dziesięć a cztery filmy-to lepsze niż
      nic-ale z premierami może być troszkę cienko-trzeba zgrać ten
      repertuar co dopiero wszedł.
      • Gość: obeznany Re: Szkoda tylko ze narazie na 2/5 gwizdka. IP: *.plock.mm.pl 02.12.08, 19:41
        byłeś trollu na jakimś filmie? nic tylko narzekać. co cię to trollu obchodzi czy 2 czy 100 sal? masz potrzebę to idź na film. nie masz- siedź na dups.u w chałupie
        • Gość: plc Re: Szkoda tylko ze narazie na 2/5 gwizdka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 19:54
          No jeśli w ten weekend pojawi się film na który czekam to pójdę-2
          sale mi nie będą przeszkadzać. Cztery filmy to jeszcze nie wybór-
          dlatego nie mogą pokazać wszystkich filmów. Bonda już widziałem-bo
          nie sądziłem że w tym roku doczekamy się w Płocku kina. A czekam na
          premierą filmu "Zawodowcy"-mam nadzieję że postarają się o ten film.
          To jest przykład że im więcej sal tym lepiej-jest gdzie pokazać
          wszystkie ważne premiery danego weekendu i umożliwić wybór tego co
          się chce zobaczyć. I bez bez wyzywania od trolli proszę.
    • Gość: MIR Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:02
      Byłem z synkiem na Piorun 3D
      i tak się poważnie zastanawiam na ile ta technologia 3D ma coś wspólnego z 3D
      Usilnie się starałem i kombinowałem żeby zobaczyć głębie obrazu 3D tak jak się
      widzi np w iMaxie - i nic !!!
      Czy czasem film nie jest najpierw psuty przez filtry żeby go ponownie naprawić
      przez okulary i sprzedać to ludziom jako 3D ?
      Na drugi raz poważnie się zastanowię czy warto dokładać do biletu na film 3D.
      A kino jak kino - a .. siedzenia wygodne i nawet jest sporo miejsca przed nogami
      - to plus.

• Gość: Igal Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:18
        MIR, nikt filmu nie psuł, zapewniam cię. Proponuję skorzystać z promocji i np.
        płacić za 3D w Heliosie 18 PLN zamiast 25. iMax to filmy typowe pod efekty 3D a
        Piorun w niektórych momentach, niestety, prezentował możliwości tej technologi.
    • Gość: MIR Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:29
      Dziękuje ale skorzystałem już z rabatu ma myNokia.
      Ale to i tak więcej niż na normalny film a efekty marne.
      Kiedyś w telewizji tez było kilak filmów w tej technologi. Efekt był podobny -
      bardziej psychologiczny niż wizualny.

• Gość: Adam Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 22:37
      Może i płocczanie lubią troche nażekać ja jestem jednym z nich więc też muszę. Kino jak kino, mieszkańcy go potrzebowali więc tłumnie do niego poszli. Ja nie byłem więc nie mogę nic napisać o kinie jako pomieszczeniu salach. Repertuar jednak mi się nie podoba wcale-wbrew temu co mówił pan viceprezes-mam nadzieje że to się zmieni. Sam z niecierpliwością czekam na "Przedwiośnie". A w galerii też chyba będzie pusto ale jest potrzebna to fakt.
      • Gość: nieobeznana Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.220.c83.petrotel.pl 03.12.08, 00:18
        A ja byłam w kinie i nie ma na co narzekać... Rzeczywiście repertuar bardziej
        dla dzieci, ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma
        • Gość: pepe Re: Trzy tysiące widzów w kinie w pierwszy weeken IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 07:00
          Ja nie byłem choć mam zamiar się wybrać jak pokażą jakiś dobry film. Na razie
          dla dzieci i nie oszukujmy się filmy kiepskie. Cage zagrał fajnie ale film
          nudny. Natomiast Bond to nie Bond... bieganie, strzelanie i brakuje kwestii,
          które charakteryzowały każdy film bonda.
          Jedno co mnie boli to ta cena biletów... Czy naprawdę musi być aż tak drogo?
          • Gość: Zibider Ceny biletów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.08, 08:03
            > Jedno co mnie boli to ta cena biletów... Czy naprawdę musi być aż
            tak drogo?
            Nie ma konkurencji to ceny są wysokie. Mam nadzieję, że jak będą
            kolejna kina to ceny zjadą. Bo tyle sal kinowych to będzie ciężko
            zapełnić... Porównanie mówi samo za siebie:
            Pn-pt w Płocku 18 PLN, we Włocławku 15 PLN;
            Weekend w Płocku 20 PLN, 18 PLN.
            • gibki Re: Ceny biletów 03.12.08, 08:47
              "Podobnie z cenami biletów w innych warszawskich multipleksach. W Cinema City
              normalny bilet to wydatek 25 zł (20 zł w dni powszednie). Ulgi szkolne i
              studenckie dają trochę niższą cenę: 16 i 18 zł. W Silver Screenie wejściówki
              kosztują odpowiednio 19 zł (w tygodniu) i 24 zł (w weekend)."
              www.zw.com.pl/artykul/223408.html
              nie narzekajcie na ceny biletów - nie jest źle
              zawsze możecie zostać w domu i oglądać Polsat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka