janonufry_zagloba 02.08.09, 18:15 gratulacje dla wybranych!!! powodzenia Panie Mirku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_j Nowi (starzy) dyrektorzy 02.08.09, 21:20 W przypadku Jagiellonki po cichu liczyłem na taki rozwój wypadków. Cieszę się, że tak właśnie się sprawy potoczyły. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonka Re: Nowi (starzy) dyrektorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 21:27 Milewski robi wszystko żeby moje liceum skompromitować bo sam nie miał szans tam się dostać To była prestiżowa szkoła w Płocku ale prezydencinę to bardzo bolało Szkoła Rolnicza w Trzepowie na podium!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Nowi (starzy) dyrektorzy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.09, 21:38 pani/panie redaktorze kadencja dyrektora placówki oświatowej trwa nie 4 a 5 lat. Pan Piatek będzie dyrektorem przez kolejne 5 lat. Ale rozumiem, że ciężko to było spawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Nowi (starzy) dyrektorzy 03.08.09, 10:02 Gość portalu: Jagiellonka napisał(a): > Milewski robi wszystko żeby moje liceum skompromitować Pan Milewski skompromitować szkoły nie może, bo nie ma do tego narzędzi. Ale może jej robić trudności. Tak było z rozbudową i tak jest podobno w jednej aktualnej sprawie, gdzie podobno potrzebny jest już tylko podpis pana Milewskiego, żeby ją sfinalizować. A on ma czas, jak zwykle... > Szkoła Rolnicza w Trzepowie na podium!!! A ja słyszałem, że on skończył Technikum Samochodowe. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppppppppp Re: Nowi (starzy) dyrektorzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 14:00 To dyrektor w Jagiellonce jest od wychowywania nauczycieli? I co? Zrozumieli chyba co nieco. Odpowiedz Link Zgłoś