takasobiekobietka 12.11.05, 21:51 Co wedlug was to oznacza: osobe,ktora ubiera sie biednie czy niezbyt wyzywajaco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se.la.vie Re: Skromnie ubrana 12.11.05, 21:58 Żeby wyglądać fajnie nie trzeba mieć na sobie milionów.Jeżeli ktoś jest nudno ubrany to definitywnie oznacza,że modą niezbyt się interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Skromnie ubrana 12.11.05, 21:58 no wiesz;) jak krotka spodnica no to biedna bo nie bylo stac kogos na kawalek materialu do kolana wiecej;) a tak powaznie przeciez w ciuchlandach mozesz sie ubrac wyzywajaco za mala kase... wiec skromna to poprostu nie wyzywajaca.... Odpowiedz Link Zgłoś
takasobiekobietka Re: Skromnie ubrana 12.11.05, 22:18 Zadalam to pytanie,bo moja znajoma twierdzi,ze jak ktos stwierdzi,ze ktos skromnie jest ubrany tzn biednie,a moim zdaniem,ze niewyzywajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Skromnie ubrana 12.11.05, 22:25 takasobiekobietka napisała: > Zadalam to pytanie,bo moja znajoma twierdzi,ze jak ktos stwierdzi,ze ktos > skromnie jest ubrany tzn biednie,a moim zdaniem,ze niewyzywajaco. Ty masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Skromnie ubrana 12.11.05, 23:58 wezmy takie futro z norek - nie jest ani biedne ani wyzywajace czy osoba w futrze z norek jest skromnie ubrana? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Skromnie ubrana 13.11.05, 01:48 Według mnie to jest skromnie ubrana kobieta tinyurl.com/affju tinyurl.com/cq25c tinyurl.com/9b2u5 tinyurl.com/dw9y2 Odpowiedz Link Zgłoś
dalla Re: Skromnie ubrana 13.11.05, 02:39 znow: brak dobrego smaku zeby byc sarkastycznym, trzeba byc jeszcze inteligentnym Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Skromnie ubrana 13.11.05, 14:33 a skad ty sie trollu wzielas? pisalas wczoraj jako aaaagatkaaa czy moze kot-przyrosniety-do-mebla bo widac system ciagle cie nie uznaje za pelnoprawnego uzytkownika. > Użytkownik dalla nie ma jeszcze wizytówki. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Skromnie ubrana 13.11.05, 11:40 biednie a niewyzywajaco to chyba dwie rozne rzeczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: Skromnie ubrana 13.11.05, 11:58 można być ubranym biednie i wyzywająco- patrz prowincjonalne tipsiary, można też wyglądać skromnie w diorach i szanylach :) tak moim zdaniem. Wg mnie skromność to prostota formy, zachowanie dość sporego umiaru. Jednocześnie czasami skromość jest wynikiem biedy- szare, proste praktyczne i funcjonalne ubrania, takie konieczne minimum zwykle pozbawione jest ozdób, żeby pasowało do wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
chani-nr1 Re: Skromnie ubrana 13.11.05, 15:06 Skromnie nie zawsze znaczy biednie ani wyzywająco! Jednocześnie będąc biednym i nie posiadając najnowszych kolekcji, można ubrać się zarówno skromnie jak i wyzywająco... A zarazem - w markowe i dobre ciuchy. Trzeba tylko mieć chęć poczekania do wyprzedaży lub... szukania - wzorem wielkich artystów, aktorek, piosenkarek - dodatków i ubrań w tanich odzieżach czy jakkolwwiek je tam kto zwie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalla do Zettrzy 13.11.05, 17:22 trollu? bo Cie nie lubie? bo nie uwazam, ze Twoje wypowiedzi sa inteligentne? jakis inny argument? zettrzy, na Forum GW istnialam juz dlugo przed Toba nie na Moda, ja tu tylko podczytuje, bo moge sie czasem posmiac podtrzymuje: Twoje wypowiedzi nie sa sarkastyczne, chociaz sie starasz. do tego trzeba byc inteligentnym Odpowiedz Link Zgłoś