Gość: ŻYDEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 21:10 W co zainwestować w Płocku 100 mln dolarów? Jakie są napotrzebniejsze inwestycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marysia Re: 100 mln dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 21:42 Ciekawe że nikt nie chce wypowiedzieć się na co przeznaczyć 100 milionów dolarów. Ja mam pomysł rozdać biednym niech się najedzą do syta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezal Re: 100 mln dolarów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 21:47 ja bym sie chętnie zaopiekował taka sumką .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witalis82 Re: 100 mln dolarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 11:04 i tak nie masz takiej kasy wiec nie ma o czym dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻYDEK Re: 100 mln dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.03, 13:26 Gość portalu: witalis82 napisał(a): > i tak nie masz takiej kasy wiec nie ma o czym dyskutowac Pewnie,że w domu jej nie trzymam bo zaraz by mnie napadli. I nikomu jej nie dam tak jak tu niektórzy chcieliby. Ale czekam na podpowiedż w co można w Płocku zainwestować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: 100 mln dolarów IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.03, 22:32 ogromne i superluksusowe centrum handlowe (nie hipermarket) ktorego oczekuje wielu, wielu mlodych ludzi radze zrobic badania rynku, mozna bedzie dojsc do ciekawych wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: 100 mln dolarów IP: *.pt-2.petrotel.pl 30.12.03, 11:06 Centrum Handlowe, no moze nie drugą Galerie Mokotów, ale coś wielkości np. centrum w Jankach, z cywilizowaną galerią handlową kiolkoma kafejkami, kręglami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKruS Re: 100 mln dolarów IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 11:17 > Centrum Handlowe, no moze nie drugą Galerie Mokotów, ale coś wielkości np. > centrum w Jankach, z cywilizowaną galerią handlową kiolkoma kafejkami, > kręglami itp. On chce te pieniadze zainwestowac, a nie wyrzucic w bloto. :) Cos takiego nigdy by sie nie zwrocilo. BTW: Co Wy sie tak wszyscy w Plocku podniecacie ta Galeria Mokotow? Widze, ze najwiekszy szpan to zrobic zakupy w GM. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bono Re: 100 mln dolarów IP: 62.29.129.* 30.12.03, 12:28 On sie pytal o najpotrzebniejsza inwestycje a takie sa fakty. Skad jestes taki pewien ze sie nie zwroci??? Jakims cudem plocki Auchan ma najwieksze obroty w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKruS Re: 100 mln dolarów IP: *.acn.waw.pl 30.12.03, 14:13 Nie porownuj sklepu (Auchan) z centrum rozrywki. Pewien nie jestem, ale wiem jakie sa koszty stworzenia czegos takiego, a Plocki rynek jest jednak dosc niewielki... Odpowiedz Link Zgłoś
witalis82 Re: 100 mln dolarów 30.12.03, 11:02 a ja bym np zainwetowal w nowe technologie taka sumka pewnie by stykla moze np zrobic to w polsce co zrobili u siebie finowie z nokia rynek stale rosnacy wiec i popyt by byl zly pomysl pomyslcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: 100 mln dolarów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 30.12.03, 21:25 Słuchaj moze nie wszystko ale proponuje Ci zainwestowac w nasza płocką Policję. Napewno zwróci Ci się to z nawiązką będziesz czuł się bezpieczniej, a to chyba najważniejsze i najbardziej wartościowe w naszych czasach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: 100 mln dolarów IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 30.12.03, 23:12 By się przydało parę luksusowych burdeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻYDEK Re: 100 mln dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.04, 23:09 Może będzie to iwestycja w centrum sportów wodnych na Zalewie Wiślanym w Duninowie na poziomie Europejskim przyciagajaca turystów z całej Europy Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RACER Re: 100 mln dolarów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 04:09 profesjonalny tor do wyscigów na 1/4mili, z całej Polski by organozowali zawody u nas, miasto by sie przy okazji wzbogaciło, SSS by u nas robiło zawody a nie w Modlinie bo tam jest kiepska przyczepność. Tor kartingowy całoroczny. Łodowisko kryte. No i jak ktoś wspomniał kręgielnie. A jak juz bysmy się nacwiczyli i najeżdzili to na pizze do PIZZA HUT heee. 2MC Donaldy są w Płocku niepotrzebne. Sklepów to myślę że wystarczy, małe sklepiki i tak już dostały po dupie, po co lydzi w bezrobocie wpędzać. No i oczywiscie ten most co jest budowany zółwim tempem , mozna przyspieszyć i porawaic drogi w Płocku bo są tragiczne. No i dać mi ze 100tys na początek-nie bedę łapczywy i stówką się zadowole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElenonoraJ Re: 100 mln dolarów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:26 Odbuduj bożnicę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: 100 mln dolarów IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 14:35 zrownaj z ziemią nadmiar kosciołow i zrobi sie miejsce na place zabaw dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś