fifrak85 03.09.09, 12:35 widzieliście to : inwestycje.plock.eu/index.html No to teraz każdy może podzielić się przemyśleniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stuntman Re: strona inwestycji UM 03.09.09, 18:05 Widziałem i według mnie to jasny znak, że wybory coraz bliżej. Stronka estetyczna, jest parę fajnych, nieznanych wcześniej mapek i wizualizacji, ale nawet sposób nawigacji wskazuje na powierzchowne podejście do tematu. Zastanawiam się teraz, ile trzeba mieć tupetu, żeby trzecią kadencję obiecywać ludziom to samo (mam na myśli przede wszystkim obwodnice). Przecież Płock powinien je mieć już na koniec tej pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś
dj.rasti Re: strona inwestycji UM 03.09.09, 19:00 Stronka sama w sobie fajna ale jak to powiedział stuntman zbliżają się wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
zjadowity Re: strona inwestycji UM 03.09.09, 20:56 inwestycje.plock.eu/templates/ump/gallery/thumbnails/SW_obwod_p/obw_4.jpg Jeżeli to ostateczne rozwiązanie węzła Boryszewo to tylko zostaje pogratulować !!!!!! Jak zwykle rozwiązanie godne UMP - zobaczcie jak będzie przebiegał skręt od Wyszogrodzkiej na trasę w kierunku Orlenu i podobnie z kierunku Ciechanowa w kierunku Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
fifrak85 Re: strona inwestycji UM 06.09.09, 11:54 Tylko trochę mało tych inwestycji. Coś tam jeszcze miało być robione o ile dobrze sobie przypominam. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: strona inwestycji UM 10.09.09, 18:58 Jak zwykle igrzyska :-( Wolałbym bez stron internetowych, pięknie wydanych książeczek w twardej oprawie tylko po prostu widzieć koparki, żurawie, ogrodzenia placów budowy. KONKRETÓW! a nie zapowiedzi i wiecznych planów! Odpowiedz Link Zgłoś
jarche Re: strona inwestycji UM 11.09.09, 07:43 Szczytem kpiny z wszystkich płocczan jest bilbord ustawiony przy wciąż zamkniętej drodze łączącej rondo w Tokarach z rondem w Górach. Na bilbordzie znane logo z napisem: Poznaj Płockie Obwodnice. Ot - taki wyrafinowany żarcik panów z Ratusza :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad_wp Re: strona inwestycji UM 11.09.09, 08:00 Brakuje tylko tego żeby w kioskach zaczęli sprzedawać bilety tramwajowe :-) Naprawdę widać że wybory coraz bliżej, ale jeśli ma to być jakiś motywator do działań (szkoda że jedyny) to ja proszę o wybory co dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś