Gość: Iga IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.09, 00:09 Czy ktoś tam był? Co to za nowy lokal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iza Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.222.c86.petrotel.pl 14.12.09, 22:13 To nie jest nowy gabinet, Agnieszka Tomasik przeniosła BOGU DZIĘki swój gabinet z Trendy i teraz działa pod nową nazwą z nową obsadą również Bogu Dzięki. Ja serdecznie polecam. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.09, 00:17 W takim razie jest tam drogo jak diabli. No i co najważniejsze, podobno sprzedawane są tam (za niemałe pieniądze) kosmetyki "NOT FOR SALE"(próbki tak zwane)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.159.c68.petrotel.pl 07.01.10, 21:57 Potwierdzam.MIEJSCE GDZIE NACIĄGAJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kosmetyczka. Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 22:48 Ja też potwierdzam, omijajcie dziewczyny to miejsce.......... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.166.c80.petrotel.pl 15.01.10, 16:52 nie ma to jak falszywi przyjaciele którzy teraz okazali sie konkurecja.moglibyscie okazac troche klasy i nie wypisywac glupot.wszelkie probki sa za darmo.placi sie jedynie za kosmetyki renomowanych firm.dajcie sobie spokoj z zazdroscia bo jak zlosc urodzie szkodzi. szczerze polecam Akademie Urody korzystam z usług Agnieszki Tomasik od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.Pełen profesjonalizm lata praktyki i dalsze szkolenia sprawiaja ze Pani Agnieszka ma w swej ofercie nowoczesne zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: 80.48.4.* 15.01.10, 17:17 starsza,poczciwa Jadzia też potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: 77.255.53.* 17.01.10, 00:16 Proszę mi zaufać, że sprzedawane są tam kosmetyki przeznaczone nie do sprzedaży (tzw. próbki, na których naklejona jest nalepka z polską instrukcją). Normalne kosmetyki też są sprzedawane, po cenach ok. 200% wyższych od np. tych w internecie. Akurat tam sprawdziłam ponieważ nie widziałam tych kosmetyków w sklepach. Jak na Płock, jest tam drogo jeżeli chodzi o usługi. Nie chcę podawać gdzie jest taniej, bo nie chodzi tu o reklamę. Ale nie chodzi tez o to, by klientów robic w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.178.c82.petrotel.pl 18.01.10, 16:21 50 ml próbki ? nie słyszłam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: 87.205.148.* 18.01.10, 19:17 Nie ironizuj. Są to nieco mniejsze opakowania niż 50ml, zresztą nie jest to chyba ważne skoro napisane na nich jest NOT FOR SALE. Takim głąbem jesteś, że nie rozumiesz nawet tak prostych trzech słów? Chyba że tobie wszyscy ciemnotę wciskają i sprzedają coś, co sami mają za darmo. No cóż, przede wszystkim gratuluję ci znajomości języków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.074.c93.petrotel.pl 19.01.10, 20:31 a ja Tobie poziomu kultury , nie będe się znizac i odpowiadać co sądze o Twojej znajomości czegokolwiek.A poza tym uważasz ze ktoś jest na tyle głupi żeby sprzedawać artykuły NOT FOR SALE ? Pewnie na tym dorobiła sie klientek prawniczek , lekarek itp . Bo one też na pewno kupują NOT FOR SALE i nie wiedza o co chodzi.Jesli nie potrafisz reprezentować chociaż niskiego poziomu jakielkowliek kultury osobistej to radze nie wypowiadać sie na forach publicznych.Bo nie wiesz komu ubliżasz , zastanów sie nad tym.Dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.10, 21:53 Ty naprawdę jesteś prosta jak kołek i nie wiesz, co znaczy NOT FOR SALE. Albo robisz ze mnie kogoś, kto nie umie czytać. Ale skoro czytam bzdety, które piszesz i w które sama chyba nie wierzysz to potrafię, nie? A swoja drogą, chciałabym mieć taką klientkę jak ty, sprzedałabym ci zeszłoroczny śnieg a ty cieszyłabyś się jak dziecko i jeszcze bulwersowała, jakby ktoś mówił, że cię znów w konia zrobili. Ha, ha, ha...W jakim świecie ty żyjesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:41 a ja odwiedziłam już nowe miejsce pani Agnieszki i jestem bardzo zadowolona-pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.228.c65.petrotel.pl 20.01.10, 19:42 Nie dyskutuje z ludźmi o tak niskim poziomie.Podejrzewam że "kolezanka" z konkurencji.Ja bym nie chciała Być twoja klientką nawet za darmo , bo nie chciałabym mieć do czynienia z kimś tak prostackim.Powodzenia w zyciu :) Aha i jeszcze raz ci powtorze uważaj komu ubliżasz bo nigdy nie wiesz kto jest p drugiej stronie , więc chyba jednak nie umiesz czytać. Jedan trzeba wrócić do tematu :) Dziś Byłam w Akademi Urody - zabieg kawitacja z sonoforezą plus oczyszczanie , pełen relaks , pełen profesjonalizm.Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRAWIEDLIWA. Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:37 Moim zdaniem - Aga to pani Agnieszka która sama siebie reklamuje....? . i jeszcze jedno - to w Płocku jest dużo profesjonalnych zakładów kosmetycznych np:u pani Rychlińskiej w ANTYPODKOWIE lub na Miodowej KOSMETYKI wysokiej klasy są dużo tańsze niż u pani Agnieszki a i profesjonalizm jest dużo wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:44 Popieram! P. Agnieszka jest niezła ale nie najlepsza. Uważam, że dużo, duużo przed nią jest p. Mariola z Venus, Magda z Madalleny, no i Monika z Ona i On. Gdzieś tam za nimi plasuje się p. Aga ale to i tak nieźle jak na Płock! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekosmetyczka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 00:00 Ja też popieram SPRAWIEDLIWĄ korzystałam z usług pani Agnieszki teraz chodzę do pani Rychlińskiej w ANTYPODKOWIE i jestem bardziej zadowolona niż poprzednio. Pozdrawiam i polecam panią Monikę u pani Rychlińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.10, 00:12 Nie mam tak naprawdę obiekcji co do fachowości pani Agnieszki (choć uważam, że wiele nadrabia miną, no i tym gadaniem...zabieg trwa 20minut, gadanie 60minut!!!)Nie jest jednak najtańsza. Za te same zabiegi w wielu innych miejscach płaci sie naprawdę mniej. No ale sprzedawać próbki...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.035.c75.petrotel.pl 21.01.10, 22:02 nie jestem p.Agnieszką Tomasik :) tak samo jak ona nie sprzedaje próbek ( podła plotka rozsiana przez byłe pracownice - niepotwierdzona ) . Ja korzystałam tylko z usług p.Agnieszki i dlatego chwale , bo po każdym zabiegu cera jest rewlacyjna :) Nie mówie że jest najlepsza bo każdy ma w swej ofercie cos w czym jest mistrzem , nie mówie też ze jest tanio , bo zwyczajnie nie jest :) Ale żeby któs mógł mieć taniej drożej musi mieć ktos :) W każdym bądż razie nie jest na pewno dziewczyna z ulicy ktorej zachciao sie otworzyc zakładzik a w Płocku niestety takich wiele :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 22.01.10, 22:28 Bywałam na zabiegach u pani Agnieszki Tomasik i chciałbym wyrazić swoją opinię. Pani Agnieszka lubi się dowartościowywać i mówić o swoim "cudownym" życiu prywatnym, co mało wiąże się z oczekiwanym relaksem spodziewanym podczas wizyty w gabinecie kosmetycznym. Pani Agnieszka kilkukrotnie w mojej obecności niezbyt pochlebnie, łagodnie mówiąc, wypowiadała się na tematy swoich klientek. Ja się źle czuję słuchając negatywnych plotek rozsiewanych przez panią Agnieszkę nt. ludzi mi znanych jak i nieznanych. Dlatego też w ostatnim roku coraz rzadziej chodziłam już do niej. Co do profesjonalizmu pani Agnieszki to kiedyś bym ją poleciła ale obecnie znam inne salony kosmetyczne, które wykonują swoje usługi o wiele lepiej. Niech każdy zdecyduję czy ma na coś takiego ochotę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.030.c75.petrotel.pl 26.01.10, 07:23 Potwierdzam tą wypowiedz.Jest załosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja-aaa Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 17:46 Żałosne to jest to co tu wypisujecie,Jestem klientką p.Agnieszki od paru lat i nigdy nic takiego nie miało miejsca.owszem może dużo mówi,ale zawsze wiem co mam robione po co i dlaczego.zna się na rzeczy i to jest najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia: Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 18:38 Oj kaja-aaa to co ty napisałaś to dopiero jest żałosne bo trudno nie wiedziec co ma się robione po co i dlaczego skoro się po to poszło (bo przecież kosmetyczka nie uszyje ci sukienki)a że zna się na rzeczy to zostaw to do oceny każdej klientce osobno a moje zdanie jest takie że po prostu nie jest najgorsza ani nie należy do najlepszych. Pozdrawiam: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.253.c68.petrotel.pl 02.02.10, 16:56 ale miło jest wiedziec co po kolei dzieje sie nam na twarzy i dlaczego.swoja droga jestem ciekawa dlaczego "ja" pisze takie rzeczy o kosmetyczce , co takiego mogla zrobic ze narazila sie na taka nieprzychylnosc? wedlug mnie to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja-aaa Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 20:14 popieram 'zzz'.nie wiem o co chodzi 'ktosi'.co ma wspólnego kosmetyczka z uszyciem sukienki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 21:22 Śmieszy mnie to Wasze prostackie poniżanie siebie nawzajem, konkurencja polega na zdobywaniu nowych klientów dzięki profesjonalnej pracy i zaufaniu klienta. Poza fachem w ręku macie mało oleju w głowie- wypisywanie obelg świadczy o Waszym niskim poziomie. Czy kochane Panie czytały kiedykolwiek, aby lekarz obrażał lekarza, albo prawnik prawnika???? Ja nie. Resztę proszę sobie dopisać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 13.03.10, 04:35 Bardzo profesjonalny salon.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wymagająca Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 14.03.10, 19:15 Mieszkam na osiedlu , gdzie otworzył się salon Akademia Urody.Po przeczytaniu wszystkich opinii umówiłam się na wizytę.Prowadzę działalność i z własnego doświadczenia wiem ,że jeżeli ktoś budzi tak skrajne emocje to z pewnością jest dużym zagrożeniem dla konkurencji.Na wizytę do Pani Tomasik po 15-stej czekałam prawie dwa tygodnie i opłacało się.Indywidualne podejście ,konkretna porada kosmetyczna.Ujmująca osobowość . Reklamuje siebie i swoje pracownice .Tak trzymać Pani Tomasik . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 16.03.10, 22:59 jestem bardzo zadowolona robiłam tam tipsy i peedicure- naprawdę miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.c154.petrotel.pl 19.11.10, 19:47 Ja też byłam ostatnio i się zawiodłam,żal mi jej!! ceny z kosmosu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 09.12.10, 23:39 ale objechałaś kobietę a piszesz że ona tak robi chyba nie mogę ci wierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.jmdi.pl 16.12.13, 10:44 Uważam, że najlepsza jest Pani Anita z Cleopatry i Pani Mariola z Venus reszta to druga liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 16.03.10, 23:31 bylam tam na wizycie próbki gratis ,a sprzedaja tylko talgo ijakaś niemiecka firma , której nie ma w sprzedaży internetowej.super salon porządna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jateżtambyłam Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 23:02 lekarka, Wymagająca i klientka to ta sama osoba sama siebie chwali (zapewne) i robi sobie darmową reklamę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:12 orintuje się ktoś czy jest wykonywana i w jakiej cenie depilacja rąk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niekosmetyczka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:42 Depilacje to można zrobic w każdym gabinecie a nawet i w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:53 Nie w każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 13.03.10, 19:06 Potwierdzam.Kultura osobista personelu,piękne wnętrza.Usługa na najwyższym poziomie.Pozdrawiam Wlaścicielkę Panią Agnieszkę.Wyciągnęła moją skórę z trądziku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 19:45 A gdzie konkretnie na 3 maja??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:53 w najnowszym bloku ul. padlewskiego 3, wejście od 3 maja przy KIOSKU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmetyczka. Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:48 Już się tak nie reklamuj !!!!!!!!!!!!!!!. Wyciągnęła moją skórę z trądziku - - - żenada ha ha ha - hi hi hi - he he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 23:53 Co do wnętrz, to bez przesady. Lokal jest tak naprawdę dopiero wyposażany i robiony na gabinet. Kilka świeczek nie może stworzyć nastroju gdzieś, gdzie są pomieszczenia o wysokości 3 metrów. Może kiedyś będzie tam ładnie ale teraz brakuje klimatu. Tego czegoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 19:16 nadal polecam ten salon i wszystkie moje kumpele które wypowiadały się przez ten komputer. klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:59 Koło wzajemnej adoracji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś