Dodaj do ulubionych

Akademia Urody na 3-go Maja

IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.09, 00:09
Czy ktoś tam był? Co to za nowy lokal?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iza Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.222.c86.petrotel.pl 14.12.09, 22:13
      To nie jest nowy gabinet, Agnieszka Tomasik przeniosła BOGU DZIĘki
      swój gabinet z Trendy i teraz działa pod nową nazwą z nową obsadą
      również Bogu Dzięki. Ja serdecznie polecam. Pozdrawiam Iza
      • Gość: Iga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.09, 00:17
        W takim razie jest tam drogo jak diabli. No i co najważniejsze,
        podobno sprzedawane są tam (za niemałe pieniądze) kosmetyki "NOT FOR
        SALE"(próbki tak zwane)!
    • Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.159.c68.petrotel.pl 07.01.10, 21:57
      Potwierdzam.MIEJSCE GDZIE NACIĄGAJĄ.
      • Gość: nie kosmetyczka. Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 22:48
        Ja też potwierdzam, omijajcie dziewczyny to miejsce.......... .
        • Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.166.c80.petrotel.pl 15.01.10, 16:52
          nie ma to jak falszywi przyjaciele którzy teraz okazali sie
          konkurecja.moglibyscie okazac troche klasy i nie wypisywac
          glupot.wszelkie probki sa za darmo.placi sie jedynie za kosmetyki
          renomowanych firm.dajcie sobie spokoj z zazdroscia bo jak zlosc
          urodzie szkodzi. szczerze polecam Akademie Urody korzystam z usług
          Agnieszki Tomasik od kilku lat i jestem bardzo zadowolona.Pełen
          profesjonalizm lata praktyki i dalsze szkolenia sprawiaja ze Pani
          Agnieszka ma w swej ofercie nowoczesne zabiegi.
          • Gość: jadzia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: 80.48.4.* 15.01.10, 17:17
            starsza,poczciwa Jadzia też potwierdza
          • Gość: Renia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: 77.255.53.* 17.01.10, 00:16
            Proszę mi zaufać, że sprzedawane są tam kosmetyki przeznaczone nie
            do sprzedaży (tzw. próbki, na których naklejona jest nalepka z
            polską instrukcją). Normalne kosmetyki też są sprzedawane, po cenach
            ok. 200% wyższych od np. tych w internecie. Akurat tam sprawdziłam
            ponieważ nie widziałam tych kosmetyków w sklepach. Jak na Płock,
            jest tam drogo jeżeli chodzi o usługi. Nie chcę podawać gdzie jest
            taniej, bo nie chodzi tu o reklamę. Ale nie chodzi tez o to, by
            klientów robic w konia.
            • Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.178.c82.petrotel.pl 18.01.10, 16:21
              50 ml próbki ? nie słyszłam...
              • Gość: Ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: 87.205.148.* 18.01.10, 19:17
                Nie ironizuj. Są to nieco mniejsze opakowania niż 50ml, zresztą nie
                jest to chyba ważne skoro napisane na nich jest NOT FOR SALE. Takim
                głąbem jesteś, że nie rozumiesz nawet tak prostych trzech słów?
                Chyba że tobie wszyscy ciemnotę wciskają i sprzedają coś, co sami
                mają za darmo. No cóż, przede wszystkim gratuluję ci znajomości
                języków.
                • Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.074.c93.petrotel.pl 19.01.10, 20:31
                  a ja Tobie poziomu kultury , nie będe się znizac i odpowiadać co
                  sądze o Twojej znajomości czegokolwiek.A poza tym uważasz ze ktoś
                  jest na tyle głupi żeby sprzedawać artykuły NOT FOR SALE ? Pewnie na
                  tym dorobiła sie klientek prawniczek , lekarek itp . Bo one też na
                  pewno kupują NOT FOR SALE i nie wiedza o co chodzi.Jesli nie
                  potrafisz reprezentować chociaż niskiego poziomu jakielkowliek
                  kultury osobistej to radze nie wypowiadać sie na forach
                  publicznych.Bo nie wiesz komu ubliżasz , zastanów sie nad
                  tym.Dziekuje bardzo
                  • Gość: Ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.10, 21:53
                    Ty naprawdę jesteś prosta jak kołek i nie wiesz, co znaczy NOT FOR
                    SALE. Albo robisz ze mnie kogoś, kto nie umie czytać. Ale skoro
                    czytam bzdety, które piszesz i w które sama chyba nie wierzysz to
                    potrafię, nie? A swoja drogą, chciałabym mieć taką klientkę jak ty,
                    sprzedałabym ci zeszłoroczny śnieg a ty cieszyłabyś się jak dziecko
                    i jeszcze bulwersowała, jakby ktoś mówił, że cię znów w konia
                    zrobili. Ha, ha, ha...W jakim świecie ty żyjesz?
                    • Gość: xyz Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 17:41
                      a ja odwiedziłam już nowe miejsce pani Agnieszki i jestem bardzo
                      zadowolona-pełen profesjonalizm.
                    • Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.228.c65.petrotel.pl 20.01.10, 19:42
                      Nie dyskutuje z ludźmi o tak niskim poziomie.Podejrzewam
                      że "kolezanka" z konkurencji.Ja bym nie chciała Być twoja klientką
                      nawet za darmo , bo nie chciałabym mieć do czynienia z kimś tak
                      prostackim.Powodzenia w zyciu :) Aha i jeszcze raz ci powtorze
                      uważaj komu ubliżasz bo nigdy nie wiesz kto jest p drugiej stronie ,
                      więc chyba jednak nie umiesz czytać.

Jedan trzeba wrócić do tematu :) Dziś Byłam w Akademi Urody - zabieg
                      kawitacja z sonoforezą plus oczyszczanie , pełen relaks , pełen
                      profesjonalizm.Polecam :)
                      • Gość: SPRAWIEDLIWA. Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:37
                        Moim zdaniem - Aga to pani Agnieszka która sama siebie reklamuje....? .
                        i jeszcze jedno - to w Płocku jest dużo profesjonalnych zakładów kosmetycznych
                        np:u pani Rychlińskiej w ANTYPODKOWIE lub na Miodowej KOSMETYKI wysokiej klasy
                        są dużo tańsze niż u pani Agnieszki a i profesjonalizm jest dużo wyższy.
                        • Gość: Popieram Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.10, 23:44
                          Popieram! P. Agnieszka jest niezła ale nie najlepsza. Uważam, że dużo, duużo
                          przed nią jest p. Mariola z Venus, Magda z Madalleny, no i Monika z Ona i On.
                          Gdzieś tam za nimi plasuje się p. Aga ale to i tak nieźle jak na Płock! :)
                          • Gość: niekosmetyczka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.10, 00:00
                            Ja też popieram SPRAWIEDLIWĄ korzystałam z usług pani Agnieszki teraz chodzę do
                            pani Rychlińskiej w ANTYPODKOWIE i jestem bardziej zadowolona niż poprzednio.
                            Pozdrawiam i polecam panią Monikę u pani Rychlińskiej.
                            • Gość: Zuzia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.10, 00:12
                              Nie mam tak naprawdę obiekcji co do fachowości pani Agnieszki (choć
                              uważam, że wiele nadrabia miną, no i tym gadaniem...zabieg trwa
                              20minut, gadanie 60minut!!!)Nie jest jednak najtańsza. Za te same
                              zabiegi w wielu innych miejscach płaci sie naprawdę mniej. No ale
                              sprzedawać próbki...?
                              • Gość: Aga Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.035.c75.petrotel.pl 21.01.10, 22:02
                                nie jestem p.Agnieszką Tomasik :) tak samo jak ona nie sprzedaje
                                próbek ( podła plotka rozsiana przez byłe pracownice -
                                niepotwierdzona ) . Ja korzystałam tylko z usług p.Agnieszki i
                                dlatego chwale , bo po każdym zabiegu cera jest rewlacyjna :) Nie
                                mówie że jest najlepsza bo każdy ma w swej ofercie cos w czym jest
                                mistrzem , nie mówie też ze jest tanio , bo zwyczajnie nie jest :)
                                Ale żeby któs mógł mieć taniej drożej musi mieć ktos :) W każdym
                                bądż razie nie jest na pewno dziewczyna z ulicy ktorej zachciao sie
                                otworzyc zakładzik a w Płocku niestety takich wiele :) Pozdrawiam
                                • Gość: Klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 22.01.10, 22:28
                                  Bywałam na zabiegach u pani Agnieszki Tomasik i chciałbym wyrazić swoją opinię.
                                  Pani Agnieszka lubi się dowartościowywać i mówić o swoim "cudownym" życiu
                                  prywatnym, co mało wiąże się z oczekiwanym relaksem spodziewanym podczas wizyty
                                  w gabinecie kosmetycznym. Pani Agnieszka kilkukrotnie w mojej obecności niezbyt
                                  pochlebnie, łagodnie mówiąc, wypowiadała się na tematy swoich klientek. Ja się
                                  źle czuję słuchając negatywnych plotek rozsiewanych przez panią Agnieszkę nt.
                                  ludzi mi znanych jak i nieznanych. Dlatego też w ostatnim roku coraz rzadziej
                                  chodziłam już do niej. Co do profesjonalizmu pani Agnieszki to kiedyś bym ją
                                  poleciła ale obecnie znam inne salony kosmetyczne, które wykonują swoje usługi o
                                  wiele lepiej. Niech każdy zdecyduję czy ma na coś takiego ochotę? pozdrawiam
                                  • Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.030.c75.petrotel.pl 26.01.10, 07:23
                                    Potwierdzam tą wypowiedz.Jest załosna.
                                    • Gość: kaja-aaa Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 17:46
                                      Żałosne to jest to co tu wypisujecie,Jestem klientką p.Agnieszki od paru lat i
                                      nigdy nic takiego nie miało miejsca.owszem może dużo mówi,ale zawsze wiem co mam
                                      robione po co i dlaczego.zna się na rzeczy i to jest najważniejsze.
                                      • Gość: ktosia: Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 18:38
                                        Oj kaja-aaa to co ty napisałaś to dopiero jest żałosne bo trudno nie wiedziec co
                                        ma się robione po co i dlaczego skoro się po to poszło (bo przecież kosmetyczka
                                        nie uszyje ci sukienki)a że zna się na rzeczy to zostaw to do oceny każdej
                                        klientce osobno a moje zdanie jest takie że po prostu nie jest najgorsza ani nie
                                        należy do najlepszych.
                                        Pozdrawiam:
                                        • Gość: zzz Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.253.c68.petrotel.pl 02.02.10, 16:56
                                          ale miło jest wiedziec co po kolei dzieje sie nam na twarzy i
                                          dlaczego.swoja droga jestem ciekawa dlaczego "ja" pisze takie rzeczy
                                          o kosmetyczce , co takiego mogla zrobic ze narazila sie na taka
                                          nieprzychylnosc? wedlug mnie to przesada
                                          • Gość: kaja-aaa Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 20:14
                                            popieram 'zzz'.nie wiem o co chodzi 'ktosi'.co ma wspólnego
                                            kosmetyczka z uszyciem sukienki???
                                    • Gość: iza Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 21:22
                                      Śmieszy mnie to Wasze prostackie poniżanie siebie nawzajem, konkurencja polega na zdobywaniu nowych klientów dzięki profesjonalnej pracy i zaufaniu klienta. Poza fachem w ręku macie mało oleju w głowie- wypisywanie obelg świadczy o Waszym niskim poziomie. Czy kochane Panie czytały kiedykolwiek, aby lekarz obrażał lekarza, albo prawnik prawnika???? Ja nie. Resztę proszę sobie dopisać....
                                  • Gość: lekarka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 13.03.10, 04:35
                                    Bardzo profesjonalny salon.Polecam.
                                  • Gość: Wymagająca Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 14.03.10, 19:15
                                    Mieszkam na osiedlu , gdzie otworzył się salon Akademia Urody.Po
                                    przeczytaniu wszystkich opinii umówiłam się na wizytę.Prowadzę
                                    działalność i z własnego doświadczenia wiem ,że jeżeli ktoś budzi
                                    tak skrajne emocje to z pewnością jest dużym zagrożeniem dla
                                    konkurencji.Na wizytę do Pani Tomasik po 15-stej czekałam prawie dwa
                                    tygodnie i opłacało się.Indywidualne podejście ,konkretna porada
                                    kosmetyczna.Ujmująca osobowość . Reklamuje siebie i swoje
                                    pracownice .Tak trzymać Pani Tomasik .
                                    • Gość: klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 16.03.10, 22:59
                                      jestem bardzo zadowolona robiłam tam tipsy i peedicure- naprawdę
                                      miło.
                                  • Gość: maja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.c154.petrotel.pl 19.11.10, 19:47
                                    Ja też byłam ostatnio i się zawiodłam,żal mi jej!! ceny z kosmosu!!
                                  • Gość: jola Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 09.12.10, 23:39
                                    ale objechałaś kobietę a piszesz że ona tak robi chyba nie mogę ci wierzyć
                          • Gość: Ola Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.jmdi.pl 16.12.13, 10:44
                            Uważam, że najlepsza jest Pani Anita z Cleopatry i Pani Mariola z Venus reszta to druga liga.
            • Gość: klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 16.03.10, 23:31
              bylam tam na wizycie próbki gratis ,a sprzedaja tylko talgo ijakaś
              niemiecka firma , której nie ma w sprzedaży internetowej.super
              salon porządna obsługa.
              • Gość: jateżtambyłam Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 23:02
                lekarka, Wymagająca i klientka to ta sama osoba sama siebie chwali (zapewne) i
                robi sobie darmową reklamę .....
    • Gość: maja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 18:12
      orintuje się ktoś czy jest wykonywana i w jakiej cenie depilacja rąk?
      • Gość: niekosmetyczka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:42
        Depilacje to można zrobic w każdym gabinecie a nawet i w domu.
        • Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:53
          Nie w każdym.
    • Gość: klientka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 13.03.10, 19:06
      Potwierdzam.Kultura osobista personelu,piękne wnętrza.Usługa na
      najwyższym poziomie.Pozdrawiam Wlaścicielkę Panią
      Agnieszkę.Wyciągnęła moją skórę z trądziku.
      • Gość: Ona Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 19:45
        A gdzie konkretnie na 3 maja???
        • Gość: ja Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 19:53
          w najnowszym bloku ul. padlewskiego 3, wejście od 3 maja przy
          KIOSKU :)
      • Gość: kosmetyczka. Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 21:48
        Już się tak nie reklamuj !!!!!!!!!!!!!!!. Wyciągnęła moją skórę z trądziku - - -
        żenada ha ha ha - hi hi hi - he he he ...
        • Gość: Renia Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 23:53
          Co do wnętrz, to bez przesady. Lokal jest tak naprawdę dopiero
          wyposażany i robiony na gabinet. Kilka świeczek nie może stworzyć
          nastroju gdzieś, gdzie są pomieszczenia o wysokości 3 metrów. Może
          kiedyś będzie tam ładnie ale teraz brakuje klimatu. Tego czegoś....
          • Gość: lekarka Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.plock.mm.pl 06.06.10, 19:16
            nadal polecam ten salon i wszystkie moje kumpele które wypowiadały
            się przez ten komputer. klasa
            • Gość: ???? Re: Akademia Urody na 3-go Maja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.11, 09:59
              Koło wzajemnej adoracji!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka