Gość: pani zima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:08 Z checią zaopiekuję sie kotkiem lub kotką. Szukam zwierzątka korzystającego z kuwety, spokojnego-mam 3 letnie dziecko i juz po sterylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika ogłoszenie niekompletne 21.11.05, 17:17 napisz skąd jesteś i jak się z Tobą kontaktować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani zima Re: ogłoszenie niekompletne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 17:39 Jestem z kęt koło bielska-białej i oczywiście nie dziecko jest po sterylizacji tylko kot ma byc ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berni Re: Przyjme kotka IP: *.ebeskidy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 19:21 Ja mam do oddania około 2 letnią, kotkę o ciekawym umaszczeniu ( rudy z białym i burym). Kotka jest juz odrobaczona i wysterylizowana. Jestem z Bielska- Białej. kontakt do mnie 504 92 42 41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajka :) Re: Przyjme kotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 12:59 czy oglosznie jest wciaz aktualne? mam 8-tyg maluszka:) Odpowiedz Link Zgłoś