Dodaj do ulubionych

Kotka Psotka szuka domu

IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.02.06, 20:15
8-miesięczna koteczka, tygrys z białym krawatem i białymi skarpetkami szuka
domu. Wychowana z dzieckiem, trochę boi sie innych kotów, ale jest na tyle
młoda, że może się przyzwyczaić. Śliczna i zadbana.

kontakt: mirka_t@o2.pl
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś? nt. 21.02.06, 20:19
      • Gość: afeather Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś? nt. IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 21.02.06, 22:43
        a skad???wlasnie
      • Gość: kota7 Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś? nt. IP: *.man.bydgoszcz.pl 21.02.06, 23:11
        Oj, przepraszam, umknęło mi. Jestem z Bydgoszczy, ale transport, jeżeli
        konieczny, jest możliwy w różne zakątki kraju.
        • Gość: Lady G Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś? nt. IP: 193.108.78.* 22.02.06, 09:01
          a masz może zdjęcie kotka i czy lubi się przytulać czy raczej jest dzikuskiem?
          • Gość: kota7 Mam zdjęcie IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.02.06, 09:08
            Mam zdjęcie, spróbuję tu zamieścić.
            Kotka jest chyba przytulak, na razie jest lekko zestrachana, bo przeniesiona do
            domu tymczasowego z tego domu, który jej nie chciał. Ale mimo nowych warunków
            na pieszczoty reaguje mruczeniem, wiec jestem pewna, że przyzwyczajona do
            człowieka i otoczenia jest przytulanką. Poprzedni opiekunowie mówili, że bardzo
            lubi mizianki, przychodzi się przytulać.

• Gość: kota7 Re: uzupełnij ogłoszenie - skąd jesteś? nt. IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.02.06, 09:12
            Mam zdjęcie, napisz do mnie, to wyślę Ci, bo mam problemy z zamieszczeniem
            tutaj. Mój adres: kota7@megapolis.pl
            Kotka jest chyba przytulak, na razie jest lekko zestrachana, bo przeniesiona do
            domu tymczasowego z tego domu, który jej nie chciał. Ale mimo nowych warunków
            na pieszczoty reaguje mruczeniem, wiec jestem pewna, że przyzwyczajona do
            człowieka i otoczenia jest przytulanką. Poprzedni opiekunowie mówili, że bardzo
            lubi mizianki, przychodzi się przytulać.
    • Gość: kota7 Kotka znalazła IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.02.06, 09:35
      Właśnie jedzie do swojego nowego domu:))))
      Trzymajcie kciuki za to, żeby już się nie tułała, żeby dom ją pokochał i żeby
      ona czuła się tam dobrze (w co nie wątpię).!
      • pierozek_monika Re: Kotka znalazła 23.02.06, 10:24
        dziękuję za informację i trzymam ksiuki,
        ogłoszenie zostanie usunięte po południu :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka