algola1 05.06.07, 14:51 mam już kotka persa ale mężowi marzy się brytyjka najlepiej dwie. wszędzie dojade jestem znad morza. Najlepiej szczecin i okolice Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arie Za darmo 05.06.07, 20:16 Kotka chcesz przyjąć oczywiście za darmo, zgodnie z regulaminem zamieszczania ogłoszeń na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szooiczka Re: poszukuję brytyjki( niebieskiej) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 08:44 idz do hodowli skoro chcesz miec rasowego kota,nikt Ci takiego nie odda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sila28 Re: poszukuję brytyjki( niebieskiej) IP: 212.160.172.* 23.08.07, 15:40 Powiem szczerze,że jak czytam takie maile to mnie mierzi....a nie może być zielona?????tak, najlepiej idź do hodowli i zapłać kupę kasy ,bo wtedy sąsiedzi będą zazdrościć...bo to przecież obicach mieć kota innego niż brytyjka,bo przecież musi pasowac do persa... a tu aż roi się od biedactw, które na swoje nieszczęście nie urodziły się brytyjkami i to jeszcze niebieskimi! To po prostu ŻENADA pisać tutaj takie maile..... Odpowiedz Link Zgłoś