Dodaj do ulubionych

Doberman 4 letni oodam

29.05.09, 20:07
Oddam w dobre ręce 4 letniego dobermana wychowanego w blokach, pies jest
spokojny, gryźć nie potrafi, oddam najlepiej do domu z ogrodem. Proszę o
zdecydowane oferty na iwona692005@o2.pl
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Doberman 4 letni oodam 29.05.09, 21:23
      A po coś go brała/brał. Czy uważasz, że zwierzę to pluszowy miś
      który gdy się znudzi to się go wymienia na coś ciekawszego?!
      Więcej nie piszę bo mnie szag trafia.........
      Dyzio.
      • Gość: . Re: Doberman 4 letni oodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 21:47
        jak mozna oddac 4 letniego psa ktory sie juz przyzwyczaił i pokochał ;/ zdajesz
        sobie sprawe z tego ze ten pies tak łatwo nie zaklimatyzuje sie u nowych ludzi
        ;/ 4 lata to sporo czasu...krew mnie zalewa jak czytam takie posty, co za
        nieodpowiedzialne gnojki biora psy ;/
    • Gość: czarodziejka.0 Re: Doberman 4 letni oodam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 00:02
      yhh pewnie pojawila sie "alergia" albo"wyjazd"
      Szkoda psa:(
      Oby znalazl lepszy dom a nie trafil do rozmnazacza!Wykastrujcie go chociaz przed
      adopcja by nie trafil do pseudo:(
    • reno21 Re: Doberman 4 letni oodam 30.05.09, 12:43
      ło rany.... jakie chamy to piszą, jak ze wsi!!! choć i w mieście jak widać
      można takich spotkać.
      Nie wiesz jeden z drugim jaka jest moja sytuacja w tej chwili, a jaka była gdy
      kupowałam psa, wtedy mieszkałam w domu z ogrodem, teraz mieszkam w bloku,
      sytuacja zmieniła sie w przeciągu 3 miesięcy, wtedy nie jezdziłam na wózku teraz
      jestem unieruchomiona na 3 piętrze, jestem osobą odpowiedzialną, a wiem jaki
      jest pies dobry spokojny i kochany i nie mam serca go uśpić.
      Jeżeli nie masz ochoty zająć się takim przyjacielem to nie wypisuj tu jeden z
      drugim durnych wypowiedzi jakbyś sam był święty. Czy w świętym mieście wszyscy
      "tacy" uważają się za święte krowy co to rozumy w kwestii doradzania
      pozjadali???? Rozejrzyj się na swoim "podwórku".
      A ja nadal szukam odpowiedzialnego opiekuna dla mojego przyjaciela. A jeżeli
      ktoś chce się wypowiedzieć to proszę o to kulturalnych ludzi.
      Pozdrawiam.
      • Gość: . Re: Doberman 4 letni oodam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 12:55
        a mieszkasz sama? jezeli nie to w czym problem?
        • reno21 Re: Doberman 4 letni oodam 30.05.09, 13:05
          właśnie tu jest problem że jestem sama i za miesiąc wyjeżdżam na rehabilitację
          do sanatorium a nie chce dłużej obciążac opiekunkę i sąsiadów, co to za życie
          dla psa gdy jest wyprowadzany tylko na chwilę przez ciągle obce osoby,a w końcu
          4 letni pies to nie staruszek i może jeszcze pokochać nowego opiekuna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka